Just in case!

Ifall någon blev förvirrad av förra inlägget,
det är alltså DAMSUGARE, inte öronproppar, max.

Sverige jojoSverige i alla ära men vad tänkte dem här då...!
Vem vill köpa såna?

Eller jag gjorde ju det i och för sig men...
Vad tänkte dem på?

I Hagnesta Hill blinkar tv-ljusen. Jag gör vad jag kan, drömmer mig bort.

 
Idag borde jag ha pluggat men istället har jag nog mest bara legat på golvet och lyssnat på Bob Dylan. Har i och för sig inte så mycket kvar nu som för bara några dagar sen då jag nog låg back med ca 20 arbeten. Maj månad säger jag bara! Jobbigaste skolmånaden under hela året. Man borde ju bli van tycker man men nej.


Helt fantastiskt fint!

Åh!


Disney

Haha tycker detta är så roligt!

VG!111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så glad, så glad! Så chockad och glad. Trodde ju bara jag skulle få max G<3

Danskprov!

Idag hade jag danskaprov! Jag tror det gick ganska bra, jag lär ju i alla fall inte få streck, haha! Ne, men min danskalärare är faktiskt jättesnäll mot mig. De hade provet idag, 8-10 på gullstrand men eftersom jag inte gillar gullstrand alls så kom hon ner till selma efter det och hade provet med mig själv 1030-1230, snällt som fasen!

När jag väl kom till skolan dessutom så var varken Camilla eller Helena där. Camilla är ju aldrig sjuk, då passar man på idag visst? AS! Och Helena åker till Polen på onsdag så henne lär jag ju inte träffa innan. Så går de när man är hemma era töntar!

Annars har jag sovit! Idag när jag gick på bussen hem så var det sötaste busschaufören som var helt snackeglad, vinkade av alla när de gick av och sånt! Haha! Och så när jag gick på bussen

jag: hej
han: hej... aa då fick du åka hem idag också!
jag: haha ja, de är ju fint
han: helt fantastiskt!

haha, söt!

Halåja

Nä har inget att göra nu (jo jag ska städa mitt rum annars får jag stryk säger mamma!) men ja. Gör nog allt i min makt för att skjuta fram det lite till så kan ju skriva lite om Falun i stället!

Eller nä förresten, jag tycker de är så kul när alla är så nyfikna, hihi.

IAMX video

Två videor!
Song of imaginary beings och My secret friend. Man ser inte sådär jäkla mycket men det var inte så många lampor som lös men man hör i alla fall rätt bra! Och ser lite ibland, beror ju på skärm också. Jag ser rätt bra.


IAMX - Song of imaginary beings


IAMX - My secret friend

IAMX @ Loppen

Idag åkte jag och Fiat till köpenhamn och skulle köpa knark! Nä, skoja bara, eller gjorde jag det? Jo Lasse jag skojade! Vi skulle se IAMX i christiania och man har väl kanske hört allt de bästa om de stället men vafasen!

Första bussen vi hoppade på var gubben i bussen så JÄKLA SUR? Så jäkla sur att han säkert med vilje tog bort den stationen vi skulle av på, för jag lovar, den kom inte upp på skärmen och inte i högtalaren i heller. Sämst, så vi fick hoppa av några stationer senare när vi kom på att oj men jisses nu åker vi nog för långt och åka tillbaka med en annan buss!

Hittade en kille som vi frågade om vägen och efter lite gående så kom vi väl fram till att vi inte hittade nog inte i alla fall så vi gick in på en pizzeria och hitta en kille där som förklarade vägen och dessutom hittade en GUIDE till oss, HAHA? Så vi fick följe av en kille som visade oss hela vägen och de kändes faktiskt tryggt även om han faktiskt kunde varit störd i huvudet.
Det var fint i alla fall! Orkar inte skriva så mycket mer idag,
ska lägga upp en video till Micke sen som jag lovat så skriver mer då istället.

IAMX

Nä se IAMX kanske?
Fint!

HEJ

Känner på mig att en del väntar på en uppdatering här
Speciellt min familj.

Hehehe... :) ... hej

...

hej......
...max är jättekonstig, jag vågar inte vara här... :S hjälp mig............ </3:D

de är fint.

