Haha!

Nicole: När vi tog springnota... Det var fantomen legendariskt
Fia: Vadå elefant?

Det var ju dehär med att uppdatera...

GUD vad jag uppdaterar... Orkar inte fixa de som cpat sig i heller, eller är de bara på min dator som några av de där "knapparna" under headern är borta? Cp. MENMMENEN orkar inte.

Imorgon är det min sista dag på min APU. Snacka om att det har gått FOOORT. Hade värsta depressionen under min förra APU, de kan min mamma garantera, haha! Det var inte så kul att vara där faktiskt, men här har jag trivts jättebra. Ska träffa deras chef på fredag och försöka få sommarjobb där. Det är egentligen försent att ansöka om det nu men jag verkar ha en chans ändå eftersom jag varit där i fyra veckor nu. Så får hoppas på det!

Sen ska jag till Annette på fredag också. Har inte varit där sen jag var sjuk, typ flera veckor sen? Ska bli jättekul att träffa henne igen. Man får altid så mycket ny energi efter att ha varit där.

APU

Idag var jag på min APU från 12-20:30. Gick ändå rätt fort även om kvällarna är ganska sega där... Min handledare berättade att i onsdes så skulle en boende damsuga sin lägenhet och när min handledare kommer in i rummet så ser hon att damsugaren är ute i hallen och patienten står med slangen (som hade åkt av damsugaren) längre bort och tror han damsugar, hahaha! Trodde jag skulle dö. Dem är så jävla söta!

Imorgon jobbar jag från klockan åtta till klockan SEX på kvällen. Kan ni tänka er. Sinnes!
+ Ser att min blogg lever sitt eget liv här. Orkar itne fixa med det nu dock, haha.

True Blood



Idag skulle jag egentligen varit på min APU men jag råkade försova mig och vaknade av att min handledare ringde. Hon sa dock åt mig att stanna hemma idag, haha, så snäll! Trivs faktiskt jättebra på min APU, mycket tack vare personalen. De två senaste APUerna har personalen varit... inte dåliga men gamla och tradiga. Roligare med yngre så att man har något att prata om mer än barnbarn som är det enda gamlingar tänker på, haha!

Ska kolla på True blood nu, så sjukt spännande det var förra gången! Hatar all denna tjat om vampyrer hit och dit... när jag var i Stockholm var det typ bara böcker och filmer om vampyrer överallt. Kan de inte dö ut snart? (haha, skrattar irl<3) True Blood är det enda vampyrrelaterade som jag klarar av. Sjuuuuuuuukt bra!

Arvika!

Tryck F5 om bloggen ser konstig ut nu. Gjorde den lite bredare så att jag kan ha större bilder. För er som inte gått in på min andra blogg så måste jag berätta att jag ska till arvikafestivalen! IAMX spelar där och jag skulle ta livet av mig själv om jag inte åkte dit. Han har varit på arvika förut 07 men då kände jag inte till honom, tur är väl det för jag hade ändå inte fått åka då. Men har läst om spelningen och det verkade vara så himla fint. :(

IAMX i lördes<3


Spökeri!


Igår spökade det på min APU! Förra veckan så berättade min handledare och en annan av personalen att de varit med om lite olika saker där. Speciellt på kvällarna när alla boende gått och lagt sig. Då brukade det låta som att dörrarna öppnades fastän alla låg och sov. Någongång hade det hamrats inne i ett förråd men där var ingen där inne och en personal hade blivit nerknuffad från sängen (de sover där), två gånger när de möblerat om i personalrummet. När de möblerat tillbaka hände inget... Haha!

Sen igår när jag var inne på toaletten och sen skulle tvätta händerna så är dörren upplåst och står på glänt sen när jag vänder mig om igen. Höll på att dö! Tänkte först att det kanske är jag som är totalt förvirrad som glömt att stänga dörren? HAHA? Näe men gud så jävla dum är jag inte. Speciellt inte när toaletten är vänd mot dörren så då borde man ju liksom märka nått? Haha, det var så jävla läskigt! När jag berättade det för min handledare så skrattade hon bara och sa "ja nu fattar du vad vi menar" :(

DAG ETT I STOCKHOLM

SÅ nu ska jag uppdatera om min helg!

Klarade mig levande hem ifrån Stockholm.
Längessen jag kände mig så korkad som jag kände mig när jag var där uppe.

