Devendra Banhart - BabyIdag har vi haft världens finaste väder i Skåne. Behövde inte ens ha jacka ute, hur skönt? (Fast jag saknar snön lite. Är jag sjuk i huvudet?) Hur som helst så passar det ju utmärkt med att lägga upp en lite somrigare låt här idag. Nämligen en låt av Devendra Banhart (Eller om jag får välja, "Frank Zappa 2") Han släppte sitt sjunde album förra året och nu har låten "baby" fått sig en musikvideo. Jag älskar den, hur fin som helst. I Början kan den verka lite tråkig och lugn, vilket är lite synd, för då är det lätt att man inte orkar kolla och stänger ner. Men efter en minut händer det grejer!

Finns lite andra artister med i videon också! Fabrizio Moretti från The Strokes, GZA och Andrew VanWyngarden från MGMT (Var fan då? Är jag så blind?)


Kommentarer
Postat av: Fredrik Hoffman

Nu jag iaf registrerat namn o börjar lägga in skivsamling på Record Crate...men det tar tid o kommer ta evigheter men kul o bra terapi haha http://www.myrecordcrate.com/HoffaSthlm

2010-03-25 @ 22:52:47
URL: http://fredrikhoffman.wordpress.com
Postat av: sandra

sv: ah, kul! :) jo de tog en jävla tid när jag skulle lägga in mitt. ser att du tar dig tiden att skriva på "label" också, haha, det hade jag aldrig orkat..

2010-03-25 @ 23:14:21
URL: http://zerozeroni.blogg.se/musikblogg
Postat av: Jennie

Min dator är för seg för att det ska funka att lyssna idag D: Får göra det en annan gång :'(

2010-03-27 @ 18:51:23
URL: http://kakburkavglas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0