Fauuulun

Nu är klockan tre och nu ska vi upp(?) ja, för vi ska åka till Falun typ vid fyra! Bilresa på 8-10 timmar framför mig, YES! Önska mig lycka till och att Max inte är någon mördare osv, kan ju vara rätt skönt faktiskt! ... att han inte är det alltså!


Var är damsugaren!

Skulle damsuga Lasses bil, eller ja bagaget för vi ska ha massa
saker där när vi ska åka imorgonnatt! Ojoj! I alla fall

Jag: Var är damsugaren?
Lasse: Här
Jag: Va... var?
Lasse: De är ju här
Jag: Men va... var?!
Lasse: Här säger jag ju!
Jag: Eh... va, var?
Lasse: Men här på bordet!


Jaja funkar de också.

Hbg

Tänkte stoppa min zombieperiod som jag råkat hamna i och åka till helsingborg idag, bland annat kolla så min piercing läker bra. De ska man göra 7-10 efter man gjort den men jag har inte orkat så idag var det tre veckor sen, bra jobbat! Men de såg bra ut. Sjukt bra timing också för när mitt tåg kom in till helsingborg skulle Fia och Mattan ta sitt hem, så Fia vände och följde med mig istället. Fint.


När hissen inte går änna upp


Mike Myers VS Jarre

Tack Patrik!

Nu kan man ju undra sig varför jag ens ville veta namnet på den filmen som är något utomordentligt dålig. Det var nämligen så att jag var inne på last fm och kollade bilder på Jean-Michel Jarre och tyckte att han var skitlik en skådespelare, nämligen Mike Myers som är huvudperson i den filmen. Det som är läskigt är dock att jag tänkte på honom i DEN filmen och inte i någon annan film typ som... Austin Powers? Eller Waynes world NÄ då kommer jag ju såklart och tänka på "En brud på hugget" EH...


När jag såg han på bild var han ju faktiskt inte lika lik som jag
föreställde mig i huvudet igår, då var dem nästintill identiska. Men en likhet finns väl ändå!

HJÄLP.

Alltså hjälp någon?

Vet någon vad denna filmen heter, handlingen är typ såhär:
En kille som sjunger/spelar i barer tror jag, han träffar en tjej som han blir kär i? Hon jobbar i en köttaffär och sen blir hon misstänkt för att vara en mördare så killen vågar inte längre träffa henne. Hans kompis jobbar på tidningen och där finns en nyhet om en tjej som gifter sig med massa killar och sen mördar dem och dem tror att de är hon. Men det är de inte utan hennes psykade syster? Sen är de värsta slagsmålet på ett tak och systern? har en yxa och ska mörda den killen. EH. Ja. Nått sånt.

skitdåligt mögfilm och i samma styk som "när harry mötte sally" skittråkig men ändå har alla sett den.
vad heter den? jag får verkligen vrede. kan inte sluta tänka på det.

Jean-Michel Jarre

Filmade massor så klippte ihop de finaste till ett klipp:


Men Oxygene part II är så sjukt fin så de får ett eget klipp där den är lite längre.


Måste ju bara säga att detta var något av de häftigaste jag varit med om! Allt var så stort och mäktigt. Här är ju någon som verkligen vet hur man ska underhålla showmässigt. Kände mig dock lite felplacerad när ungefär 90% av alla var 40+, haha, men vafasen! Det var lite roligt innan vi gick in, för man kunde köpa cola och popcorn och sånt, haha! Värsta bion! Vi köpte i alla fall cola och en påse bilar men seriöst, när alla ljud och alla LJUS började komma igång satt jag nog helt still och var helt paralyserad...
Ja, sen var ju min cola varm </3Lite bilder... Haha tänk nu på att de inte är så jääääkla lätt att ta kort på dedär ljusen,
de rör ju sig fort som sjutton emellanåt. Men första bilden<3

Spotify!

Här har jag ju gjort en lista med en låt om dagen! Jag försöker att ha en låt som jag lyssnat på mycket under den dagen, men ibland lyssnar jag på samma artist i flera dagar och de blir lite tråkigt så då tar jag en jag kanske tänkt på eller så, oftast är det i alla fall någon jag lyssnat eller tycker bäst om för dagen!

