AAAAARGHJag saknar Danmark. Jag saknar att göra ingenting i Danmark med Sheryl och gå på konserter där. Saknar VEGA som fasen, saknar Tivoli och Dúné till och med de jobbiga tjejerna som var sjukt jobbiga när de sjöng "go go valentina make me fall" och den danska tjejen med såpbubblorna som frågade var min tröja kom ifrån. Åh saknar Sheryls penna som alla i the kissaway trail pratade om! Saknar att inte fatta ett skit och ha Sheryl som tolk. Saknar CHRISTIANIA HAHAH, och den danska killen som visade oss vägen och skrattade ut oss:

"- Where do you come from?
- Sweden
- And you dont understand danish...?
- ... No..."

Och loppen såklart och och och och IAMX med Fia. GUUD VAD JAG SAKNAR IAMX!
Alltså CHRIS CORNER i mitt hjärta.
Vem FAN står på scen och snurrar på ett paraply? Vem tar med sig en jäkla ponnyhäst? ÅH.

- Jag sa att du luktade jätteäckligt?


Blir aldrig gammal- Nu kom jag på en liten kritik jag kan ha till dig.
Och det är att jag ibland kan tycka att du är lite.... DUM I HUVET.

Hehehellohey


Hellohey.
Under senaste tiden har jag

1. Kollat på sjukt fint hus i höör som en kärring med nästan all säkerthet kommer sno ifrån mig. KÄRRING.
2. Beställt en iphone men den kommer väl inte förrän nästa vecka (8arbetsdagar) ARGH
3. Köpt en biljett till Tori Amos i Oslo.

Jättedumt att kolla hus nu när jag har ett år kvar i gymnasiet + inget jobb men de huset var verkligen inget vanligt hus, de var TEH HUS. Ni skulle bara sett. Men ja, nu kom ju den där tanten! :( Hoppas inte hon får lån av banken men ja ser ju inte så ljust ut för min del och kanske är det lika bra. Nästa år kanskeee...

IPHONE? YES

TORI? Vet fortfarande inte om jag ska gilla henne eller inte men känns ändå som att de är dumt att missa henne live. Tror de kommer bli helt fantastiskt fint! Hur töntigt de än låter men så känns de lite som att detta är det närmaste Katen Bushen själv man kan komma. Tori är som sagt Katenwanneben nr 1. Många bra låtar har hon i alla fall gjort.


Tryck på bilden för att spela hennes nyaste skiva (spotify)

Bdb @ Vänersborg 17-19


Lite bilder ifrån helgen:

Åkte skittidigt på morgonen och kom fram till Göteborg runt halv elva. Köpte svart kaffe (viktigt att poängtera att de var svart) på pressbyrån och gick ner till hamnen med Tobias innan Jennie och company skulle komma. Har känt Tobias över internet i ungefär tre år tror jag(?) så det var kul att träffa honom lite! Måste även poängtera att han är bög så alla (läs: Lasse) kan slappna av. När klockan var halv tolv började vi gå tillbaka till stationen för då hade Jennie kommit men innan det så tog jag såklart en bild på Tobias och på den stenglada (haha!) Evert Taube.


Dum i huvudet som jag var så glömde jag ta fler kort över Göteborg. Hamnen som var så fin!

Hursomhelst, träffade Jennie, Jocko och Marielle inne i Göteborg och sen tog vi ersättningsbuss in till Vänersborg där vi mötte upp Ida! Efter att ha burit tusen kilo med packning i en evighet (som de tog att gå hela vägen) så hamnade vi på en liten gräsplätt utanför skogen där vi satte upp våra tält. Marielle hade med ett niamannatält som vi misslyckades ganska rejält med att sätta upp. Det var i alla fall dugligt i en dag innan det rasade samman och dog.Men Jennie hade ett bättre tält som jag och hon sov i. Jocko skulle också sovit där men hon var jättesjuk och var tvungen att åka hem på kvällarna. Efter vi satt upp tälten skulle Marielle och Ida se Cirkus Miramar (hade jag i och för sig också velat se, men var hellre med jennie<3) Vi följde med dem in till stan och var där en liten stund innan jag och Jennie gick tillbaka till tälten och badade i vänern! Eller inte jag, de var ju så satans kallt! Efteråt drog jag ut min sovsäck ute på gräset och lyssnade på Kate Bush! Det var supersuperfint!