1. När jag skulle tvätta händerna inne på MC Donalds så fattade jag inte hur man satte igång kranen. Fanns inga såna handtag och sen var de ingen rörelsecensor i heller så jag fick fråga två bimbotjejer som tittade på mig som om jag var cpskadad om hjälp och då ska man alltså TRYCKA på kranen. Dessa nymodigheter.
2. Max pratar om snö och moln och jag säger "vadå, snön kommer inte från moln" BRA!
3. Och när jag skulle fuska mig in på konserten i lördes så råkade jag säga att jag var 20 när jag skulle ha sagt 21. Vakten: "Hur kan du vara 20 om du är född 88?" OOOOOOOOOH SNAP!!!1

Kanske är det omgivningen som smittar av sig, de är ju lite dumma i huet där uppe, HEHEHE! Nä, skoja bara. Eller gjorde jag? Finns bara en bra Stockholmare och de är Jennie <3 som jag bodde hos under helgen.



Trodde mitt tåg skulle vara jätteförsenat för alla har ju klagat så mycket på SJ den senaste tiden men varken min dit- eller hemresa var försenat eller inställt så bara därför tänker jag skriva att ni är en bunte bittra svenskar allihopa! I alla fall, eftersom jag var i tid i Stockholm fick jag vänta ungefär 3 timmar på Jennie eftersom hon går i en sjuk skola där de slutar klockan fyra på fredagar. Men jag överlevde inne på Wayne's Coffee med min Mojotidning och en asgod KLADDKAKA + KAFFE! MMMMM...

När jag träffade Jennie fick jag se plattan för första gången i mitt liv. Jag fick också skymten av några emos. Första turistmåstet avklarat alltså. Nu fanns det bara ett mål kvar... SE KUNGAHUSET! ... Nä, skoja bara, se en kändis eller bloggare! Jag vill se blondinbella eller kissie!!111 Men inte fan fick jag det.




Jag och Jennie hyrde i alla fall filmen "allt för min syster" som var helt okej men lite besviken på att jag inte fick gråta jättemycket. Hade läst inne på... Nä okej, detta kanske jag inte bör nämna* ... Vi såg några andra filmer också, Arnolds Svartneger och en annan negerfilm som kan vara något av de sämsta jag sett? Haha, men ändå var vi tvungna att vara vakna och se slutet.

* Paradise Hotel-Cimon skrev i sin blogg att han grät till den filmen till och med en timme efter han sett den. Då känns det ganske mycket som att jag också skulle göra det, haha!

IAMXkonserten

TJA! Hemma från Stockholm och ska lägga in lite bilder sen men hinner inte riktigt nu. Vill ha lite bilder av Jennie innan jag lägger upp allt också, hör du det Jennie!111

Har i alla fall skrivit om IAMXkonserten inne på min musikblogg. Man kan ju som sagt ha mycket bredare bilder där så det blev mycket snyggare! GÅ IN OCH KOLLA!

Jigsaw Afraid

Skulle precis skriva in en sån verifieringskod (heter de så) som kommer upp när man kommenterar bloggar nu för tiden, varför gör den de? Har ju aldrig gjort de innan? I alla fall, trodde de stod "Jigsaw Afraid" HAHA! Så jag skrev in det men såg sen att det stod något helt annat... Men den godkände det ändå? Kan man skriva in vad som helst i dem rutorna? Helt sjuka såna koder det kommer upp ibland, det stod "rabies" på en annan. Cp.




HOOOOOOME

Nu är jag hemma från min APU! Gud vad denna dagen kändes lång och då jobbade jag bara i fyra och en halv timme. Kändes längre än dagen igår då jag jobbade i åtta timmar! Ändå var vi och handlade, lagade mat och gjorde skitmycket. Skumt! Nuuuuuu är jag i alla fall ledig imorgon så jag har köpt cola och lite choklad så jag ska ha uppekväll idag! Haha! Mamma har fått låna en film av en jobbarkompis som vi ska kolla på men sen har jag ju Desperate Housewifes och Cougar town att titta på, HEHEHHE!

Wrist Cutter G commercial

Hahah alltså nu är detta förvisso en falsk reklam men fyfan vad jag skrattade! Hade ju varit världens bästa reklam om den hade varit sann och vilken klockren diss mot alla som skär sig för att det är kul att få uppmärksamhet, typ. IN YOUR FACES.


Den stora frågan:

Ska jag se senaste avsnittet av Skins eller Melrose Place? Haha! Känns nog som att jag ska spara det bästa till sist! Så MELROSE PLACE HERE I COME!!!11 Hur skönt är det inte att alla serier kommit igång igen? Nu kan man ju börja leva igen! True Blood och Desperate Housewifes imorgon, yeaaaaaaahz!!!


