BästaÅH!

Jag tycker inte att du är tillräckligt seriös.


Känner stort behov av att gå med i dessa grupperna på facebook
men då skulle jag inte ha någon vän kvar... Ja, mer än Patrik då. Hemska tanke.

På tal om djur och mat
Idag dödade jag två myror. En kröp på mitt ben och jag fick panik och skrek "DIE MOTHERFUCKER" och dödade den men gud vilket dåligt samvete jag fick efteråt. Förlåt lilla myran! Dödade en i vår toalett också, men jag blev ju så ridd i pelsen. Förlåt myran!! Ni får de bättre i myrhimlen ändå.

YEYE, Visste jag ju

Idag såg jag ett stjärntecken för första gången i mitt liv. KARLAVAGNEN!! Tog 19½ år alltså. Bra jobbat.

Jag: Jaha, var är han nordpolen då?
Mamma: Ehm, jag vet inte, eller vad sa du?
Jag: Nordpolen? Eller heter han sydpolen?
Mamma: Polstjärnan?JUSTE JA! Så var de.

Jo...HAHAHAHAH orkar inte leva.

"As soon as they saw me, they came boooouuunding over,
ARRRHGGG ARHHGGAAAEEEGAGG AAARHHHG ARHHGGAAAEEEGAGG"

Tjena det är Jonas här!Haha Patrik skickade denna till mig. Bra jobbat!

HALÅJA

TJA

Imorgon kommer Pascal hit med en bussjävel så att vi kan transportera ner med mitt piano till Landskrona. Jag har skapat en cirkel inom unga röster så jag har rätt till 8 timmars studio i veckan! Med massa hjälp, hur fint som helst. Så imorgon ska jag sitta i studio i 6 timmar. Hehehehe! Nu får man nog ta och börja skriva lite låtar.

Skrev en låt idag men när jag skulle testsjunga den var den i för hög tonart. KUUUUUUL att bli tvungen att sänka hela = skriva om hela skiten bara för att jag ska kunna sjunga till. BLIR ARG!111


TIGER

Haha Tiger Wood är med i en Nikereklam där han bara står och ser väldigt deppig ut. Fattar inte hur han kunde ställa upp på det? Känns det inte förnedrande liksom? MEN detta är dock inte det bästa. Det har gjorts en massa parodier på videon bland annat denna nedanför... Hahaha orkar inte leva mer...!Orginalet finns här.

WHY?!??!
Alltså google i mitt hjärta. Skulle söka på något i stil med "varför skulle usa göra så mot sitt eget land?" (11 september) och så bara kommer detta upp <3

RSS 2.0