Efter ett tag kom Marielle och Ida tillbaka och så satt vi uppe halva natten och väntade på att solen skulle komma upp.
- börjar bli jävligt kallt nu
- ja men solen kommer snart

en timme senare
- alltså nu är de jävligt kallt
- solen går upp klockan tre i skåne

- jag fryser ihjäl
- solen är snart här, då blir de varmt!

När klockan var halv tre ringde Marielle hem och väckte sin mamma för att fråga
om solen gått upp i Skåne<3 Haha! Det kommer aldrig bli tråkigt!

Solen gick aldrig upp, eller så gjorde den det men inte så mycket så att det blev varmt så tillslut gick vi och la oss och jag har aldrig somnat så fort (trots att det var ute i skogen i ett tält?!)

Nästa dag regnade det som fasen ungefär hela dagen så vi kunde inte göra så mycket mer än sitta i tältet. Någongång mitt under allt lyckades vi ändå grilla.
- kanske inte så bra att lägga den här, då blir den helt svart och så får man cancer
- ers, lite cancer har väl ingen dött av?


Slutet var nära för Marielles tält som ni ser men Jennies tält stod stolt och stadigt kvar, haha! Marken som förut var hård och fin blev träskmark och jag hade som ni ser inga ordentliga skor med mig. Tidsoptimist, jag? VÄDERoptimist, jag nä? Hade bara packat med en tjockare tröja som dessutom inte ens var tjock och inga ordentliga skor, vad tänker man då på kan jag undra.


Efter grillningen fick vi gå in i tältet igen i någon timme och jag råkade somna, (haha så trevlig<3) men på kvällen runt nio så hade det slutat och Jennie, Marielle och Ida badade. Sedan bestämde vi oss för att gå ner till stan igen och se om någon affär hade öppet. Vi hittade hemmakväll som vi precis hann in i innan de stängde och köpte glass och cola! Jennies glass var helt smält och för att citera David "Det var säkert bajs som någon hade ätit upp och spytt ut igen " Haha! Sedan gick vi runt i Vänersborg, gick så jäkla långt att vi inte längre var inne i stan! Haha!


- Marielle, nu är vi i två olika städer!

När vi skulle sova gjorde Ida det stora misstaget att lysa med sin ficklampa under sitt huvud. Alltså, så. jävla. äckligt. måste jag säga. "No offence men du ser ut som exorsicten" HAHA! Första gången som jag blev rädd på riktigt! Hade fått men för livet om hon hade tänt den sen när vi sov och väckt oss, fyfan! "Då får du sova utanför tältet" "Det hade varit värt det" Haha!

Nästa dag var det dags att packa ihop och gå ner till stan. Min buss gick tjugo över tre och packningen tar ju som sagt en evighet att bära runt med.Tog bussen med Jennie och letade sen upp mitt tåg och åkte hem! Köpte svart kaffe igen på tåget och de var skitgott efter att ha levt shrekliv i två dagar. <3 Men hade jättetrevligt och fint ändå! Alla var supersöta!

Hejdå


Hiye

Kan ju meddela att jag sovit max 20 minuter i natt, och de på min matta på "andra sidan av rummet"! Men inte för att jag varit nervös! Är inte det alls, konstigt nog, men har bara varit helt sten-o-trött. Men nu är jag rätt trött vill jag lova!

Tåget går 07:57 i lund
Kommer hem runt 20:00 på söndag!

TJIING

YES.... no?Ang detta inlägget.
1. WE DID IT!!! ... men...
2. ...Var det verkligen värt de? (det är ju en fulare bild, hur tänker folk?)