APU

Idag var första dagen på min APU. Jag går ju inriktining psykiatri nu det sista året och skulle egentligen vara på ett litet "fritis" eller vad man ska kalla det för autistiska barn men min skola är så jävla bra att dem aldrig fick iväg papprena som jag skrev under? Ja nått var det i alla fall så min APUplats hade inte fått reda på att jag skulle vara där och hade därför inte plats för mig. Så jag fick byta och eftersom jag inte ville vara i Landskrona igen (jäkla klödd med bussarna som aldrig går) så hamnade jag på ett LSSboende i Svalöv. Som verkligen inte har något med psykiatrin att göra. VAD SKA MAN SÄGA? Selma, selma...

Jaja första dagen gick bra! Var ung och trevlig personal så det ska nog funka ändå. Gjorde inte så mycket iheller, drack säkert 5-6 koppar kaffe, tittade på tv och pratade typ. Imorgon jobbar jag bara 16-20:30 eftersom min handledare jobbar natt. SKÖNT! Kommer säkert att bli lite halvdan uppdatering här nu under min APU, brukar bli så. På fredag ska jag i alla fall till Stockholm! WOOOHO, veckans höjdpunkt! Då ska jag träffa Jennie, träffa Max och se IAMX! Sen när jag kommer hem på söndagen ska jag in till Malmö och se Kent. Jävla hektisk helg detta alltså. Synd att jag jobbar måndagen efter.



Snart är all snö borta :( Bara jag som tycker de är lite tråkigt? Alla bara gnäller men jag har faktiskt inte haft en enda vinterdepression detta året och vi har ju verkligen haft en jäävla vinter! Har bara tyckt att det är sjukt mysigt. Våren kan vänta tycker jag... Haha!

VEM VARE, vem vare som rösta?

Seriöst är andra chansen ett skämt? Ingen av de låtarna jag tyckte skulle gå vidare gjorde det. Vafan är ni för tanter som röstar?

Andra chansen

Visst är det melodifestival idag? Alltså varför har jag blivit en sån sucker för Melodifestivalen de senaste två åren? Har aldrig, ALDRIG kollat på deltävlingarna och ännu mindre på detta tramset kallat "andra chansen" utan bara på dee stora ESCtävlingen. DET måste man ju. Men nu näeee. Börjar bli en gammal kärring.

Får ju säga att artisterna känns lite mesiga detta året. Det är ju fan bara folk från idol som är med eller småpluttar. Och han där Eric Saade som jag gick i samma klass med i typ två veckor eller något. Men värt att nämnas! Jaja, lägger detta inlägget under "trams" för inom musikkatgorin får den inte vara! HAHA!


LEAVE BRITNEY ALONE

Är fortfarande lite sjuk men börjar bli frisk nu! Så skönt! Har verkligen känt mig jättestressad nu när jag var sjuk för jag började min APU i torsdes men kunde inte gå dit. Känns som ett bra första intryck? Haha, men vad gör man. Kan ju inte jag hjälpa. På måndag ska jag dit i alla fall, tror jag har kväll då men är inte säker. Vet inte ens riktigt om jag måste ta ut min piercing eller ens var stället ligger? :( I Svalöv i alla fall, TACK, så slipper jag dessa jävla bussjävlar.

Karin (en lärare på min skola) ringde fanemig hem till mig angående min APU i fredes. Jag har ju inte skickat in något schema så hon frågade om jag hade fått nått. NEI KARIN! kan mina lärare SLUTA ringa mig hela jävla tiden nu? För ett tag sen så ringde de mig och sen när jag inte svarade ringde dem min klasskompis Sophia och bad henne säga till mig att jag skulle ringa. Ringer dem alla andra på detta sättet? Eller är jag bara så sjukt speciell och underbar elev att de måste kolla läget jämt och ständigt?



HAHA fin bild va? Annette visade några peruker hon hade köpt för ett tag sen och jag var ju tvungen att prova och sjunga "Si senor, efectos especiales, ye, ye, ye. BAILANDO BAILANDO AMIGO ADIOS!"


Lejonkungen på 5 sekunder



Trodde aldrig att jag skulle skratta åt Mufasas död. Men... HAHAHAHAA!

Ny blogg.

Hej

Jag tänkte såhär. Jag skriver ju så jävla många inlägg om musik som jag vet är jättetråkiga för vissa att läsa. Gillar man inte musiken så bryr man ju sig inte, i stort sätt. Därför har jag gjort en ny musikblogg! Ni kommer till den genom att trycka på länken/bilden i menyn. Den går inte att missa, heh. Ska försöka skärpa mig med denna bloggen nu och skriva mer om vad jag gör istället. Kommer lägga in något om musik också såklart. Är lite svårt att undvika men alla stora och långa inlägg om musik kommer hamna där istället.

Vet inte hur jag ska göra med konserter och sånt. Vill ju ha det här men fördelen med den andra är att bredden är större där så jag kan ha större bilder. Blir antagligen att jag lägger in allt på både när det kommer till den kategorin.

