This is it


Var och såg This is it med Nicole, Fia och Elin i onsdes! De var fint, fast hade nog förväntat mig lite mer av filmen! Något som däremot var kul var att de kom in folk innan den började och dansade! Filmade inte lite men syns inte så bra... men ändå!GUD JA

Men bra på att uppdatera?

"men katen..."


Vi har ingen kattlåda inne på sommaren eftersom vi har utekatter men nu är de så kallt så vi har fått ta in den igen. Skulle visa Katen var den fanns någonstans så jag bar iväg henne till vår "lilla toalett" MEN JA, VAD GÖR HON.

'

Nöt.

Soap&Skin @ Marmorkirken


Igår åkte jag och Lasse till Köpenhamn på en liten oktoberkonsert! Spelningen var inne i Marmorkirken, de ni! Inte varje dag man går på en konsert i en kyrka inte! Tyckte de var döhäftigt. Högt som fan i tak, hundra meter eller nått och sen älskar jag kyrkor överlag. Tycker de är så mysigt och har en speciell känsla med alla ljus och kors.
Och vad är bättre än att ta dit Anja Plaschg från Soap&skin dit? Var som att släppa in Satan själv i "Guds hus." Älskade kombinationen. Jag tyckte hon var skitgrym, lite teaterapa då hon spelar helt galen och knäpp. Fick rysningar hela tiden!

De andra två aristerna som skulle spela efteråt strunta vi i och åkte hem istället. Skulle upp vid fem idag och la mig vid ett så det var väl lika bra. Har inte lyssnat så mycket på något av de andra i heller, lite på Alva Noto på spotify och jag somnar nog bara, haha.

Det enda tråkiga var väl att jag inte hade kamera med mig. Brukar alltid vara den som förbereder inför konserter och laddar batteri dagar innan men glömde helt bort det denna gången. Så fick ta lite kassa mobilbilder bara för att. Kan ju inte gå på en konsert utan att ha något fotobevis?!Ja, som ni ser, bästa kvaliteten på bilderna...!
Tur finns ju flickr så jag hittade lite finare bilder härOktoberTänker alltid att jag ska ta lite mer bilder så att jag har något att lägga upp här. Det blir så tråkigt med bara en massa text. Glömmer alltid min kära ixus hemma men mobilen har jag ju alltid med! Har faktiskt blivit grym på att ta kort med den också även om den bara har en 2mbs kamera. De som är bäst är ju att ingen ser att man tar kort så man kan ta var som helst, på vem som helst!

Sen att jag är dålig på att komma ihåg att lägga in bilderna på datorn är ju en annan femma!
Här är i alla fall lite update från oktober:

Fick ett sms där det stod:

- Seriöst. De spelade björk- independent nåt på radion. lyssnar du verkligen på sånt?

Eftersom jag inte kände igen namnet så antog jag direkt att låten kom från albumet volta, en av hennes nyare album som jag inte är like förtjust i som i de tidigare. Youtubade den och såhär lät den, haha:- Herre jävlar säger jag. Va fan var det jag hörde nyss?
- Haha! ... men den blev väl lite bra i slutet?


Blev sjukt sugen på att lyssna på radio och gick ut och frågade mamma om vi hade någon och så kom hon fram med en gammal liten burk. Det är tv i den också, ja, svart och vit då och visar bara danska tvkanaler. Men den har i alla fall p3. Jag är nöjd!På onsdagar har jag sånglektioner. Det känns som hela dagen går åt det. Men det är fint.
Det börjar tio i fyra och jag brukar vara där redan halv. Passade på att gå in till espresso house och köpa en liten kaffe innan. Men kaffet var precis slut och hon skulle brygga nytt så det tog ett tag. Efter en kvart lämnade jag espresso house med en stor kaffe i stället - bara för att jag fått vänta så. Men då var klockan redan tio i och jag skulle sjunga.En dag åkte hela familjen och hälsade på Freddy. Hans katt var jättefin men bet hårt som satan när den lekte och mina ögon började klia. Vi testade att kolla på 3Dfilm och det var mest obehagligt tycker jag. fattar itne hur folk klarar av att se skräckfilmerna som är i 3D när jag inte ens klarar av att se en komedi.Vill haEn dag när jag satt på tåget och hade haft världens sämsta dag så säger tågkonduktören såhär:
"Ja då var detta det långsamma tåget som stannar i alla jäkla stationer ner emot Malmö. Det har varit lite förseningar idag men förhoppninsvis så är allt som det ska nu och vi klarar oss helskinnade ner till Malmö. Trevlig resa!"