Har gjort lite listor i spotify också så man kan lyssna på februari, mars och april där! Fast vissa låtar fanns inte så de finns inte med på listorna. Men jaja. Där är i alla fall lite musik om de finns någon som lyssnat sönder allt som går att lyssna på och vill ha lite tips. Eller vill ha lite tips ändå. Jag lyssnar ju faktiskt på sjukt bra musik!

Säg till om någon länk slutar funka.

Ojoj

Är nog för mycket tidsoptimist för mitt eget bästa märker jag!
Oj vad jag måste plugga!

Le, Smilja

Jag borde läsa mera! Förut läste jag så jäkla mycket, typ hela tiden och nu läser jag nästan aldrig. Det är synd för det är jättefint att läsa fina böcker! Har fått en bok som vi ska läsa i svenskan som var sjukt bra! Den handlar om kriget mellan muslimer, serber och kroater i Bosnien. Ville nog dö några gånger, så hemsk! Men fin. Måste läsa fortsättningen...

Sällan man faktiskt får bra böcker via skolan. Är ju oftast skräp, men åh, HOLES<3, helt fantastisk och denna var helt fin och åh. Nu vill jag läsa mer, varför måste jag plugga.Mardrömmar nästa!

Ändå andra natten jag drömt sjukt långa konstiga "mardrömmar", alltså? Jag brukar aldrig drömma mardrömmar:( Igår drömde jag att jag blev jagad och fick klä ut mig som muslim (kan ju vara för jag läser en bok om just bosnien haha BUT STILL) de var hemskt, och äckligt.

Idag? Drömde jag något helt cp?
Drömde ändå att jag och några till typ, Sara c, nicole, fia, rasmus, else, dennisnas, JESPER? HAHAH, osv var i ett hus (oh, låter lite big brotherinspirerat) sen helt plötsligt kom massa "fiender" och skulle döda oss? Alltså... FYFAN. Sen lyckades jag på något vänster ändå bli vän med en fiende, tror de var Dennis som var det haha och då lyckades vi döda alla men nä var de över då? NÄEEE, då kommer fiendernas "farfar" och ska spy över huset (hahaha varför blir allt så jäkla roligt nu, det var HEMSKT i drömmen ska jag säga.) och alla kommer dö för vi kommer ju inte ut och måste gömma oss.

Men så lyckas jag och Jesper komma ut, och sen Dennis också så gömmer vi oss bakom huset. Sen ser vi hur alla dör, och får veta att de som dött valde en låt från hounds of loveskivan? Alltså... vad har kate med detta att göra. Vi som inte valde från den skivan fick i alla fall leva. "Jag tror jag valde wuthering heights" sa jag i alla fall, HAHAHA!

Sen var allt lyckligt och bra och jag och Dennis skulle ta foton tillsammans, sen går de förbi en neger som ställer upp för att ta foton på oss. Men då lever Fia och Nicole igen och Fia är också en neger? med lite konstiga kläder. Så blir vi värsta bra vänner med negern och skämtar om hans engelska och uttalar ord typ.. LETTHAH osv, ja ni vet. Sen ser jag Fia och bara "... thats not even your clothes... naaah OSKYLDIG LITEN NEGER" haha.


Era as

Idag blev jag ihjälskrämd av två as.

Var och handlade med mamma för vi skulle baka pizza! Sen när jag kom tillbaka så frågade Lasse om jag hade disk på mitt rum och om jag kunde ta ut det och jag bara jaja, så gick jag och så när jag kom in i mitt rum så såg jag min säng... och täcket som låg helt som en bula som om någon låg under, och tänkte "Wtf? mamma är i köket, lasse är i köket... jag är här... vem fan är där?" och sen dyker Fias ansikte upp och sen Nicoles. HAHAAAAAHA. Chocken! Så jävla rädd!


Sch...

Litet hemligt inlägg här.
Ni vet lösen ni som vet... lösen.

Ohnoooooes BB03 slut

Nu är säsongen av Big Brother 2003 slut</3 Lite ledsen för det, älskar ju trots allt Danne (och Mattias fyfan!) över allt annat. Jag har till och med börjat gilla Linda Rosing, borde inte gränsen gå någonstans? Hon är ju faktiskt helt fantastisk här. Men nu kommer Big Brother 2002 istället så lite glad ska jag ju trots allt vara... Fast Danne</3 :(Typ världens finaste klipp när Micke kastar en boll på Dannes nypiercade näsa! Åh :(

Odyssey

Fick en fin cdskiva idag. Fischerspooner - Odyssey! I digipack <3


Fast den är ju finast i vinyl. Så sjukt stolt för jag har den i de, verkar vara svår att få tag på.
Fattar inte ens hur jag kunde få tag på den. Slumpen is teh shit ibland.