YAH. Var typ det. (Kommer lägga in lite gamla inlägg från denna i den nya musikbloggen ifall ni undrar varför de är samma inlägg.)

Imogen Heap @ Pumpehuset, Köpenhamn



Okej ska skriva lite om konserten i lördes nu. Mådde ganska dåligt när jag åkte in till Köpenhamn, köpte halstabletter men de hjälpte typ inte så mycket. Konserten var på pumpehuset! Där har jag aldrig varit förut. Tyckte deras scen var lite hög? Kändes ganska högt i alla fall och sen hade de placerat ut instrument och allting helt fel. Fattar inte hur de tänkte. Imogen Heap stod i stort sätt bara på vänster sida under hela konserten och folk som stod på höger sida såg ingenting för alla instrument stod i vägen. Bra jobbat?

Stod först i mitten fast lite mer åt höger men insåg ganska snabbt att jag inte skulle se ett skit därifrån så efter ett tag gick jag längre bak. Mådde ganska dåligt under hela konserten också så kunde inte njuta av allting fullt ut. Synd, för själva konserten var bra! Imogen är så himla söt och BLYG. Så fort någon skrattade när de inte skulle skratta (tex när trädet bytte färg) så blev hon helt till sig. "What? Did I say something wrong? ... Don't laugh :(" Haha. Vill bara ta med henne hem.



Älskar att hon är så himla kreativ och kan spela så många instrument också. Hon öppnade konserten med First train home och där använder hon sig av vinglas i introt! Mysigt. Sen sjunger hon precis som på skiva, helt sjukt exakt! Här är en video jag spelade in! Detta var dock innan jag bytta plats så det är ju inte världens bästa men efter ett litet tag så går hon mot mitten i alla fall. (runt 01:43) Låten är slut 05:05 och då pratar hon lite också. Måste snart prioritera ett nytt minneskort dessutom för måste alltid ställa in på lägsta kvaliten när jag filmar in. Inte så kul.


Det var jättefint att hon pratade så mycket hela tiden. Hon gick till och med ut på scenen innan förbanden och presenterade dem. Hon berättade historien bakom låten Aha! som har fått mig att gilla den låten ännu mer. Ni måste lyssna själva. Hon är så söt när hon förklarar, haha.

HAHA!

Okej var inne på Annas blogg igår och såg detta klippet. FYFAN JAG DÖR.


This too shall pass

Älskar deras videor men något måste de väl
göra för att kompensera sin dåliga musik? HAHA!


Bloodsport

Åh gud, skulle precis gå in på spotify och lyssna på Sneaker Pimps - Splinter och så såg jag att de äntligen, ÄNTLIGEN lagt in Bloodsport. Fattar ni hur irriterad jag har varit när folk har bett mig göra olika spotifylistor till dem och jag har velat ha med någon låt med Sneaker Pimps. Splinter i all ära (verkligen en av världens bästa skivor!) men de går inte att ta en låt från den skivan för att få folk att inse hur bra den är. Man måste höra hela skivan. Låtarna på Bloodsport kan stå för sig själva på ett helt annat sätt. MMM!!! Gå in och lyssna på den nu nu nu.

Top tre (tror jag. gud de går inte)
1. Bloodsport
2. M'aidez
3. Sick (okej kanske mest tack vare att den har världens snyggaste video. gud vad jag önskar att chris corner kunde se ut lite som en sportnörd igen. </3) åh! kan knappt tro att det är typ 10 dagar kvar tills jag får se honom igen! riktig fangirl varning men CHRIS CORNER!!!


Dedär med dåliga covers

Fick sms av Jennie att hon hörde en cover på en Kate Bush låt inne i någon klädaffär. Låten Babooshka... BABOOSHKA?! Hur jävla illa kan inte det låta? Var tvungen att kolla på youtube och HERRE. MIN. GUD.



Vet inte vad som är värst. Låten eller att folk faktiskt kommenterat såhär:
"I've also listened to the original one, there are differences in rythme and style. Personnaly, I prefer this version for it is more of our time."

ÖE. Vetenskapen om att det finns folk med såna åsikter får mig att vilja dö! Nä folk, lyssna på Orginallåten med världens bästa kvinna! istället.

Technologic

Helluhellu

Är så sjuk orkar inte uppdatera. Ska skriva om konserten sen meeenneee inte nu nä. Är bara tvungen att lägga upp telenors nya reklam här. Blev så glad när jag såg den idag! Daft Punk - Technologic som musik ju! Inte nog med det, lite senare såg jag en reklam från Apoteket med Detektivbyråns musik i bakgrunden. Ibland är reklam så fint! PUSS!



RSS 2.0