HpSka åka och se Harry Potter nu! PÅ TIDEN.
Sheryl dissar ju mig för Norge så jag åker med Nicole och Fia!
HEJROOOOO

Lite snabbt

Gud vad mycket vinyl det blev här. Men en sista sak! Idag fick jag en avi :D Det är nog min Kate Bushvinyl! I såna fall blir jag jätteglad! Aerial är ju en av världens bästa skivor! Så fin så fin!

I alla fall!
Imorgon ska jag åka till tommelilla med mamma för där fanns en vinylaffär (okej snart sluttjatat) med rea! Och de skulle tydligen finnas tusentals vinyler med olika genrer! Spännade! Sen på onsdag blir de HPpremiär med Fia och Nicole och på fredag drumdrumddrurmdrum, åker jag till göteborg/vänersborg och träffar fina folk<3 :D fin vecka!

Demoskiva

Och så har jag fått en demoskiva av David Fridlund!MGMT - Oracular spectacular

Och så fick jag min MGMTvinyl med<3


Tryck på bilden för att spela skivan!

LpskivorKöpte lpskivor på röda korset! Allt för 20 kronor, hoho!

Röda korset

Idag var jag på röda korset med mummo. Det var halva priset på allt där! Så istället för att betala 10 kronor för tre LPskivor så betalade jag 5... EH! Jag hittade en med Shakespear's sister! Vad glad jag blir. De bästa låtarna finns på den skivan! Sen hittade jag mest trams, men är de så billigt så spelar de väl ingen roll. Djungelboken del II till Nina, haha! Och så en skiva med Prince. Och så hittade jag en ABBAsingel till mamma också! Och en kjol, och en filt och allt för bara 35 kronor! CHEEZUZ.

Lasse var här innan och lämnade min MGMTvinyl också som han hade hämtat, den är jättefin! Jag hade fått brev från David Fridlund också! Hihi! Men orkar inte lägga upp nått nu mer än detta för täckningen här är ju dödens seg.Avi

Idag fick jag två vinylskivor! :D

The Horrors - Strange House.
Mest för att jag tänkte att de omslaget skulle vara så jäkla fint att ha i stort format. Det är faktiskt ett av de finaste omslagen jag vet. Och Joshua Third är ju så fin! Grämer mig fortfarande över att jag inte följde med Sheryl och Henrietta och såg dem live i Malmö för typ inga pengar alls:(


Inuti är den såhär fin! Materialet är även TO DIE FOR. Lite udda, mer strävt än lent typ.

Sen fick jag Regina Spektor - Soviet Kitsch som jag aldrig har lyssnat på, haha. Men än en gång, omslaget var ju så fint och hennes två senaste skivor är ju helt okej så varför skulle inte denna vara det?


Så fint!
Har även beställt MGMT - Oracular Spectacularoch Kate Bush - Aerial i vinyl. Aerial har varit så jäkla svår att få tag på och jag har bara hittat den på ebay förut, som jag är lite rädd att handla på. Förstår mig inte på paypal riktigt men nu hittade jag den i alla fall i en svensk butik och är så glad! Nu kan ju The red shoes också dyka upp någonstans tycker jag.

Skogelelen
Idag gick jag upp halv elva och satte mig ute och läste. Jag brukar alltid gå ut och sätta mig på framsidan för där finns min favoritstol och en skön duna men idag var det två polacker som renoverade grannhuset och jag vågade inte gå där då. Så jag satte mig på baksidan! Där är det lite svalare, ganska fint där med.

Sen kom mamma, hon skulle lämna Mummos bil som hon hade lånat igår. När hon åkte gjorde jag fattiga riddare av stenhårt fransbröd som jag köpte förra vecken! De var fint. Nu ringde mamma och frågade om hon kunde komma. Nemen, aldrig får man vara ifred, hihi. :D

RSS 2.0