synd om mig lite

Har gjort en massa nödvändiga, men väldigt väldigt väldigt SJUKT TRÅKIGA saker idag som att städa mitt rum. Det tar faktikst ett tag, en del som sätt hur de kan se ut vet kanske varför, eheh... Sen har jag damsugit och dammtorkat dvs verkligen storstädat!!! Rensat min garderob och slängt allt jag inte använder och vikt ihop allt fint och såntdära. Och så har jag pluggat? KUUL !!!

Ja så nu kom jag på att jag inte ätit på hela dagen men man kan ju inte äta såhär sent säger några och så kom jag på att jag jättegärna vill se gossip girl men de kom tydligen inget avsnitt denna vecken? Allt är emot mig! WHY LORD WHY.

Ne nu ska jag inte vara sån!
Tur att man kan trotsa och äta ändå? Haha.


ARGH

jhsfdjfhsddfhdfs
dfsjdfjkidffs
dsfjlfdljfdjdjfjdfjfdljdf
erpejkidjmjkmdvnkf
weårperow oier erworled
kfsl xcvmvcxjkvdiufsd
odsifjwjwejwee kdk.ljd
spdsokapdklajd

så känner jag idag! eller ja typ hela veckan! haha. sjukt trött. vill sova.
men nä, varför de när man kan städa och varför de när man kan tömma sin garderob,
varför när man kan PLUGGA? roligare ju?

mmmmhmmyeeeeeeeeees
i said mmyes


Katen

Alla vet inte hur tjock Katen egentligen är. Men jag kan säga såhär att hon nästa blir andfådd bara av att tänka på att hon existerar ungefär. SÅ tjock är hon! Haha. Ne, så farligt är de inte men ja... de som har sett henne kan ju inte påstå att hon är smal i alla fall.

Hittade lite bilder på när hon var precis hitkommen! LITEN OCH SPÄD.



De ni.

Andra avenyn



Bara jag som är lissen över de hur korta de nya Andra Avenynavsnitten är? Förut var de tre avsnitt som var 30min, nu är där ett som är knappt 45 minuter! OHNOES!!! Men what to do what to do. Ska i alla fall kolla nya avsnittet nu innan jag lägger mig. Det är detta som är nackdelen med att plugga på distans. Vaken halva nätterna, sover hela dagen. JAJA AA väntar!

Halvsyskon





Haha sjukt konstigt, men jag har fått lite halvsyskon. En lillebror och en storasyster! Haha! Rodrigo och María Jóse. Killen med lite hår på understa bilden är bara en pojkvän haha. Men ja, känns konstigt? Men kul! Hoppas de är snälla.

nom nom



Någon fick en fin VHS idag!





NOM NOM NOM

Clockwork orange



Såg nyss på filmen Clockwork orange som jag blivit rekomenderad av rätt många. Eh? Ärligt? Tycker folk verkligen att den är bra? Ni borde vara med om samma sjuka "botning" tills ni lärde er något om vad som är bra, HAHAH! De var de sämsta jag sett på riktigt, riktigt länge.


Fall out boy

Fick en försenad julklapp av Sandra när vi var hos pappa i helgen:)


Fall out boy - Dolie à Deux



Som såg ut så när man öppnade den, jättefint!

 

 

Rupert



Hahaha! Idag såg jag en film, endast för lilla Rupert Grint (Ron) är med i den! Han är ju så dödligt söt. Men vafan var de för film? Haha, konstigare och cpigare film får man fan leta länge efter. Man bara "...okej" genom hela HAHA! MEN RUPERT <3


Hbg + harry



Varit hos pappa i helgen med Nina. Träffade hans flickvän också för första gången,
hon var söt och trevlig! Kommer från chile:)



Pappa och Sandra!







Spelade uno haha! Drack te och åt semlor! GOTTIGT



Spelade Flippy med Nina, haha, jag är grymmast!



Och så låg jag och läste sista Harry Potter fast på svenska och dog kanske tusen gånger mer denna gången? På svenska då man verkligen fattar varje detalj, alltså, FYFAN. FYFAAAN vilken jävla bok. Hade jag varit själv hade jag gråtit livet ur mig men nu var min syster där. Haha, fick spara på tårarna men fyfan... WHY LORD WHY?!

Och som vanligt kan jag inte skriva mer än sådär, haha, för de finns ju folk som väntar på att filmen ska komma ut. Ni är ju bara konstiga. Ska jag fortsätta hålla allt inne i typ 2-4 år till? Sjuke. Jag säger iaf ************* i mitt hjärta. Så jävla bäst och MMMMMH!!!

Låt + text!





I wait at the table,
And hold hands with weeping strangers,
Wait for you
To join the group.

The tambourine jingle-jangles.
The medium roams and rambles.
Not taken in,
I break the circle.

I want this man
To go away now.

With a kiss
I'd pass the key
And feel your tongue
Teasing and receiving.
With your spit
Still on my lip,
You hit the water.

Him and I in the room
To prove you are with us too.

He's using code that only you and I know.
This is no trick of his.
This is your magic.