Han sa de på ett jättetrevligt och glatt sätt som om han hade världens bästa jobb. Det gjorde det nästan lite roligare. Hela resan satt han sen som på bilden i de lilla rummet de brukar vara i och smsade med sin mobil. Haha!Åt världens minsta princesstårta.

knivlisa


Haha jag dör


Deppigness overlad


Underskattade nog Kentfansen lite när jag glömde gå upp vid niotiden på måndagen för att köpa en biljett men tänkte "ers, det är väl lugnt?" för nu är de slutsålt i Malmö. Haha, WHAT TEH?! Finns biljetter till Danmark i och för sig men de har spelning på Tap 1. Var fan ligger de? Hjälp? Väntar även och ser om det kanske kommer någon extrakonsert i Malmö... de har ju tre extra i både Stockholm och Göteborg. Då kan de väl inte bara skita i Malmö? :(

:(
:(
:(
:(

Kent


På tal om Kent och allt det så måste jag ju skriva lite om det!

År 2005 älskade jag Kent sjukt mycket. Besattheten blev ju inte mindre efter att ha sett dem live just då i heller. Det var en av mina första konserter så det är fortfarande väldigt speciellt! Hur som helst, efter några månader så började jag bli lite trött kanske och lyssnade på annat och sen dess har jag inte kunnat lyssna på dem utan att må dåligt. Deras musik och texter är ju jättedeppiga! Har försökt jättemånga gånger att lyssna men måste byta efter några låtar.

Men nu har jag börjat lyssna så mycket på Thom Yorke och efter de blivit jättesugen på att lyssna på Kent igen! Och av någon konstigt anledning så klarar jag av det och blir till och med glad av dem! Och så helt lägligt, ja då kommer de en ny singel och besked om att en ny skiva ska komma! Känns lite som 2005 igen, haha! Lika förväntansfull och jag ser jättemycket fram emot att se dem live igen i februari!

chris ft imogen


Äntligen ny IAMXvideo! Som vanligt när det kommer till IAMX videor (och ja kanske Chris Corner överlag) så är videon sjukt fin! Jag älskar den redan och det var lätt värt väntan! Vet inte riktigt vad som hänt med mig, sitter spänt och väntar på musikvideor ska komma ut och har även sjukt stor lust att gå ut och handla Kentsingeln när den släpps i affär. Så var det mest när jag var yngre men nu kommer de tillbaka! Bara fint i och för sig.

Kolla på den fina videon här:
Imogen Heap spelar en sjukt snygg Chris Corner och tvärtom. (Kan vara värt att nämna de så att folk inte går runt och tror att Chris är värsta transan, skulle inte förvåna mig om folk var så dumma haha. PUSS)


får även lite läskiga batman dr crane-vippar. haha!

Kentskiva!Ny Kentskiva snart! Gud vad kul!
Hinner inte skriva mer men lyssna på nya grymme singeln här:


manson shoots swine flu snot rockets


Haha jag dör. Artikeln är tagen härifrån:
Vet seriöst inte vad som är roligast:
1. Att folk är så sjukt rädda för svininfluensan. Tusentals människor dör i vanliga influensor varje år. Hur många har dött av svininfluensan? Typ 1? Give me a break, dr Phil.
2. Att han gjorde som han gjorde. Säger bara, ALL HEDER! Haha så jävla klockrent roligt.
3. Namnet på videon. "marilyn manson shoots swine flu snot rockets" HAHAHAHA!

