5 filmer

Har haft en "en film om dagen" sedan lördes. Såg dock två igår, men ändå! Jag ser sällan på film, tycker det är jobbigt att de är så långa. Ser hellre serier just av den anledningen, Då kan man ju "pausa" mellan varje avsnitt. Känns inte riktigt som att man kan pausa en film och göra annat i tio minuter och sedan fortsätta. I alla fall! Tänkte skriva lite vad jag tycker om filmerna jag sett hittils.Började i lördes med 500 days of summer.
Joseph Gordon-Levitt är en av mina favoritskådespelare. Efter sin roll i Mysterious skin så älskade jag honom! Blev tipsad av Sophia att se denna och när jag såg att han hade huvudroll så kände jag mig illa tvungen. Den ska nog vara en komedi men jag tyckte den var mer sorglig än rolig. Blev lite förstörd av att titta på den! Men den hade sina roliga stunder. Jag har dock lite problem med filmer som ska vara roliga, oftast tycker jag inte att dem blir det eftersom de blir så påtvingat. Typ "ytlig" humor, fatatr någon ens? Älskar humorn i Donnie Darko tex.

Gillade filmen i alla fall! Blev lite nykär i Joseph framförallt. Så himla söt!

Söndes: Ever after (a cinderella story)
Vet inte vem som tipsade mig om denna, men personen borde dö? Efter 40 min pausade jag och gjorde annat i en halv dag typ och sen tvingade jag mig själv att se klart den. Läste någonstans att detta skulle vara den bästa "askungen filmen" men eh, nä. Sån slöseri med tid. Även om jag gillar Drew Barrymore.

Måndes: The sixth sense
Har alltid velat se denna, men aldrig vågat för alla har sagt att den är skitläskig. Men eftersom jag blivit lite kär i Bruce Willis (WTF ?... lägg av liksom) efter pulp fiction och die hard så tänkte jag att jag kan ju testa att de sen i dagsljus! Sjuuukt bra film! Gillar twisten i slutet. Även om jag fått reda på hur den slutat förut så hade jag av någon konstig anledning glömt bort det så det blev total mindfuck! Haha! Ska lätt köpa filmen!

Pi:
Kollade på någon sida om filmer med samma typ som Donnie Darko och alla filmer av Darren Aronofsky kom upp. Kollade på trailern och tyckte denna verkade helt fucked up. Det var den också. Verkligen jobbig för huvudet och jag ekomenderar att man ska vara på ett visst humör för att orka se den. Soundtracket var helt fantastiskt och redan efter 5 minuter så visste jag att filmen skulle bli awesome mest p.g.a musiken. Väldigt cp, men cp på ett bra sätt! Rekomenderar starkt, men som sagt, när man är upplagd för en jobbig film.

Idag: Requiem for a dream
Denna måste vara bäst av alla de filmerna jag sett denna veckan. Jävligt udda! Inte lika jobbig som Pi var för huvudet, vilket jag trodde den skulle vara när jag såg trailern. Men trailern gav ingen rättvisa till filmen! Väldigt bra skådespeleri och det var längessen jag såg en film som fick en att känna sig helt konstig och tom efteråt. Men precis som Pi, så ska man nog vara upplagd för en jobbig film. Väldigt brutal, i lite samma stil som Pink Floyd The Wall. Fast ändå inte, äaeh, svårt att förklara. Mycket sevärd i alla fall! Sjukt bra soundtrack.

Look a likeKul att man har så rolig humor. Visste inte att det var Miley Cyrus som spelade tjejen i Exorcisten.
det förklarar ju allting, liksom. Inte konstigt man blev rädd?

RSS 2.0