I'd catch the cues,
Watching you,
Hoping you'd do something wrong.

Everybody thinks you'll never make it,
But every time,
You escape:

'Rosabel believe,
Not even eternity
Can hold Houdini!'

"Rosabel, believe!"

Through the glass
I'd watch you breathe.
("Not even eternity--")
Bound and drowned,
And paler than you've ever been.
("--will hold Houdini!")

With your life
The only thing in my mind--
We pull you from the water!

(Houdini!)

You ("Hou-di-ni...")
And I
And Rosabel believe.

Rosebelle, believe!











stycket kommer från låten houdini på skivan the dreaming. drar lite kort om honom. År 1891 började Houdini sin karriär  som trollkarl , han hade en förmåga att bryta sig ur kedjor, handklovar och tvångströjor. Han dog 31 oktober = på halloween.

låten handlar om mrs houdini som var hans assistent vid hans uppträdanden. låten hoppar mellan två stadium.  i första versen träffar hon en bluffmedium (hur säger man?) men känner igen bluffen och bryter cirkeln.

i andra stadiet är man tillbaka till henne och houdini när han levde och uppträdde.
han är fastkedjad och hon är villig till att ge honom nyckeln genom en kyss
"with a kiss i'd pass the key" alltså!

på omslaget ser man mrs houdini och houdini där han
är fastkedjad (om man tittar noga har även "mrs houdini" en nyckel i munnen)
och på baksidan av omslaget står texten!



Jag tycker hela den här historien är jättefin. detta är självklart förkortat till tusen. låten handlar om mer än såhär och de finns en del spännande sidor man kan läsa om houdini! Denna till exempel, där en person skrivit lite om en bok som handlar om honom. Bland annat en hemlig kod, läs!

Sen vet ni ju att jag älskar Kate Bush och de skadar inte att ha en text från henne, faktiskt. Och sen finns de faktiskt en anledning till men de är privat och jag tänker inte säga till någon!

:D

Haha tatueraren älskade mitt hår förresten! Han var som ett litet barn, haha! "Hur har du gjort de? Vad använde du för spolar? Plattar du det? Hur ofta? Varje dag? Jaha... ja... De var så jävla tufft!" Haha, så söt. Och vad glad jag blev! Sjukt söt och trevliga folk där, så ska ni tatuera er så rekomenderar jag dem. Ligger precis i korsningen på bruksgatan i helsingborg! Fetingbra!


TATUERING

Hej!

Idag gick jag upp vid 12 för mamma och jag skulle in och kolla väntetider och så när jag ska tatuera mig. Gick in där jag piercade mig för två år sen för jag tyckte de var så trevliga där.

Kom in och pratade med en kille och han hade tid någongång i mars men det är ju jättelångt tills dess. Så frågade om de inte fanns alls innan, och då sa han att hans kollega hade tider innan och att han skulle ringa och fråga honom och de visade sig att han kunde tatuera mig en timme senare. Haha! Älskar sånt. Var likdant när jag skulle pierca mig, då kunde han direkt. Då slipper man vara nervös så länge innan. Men kan säga att jag mådde riktigt dåligt den timmen jag fick vänta.

Sen kom jag i alla fall tillbaka en timme senare, och så tatuerade han mig, tog typ 45 min och jag är massor med nöjd. Kan inte lägga upp bild än för har massa plast och tejp över ryggen men lägger upp senare. :D Är så nöjd och STOLT att jag våga. Det gjorde inte alls ont! "Klarar man tandställning klarar man allt" är mitt motto. Detta var inte ens i närheten av den smärtan!

IAMX



Tur man hittar ny bra musik jämt nu för tiden. Vet ju inte riktigt var man ska ta vägen, men lyssna på låten! Sjukt bästa jag hört på länge! Vill ju ta livet av mig nästan.



Dehär två, plus jag då, har nog fan bäst musiksmak på hela min msnlista!!! TA ME FAN.

Skola hellno

Uppe sjukt tidigt idag, eller! För en boks skull! Känner inte lyckan. De har även ändrat tiderna på min buss, de var väl tur att jag kollade det annars hade jag ju fått sitta där i typ tjugo minuter och vänta i onödan. Den ska köra via billeberga nu(?) Hellno. Tar tio minuter extra. Men det gör inget, älskar att åka buss på morgonen. Om jag har bra musik och det har jag ju.

Ska äta frukost nu!







Har inga nya bilder på denna datorn så lägger upp lite gamla!
(Bra att jag är grym på att ta kort så det blir helt hightech-suddigt)

Adidas



Köpt nya skor, SJUKT FINA!!!!!!
Eller så är det som vanligt, allt jag tycker är fint är ful och tvärtom.
Men... säg dessa är fula och gå och dö, känner jag.

Piano

Nämnt att jag är TRÖTT? Kunde inte somna alls inatt så la mig runt sju någongång. Satt och spela piano istället. Sen när jag försökte lära mig en Kate Bushlåt fick jag damp för det GÅR. VERKLIGEN. INTE, vafan hur i helvete? Är så jävla dålig i jämförelse. Blir ju ledsen! Haha! Vill byta liv med han här för tillfället:



"I arranged the music myself (by ear)." MMMMMMMMMM!! Känns ju bättre. Jag kanske borde lära mig lite noter. Men noter är så jävla svårt, åh vill dööö!!!

