Skinny Puppy @ KB, Malmö

Idag åkte jag in till Malmö för att se Skinny Puppy som jag sett fram emot rätt länge nu. Främsta anledningen till att jag ens köpte en biljett var för att jag hört att de ska vara riktigt bra live och ha häftiga liveshower! Haha kände mig lite felplacerad när jag kom dit, mycket äldre folk och konstiga stilar. Innan allt började dansade dem  typ såhär, fast SAKTA, inte alls så "snyggt" utan verkligen zombiesakta. Satt och skrattade mest. Förbandet hette Dvala och var en svensk duo, inte så mycket fart i dem men det dög. Sen kom Skinny Puppy! Sångaren kom inkrypandes in på scenen och klättrade sen upp och lytade sig mot en rullator! Såg lite roligt ut.

Under "första delen" såg Nivek Ogre ut som någon blandning mellan Ku Kux Klan och Tim Burtons Nightmare before christmas. Väldigt underhållande. Alla i publiken blev helt knäppa, jag ville nog mest bara ta en stol och sätta mig och titta! Haha har blivit så tråkig på konserter.Ku kux klanhatten togs av och nu var det mer Jack Skellington som gick runt på scenen. Kan tänka mig att det var större "läskighetskänsla" förr i tiden då sån här musik inte var lika accepterad. Nu är det ändå så pass vanligt att det mer känns roligt och fint än skrämmande. Ogre gick in i en stor "glasbox" och en massa fejkblod börja spruta i hela boxen, haha! Så sjukt underhållande. Något av det mest annorlunda jag sett någonsin på scen! Helt klart en upplevelse.
En video med lite snuttar under konserten. Haha hur kan man inte gilla detta? Så galet konstigt. Har en video till med låten Pro-test också som man kan kolla på här. Klippet ovan är dock mer underhållande!

ARVIKA DEL 4


Sista dagen så regnade det som fan hela tiden. Gick iväg och såg Sambassadeur samt Alice in Videoland trots att jag inte hade någon vidare lust. Både två sög, typ. Haha! Efter Alice in Videoland så gick vi tillbaka till campingen och efter en stund så bestämde vi oss för att skippa resten av dagen och åka hem. Hade fått feber under dagen och har varit sjuk sen jag kom hem! Är fortfarande lite sjuk men börjar bli frisk nu. Tack för det Arvika? Men det var fint! Lätt värt att vara sjuk i två veckor för det. Men det hade ju varit såklart ännu mer värt om IAMX hade kommit. Då hade jag kunnat vara sjuk hela året. Haha.

Om jag ska betygsätta allt jag såg blir det nog något såhär:

1/5
Hästpojken
Le Corps Mince De François
Sambassadeur
Alice in videoland

2/5
Regina Spektor
Markus Krunegård

3/5
Anna von hausswolff
Four Tet
Robyn
Kent
Familjen

4/5
Yeasayer
Ellen Allien
The Twelves

5/5
Owl Vision

RSS 2.0