Jävla massa textIbland dör min blogg lite och ibland kommer allt på samma gång. Men så äre! Här är lite nytt från veckan i alla fall! Jag har fått min fina maxisingel med Peter Gabriel och Kate Bush! Den som jag vann för en krona TEHE. Och så har jag fått en bok också, kanske inte så förvånade över vilken! Måste ju som sagt läsa när filmen var så fin!
Och så har jag bytt ut min ring i näsan, kolla, kolla!!! Känns konstigt. Det är ju en stav nu och den är lite böjd så om den är böjd neråt så ser man ju två kulor och det kan ju se ut som snor då, HAHA! Så jag får trycka upp den mot andra hållet så då blir man helt förstoppad i näsan istället. Uäh, men bara tre veckor nu!I onsdes var en helvetes dag. Jag hade fått ledigt på förmiddagen för att jag skulle till piercaren och fixa allt och på hemsidan stod det att de öppnade tio så var där runt tio/elva. Men NÄEE, då är han ensam i butiken och kan inte hjälpa mig förrän ett. HAPP, då fick jag gå och döda tid inne på folk&rock (vilket iofs var helt ok) men de var så sjukt kallt ute och jag hade ingen jacka... :(

När jag kom dit igen vid ett, tror ni han var där då? Haha men gud nej?! Då hade han lunch till halv två så då ringde jag till min praktik och sa att jag inte kom överhuvudtaget eftersom jag skulle till tandläkaren tio i fyra (läs: på sånglektion) Men ja, om de finns någon smart som läser så inser kanske den också att det var ungefär tre timmar tills dess. DÖDA TID, NÅGON?

Var fem minuter för tidig till Anette så satte mig och väntade utanför porten. (Mest i respekt ifall det var någon annan som sjöng före. Tycker själv de är jobbigt om någon lyssnar utanför) men då kommer en kille gåengde förbi och går upp till henne! Haha jag bara VAD I HELVETE? Ringde Anette och frågade om jag tatt fel på tiden men det visade sig att killen/Ludde varit lite förvirrad och kommit en timme tidigare. Snäll som jag är, lät jag honom gå före. Hade ju spenderat hela dagen med att vänta så varför inte vänta 40 minuter till?

Sen sjöng jag i alla fall hos Anette och efter det var jag på mycket bättre humör. Anette är en helt grym människa, man blir så glad av henne:) Hon hjälper inte en bara med att sjunga utan hjälper en med självförtroende och självkänsla också! Så efter ha varit hos henne i fyrtio minuter så var hela den sämsta dagen som bortblåst! Längtar tills nästa onsdag!


Julkonsert?Var och sjöng hos Anette i onsdes och då frågade hon mig om jag vill sjunga på deras julkonsert som de har varje år. Ska jag, ska jag? Precis vågat sjunga för en person, vågar jag sjunga för typ 300? Hjelp. Ena stunden vill jag jättegärna och sen den andra fattar jag inte vad jag tänker med. Läskigt!


Han är ju bög!!!


Humorn är som den ska i alla fall!

Jag och Lasse kollade på körslaget.
Jag: Men... HAN?! Han är ju bög? Får bögar vara på tv? Kommer jag få aids nu?
Lasse: Det var en bög med på antikdeckarna förut.
Jag: Var det honom de sålde?
Lasse: Nä ingen budade


Höstlista


Nu är det höst! Känns helt okej fast jag vill ha en ny jacka! Jag dör, det är så kallt! Men ändå mysigt, har fått in en bra höst/vinterkänsla, lyssnar på finaste musiken och har tända ljus osv! Fint.

Gjorde ju en vårlista förut så nu har jag gjort en höstlista med. Kan vara några av de bästa låtarna som finns?

(tryck på bilden för att spela)RSS 2.0