Peace

Dessa bilderna kommer från sjukt längessen men ibland är
man ju seg och får aldrig tummarna ur..............................

Var ute och solade med Nicolett och Fiat. De spelade kass musik på Fias mobil så jag
hämtade min ipod och lyssnade på lite mer vettigt.

Skulle baka pizza. Nybörjare? Jatack. Bra att försöka smeta ut en
kletig smet utan att mjöla först. TEH SKILLS - vi har dem.

Men sen kom matlagerskan Nicole och fixade allt

Bara för att alla ska se vem som gjort den. S, F, N! Glad gubbe på det.

Till sist blev det i alla fall mat. Peace på det. Maten alltså!

Reing over me

Ne nu ska jag inte deppa över en dålig film utan tipsa om en helt fantastisk i stället som jag och Fia såg typ fem på morgonen i fredes, haha. Fattar inte riktigt grejen, när Fia och Nicole är här deckar Nicole tidigt och jag och Fia är verkligen uppe till typ 8-9 på morgonen. Sjukt. Men... vi såg i alla fall som sagt en helt underbar film nämligen Reign over me!

Trailern:


Filmen handlar om Charlie Fineman som har totalt tappat greppet om sitt liv då han förlorat hela sin familj under terrorattacken i New York den 11/09. Han träffar på en gammal rumskompis från Collage, Alan Johnson som gärna vill hjälpa honom att återhämta sig.

HELT FANTASTISK. Charlie spelas av Adam Sandler och han är helt underbar i denna filmen och borde få en oscar för sin roll. Är lite kär i honom. Den är så realistisk, ingen överspelar utan alla känns så mänskliga och man bygger upp så stort medlidande för alla. Filmen är fulld med dold humor det vill säga inga jävla skämt som det är meningen att man ska skratta åt och ändå inte gör det utan så sköna repliker.
jag. vill. bara. dö.

Fia grät halva filmen. Och hade inte hon varit där hade jag gråtit en flod till Kina jag med. Bäst.

Finner inte orden!

Alltså så ÄCKLIGT. DÅLIGT.
Förstår inte den människan som trodde den kunde göra en "uppföljare" på en av världens bästa filmer. Dum i huvudet är man ju då. Donnie Darko är inte läskig och inte äcklig bara SJUKT FANTASTISK men DENNA var fan ÄCKLIG. Fick verkligen exorcistenvibbar av Samantha hon såg bara äcklig och dum ut. SKITDÅLIG FILM, se inte den. Stort skämt, inte ens Ed Westwick eller Jackson Rathbone kunde rädda den lite. Jag är sjukt störd och äcklad och kan inte skriva ordentligt, min Samebror skrev allt så bra så jag sätter punkt här.

Punkt.


Tja Exorcisten?


Trailern. DÅLLI fantasi?

S Darko

Ne skulle man ta och se den nya Darkofilmen? Förbereder mig på att slösa bort nästan 2 timmar av mitt liv.


Här kan man stå

Vilken tur att jag inte är rädd för dig, "FLÄSKFIA"Fick nog inte lägga upp dehär, ne, men vad tusan ni är ju så bra så jag kan inte låta bli. Och om de känns bättre så är det ju faktiskt inte så många som vet om denna bloggen!

Så här kan man stå, här kan man stå.

Är de Fia?Haha så BRA!
När Fia och Nicole är här så börjar min last fm alltid se ut typ såhär:Men denna gången hade jag ändå tur och fick lyssna massor på IAMX haha,
Fia är nästan tvungen nu om hon ska med och se.

Valborg

Jag ville se en majbrasa men inte fan! Får aldrig se någon majbrasa jag. Så jag stack till Nicolett.


Vi åt korv... och bröd och lyssnade på ganska dålig musik förutom fob då! Jag fick låna världens snyggaste tröja så jag var happy ungefär hela tiden. Vid tio så stack Fia och Mattan till Helsingborg men jag och Nicolett vi åkte till mig och kollade på desperate housewifes istället, lia bra.

RSS 2.0