Severus

Kan inte sluta gråta när jag tittar på det här. FYFAN SÅ ONT det gör.

- Have you grown to care for the boy afterall?
- For him?!
- After all this time?
- Always


KNIV I HJÄRTAT



Seriöst. Finns ingen bättre karaktär i någon bok än Snape. Finns inga bättre böcker än Harry Potter i heller. Fast screw Harry Potter. Snape är fan så mycket bättre. Det är så jobbigt nu när man inte får säga någonting som händer i sista boken och ännu värre är det när folk tror att Snape är ond nu bara för att han dödade Dumbledore och så kan jag inte säga NÅNTING förrän om ett år? Om inte mer? Så måste verkligen skriva av mig, funkar ju inte!

Kom ihåg när jag läste ut den sjätte boken och fastän Snape dödat Dumbledore så kändes de helt fel! Pratade med Frida om det en gång och så sa jag att jag trodde att han var god ändå, att det måste vara något som inte stämmer. Och haha, detta är så roligt, för, hon blev så. jävla. arg. PÅ RIKTIGT. Vi bråkade som fan om detta och hon kallade mig bland annat riktigt jävla dum i huvudet. Vet inte hur många som var riktigt förbannade och verkligen föraktade mig på blodigt allvar för att jag inte hatade honom.

WEELL IN YA FACE BITCH!!!!11111111
Sån frid i hjärtat när jag läste boken samtidigt som jag dog hundra gånger om. FYFAN. Verkligen, haha jag går sönder PÅ RIKTIGT. Och de är så hemskt och så patetiskt att verkligen tycka om en karaktär så mycket. DYING!!!!


Om

Min profilbild

RSS 2.0