Kate covers

Jag har väldigt svårt med covers ibland, om jag inte hört själva covern innan orginalet. Något jag har JÄTTESVÅRT med är covers på Kate, även om de finns en del jättebra! Hounds of love, t.ex. med the futureheads är AMAZING! Covers på running up that hill verkar funka med. Men det är nog för att jag hörde Within Temptations verision först och den är faktiskt jättebra.



I och med att jag hörde den först tyckte jag i början att Kates veriation lät slö och dryg. De är ju mycket mer kraft i WT. Men nu tycker jag såklart om Kates mest! Haha. Placebo har också gjort en cover på låten. Verkligen HATADE det förut men nu har jag börjat gilla den faktiskt. Men tycker fortfarande den blir lite tråkig i längden, kommer liksom aldrig igång känns de som. Videon är dessutom skittråkig. Så tråkig att jag till och med lägger upp en annan...



Sen finns de lite mindre "kända" covers. Detta är verkligen en av de bästa covers på Kate Bush jag sett. Ska man göra en cover så ska man göra den till sin egen, vad är annars grejen? Denna är verkligen helt egen. I love!



Sen finns de ju lite andra, mindre bra... Jag menar, vafan är detta?



I början låter de verkligen som att de skulle kunna bli bra, RIKTIGT bra. Typ lite Björkaktigt. Men sen... vad hände liksom? Och videon? Vad håller han på med? Hahaha!

Ao...





Idag var jag och handlade med mamma! Tänkte de kunde vara bra att köpa en vattenflaska. På träningarna kommer jag liksom med en coca colaflaska. Känns inte riktigt... rätt? Haha! Köpte ett adidasset också, med en tröja + byxor för 350. Sjukt billigt? De var nersatt från 700 så kände jag var tvungen. Såg sjukt fina skor också? Ska dit imorgon igen, kolla på en klocka också... och... lite så...

Jag vet att han inte heter Chuck bass på riktigt... JFYI!

Chuck Bass i mitt hjärta.
Känns som jag bara tjatar om honom hela tiden, och Kate, och lite så. Men vad tusan! Hur som helst, tack vare att jag är en sån stor stalker och vet allt om allt och alla och sådär lyckades jag hitta detta i någons bilddagbok! Chuck bass sjunger i ett band?! Åh är lyckan gjord eller?



Låter lite som ett typiskt engelskt band. Lite the Libertines typ. Men CHUCK.... BASS?!


S Darko

Hej.

Jag är smått besatt av Donnie Darko. Tänker på den filmen minst en gång i veckan, haha! På alla citat och på Frank. Jag älskar Frank. Och Jake. Mhm. Och så läste jag igår (nyheter från maj08 haha,... "sen"?) att det skulle göra en ny darkofilm. Säger jag uppföljare mördar Micke mig. I alla fall, den ska heta S Darko och handla om Donnies lillasyster Samantha.

Jag hatar uppföljare (nu dödar micke mig<3) och vill hata denna filmen redan, för, man kan inte göra en... till darkofilm! MEN nu råkar det vara såhär att en del fina, ganska sjukt fina skådespelare ska vara med så jag är lite glad ändå! Vad sägs om ingen mindre än...



Ena snyggingen från twilight, Jackson Rathbone? Ehehe... OCH



Våran kära Chuck Bass (Ed Westwick)?!
I'M CHUCK BASS?!?! Var är Chuck Bass? Där är Chuck Bass!

Kan ju vara värt att se endast för dessa två, och Frank? För "kaniner kan uppkomma"HAHAHA.

KATEN








Haha bästa dagen i mitt liv?

Memento



Ska jag se... nu! Till och med innan mina gossip girlavsnitt, CHEXUX.

Blondinbella fo sho!





Ehe, vad har jag gjort idag! Festat hemma!

(15:54) niki   nathalie: va skaru gööra ikväll
(15:54) niki   nathalie: `??
(15:55) Chuck Bass: KOLLA BLONDINBELLA FO SHO
(15:55) Chuck Bass: du då?
(15:56) niki   nathalie: meh!
(15:56) niki   nathalie: vi ska fira natha
(15:56) niki   nathalie: tännkte om du ba skulle va hemma kunde du hänkat:P eheh
(15:56) Chuck Bass: haha jahaa :P
(15:56) Chuck Bass: men lasse har köpt massa gottis och cola :( vi ska festa hemma :( annars hade jag hänkat :D
(15:57) niki   nathalie: HAHA FESTA HEMMA<333333

Varför gå ut när man kan sitta hemma och kolla på blondinbella?
Bara jag som älskar henne? (Ja och Nicole då<3)

FIA





Ibland pallar jag verkligen inte livet,
SÅ KUL HAHAHAHAHA!

It's Edith calling

Såhär kul kan man ha en fredagkväll! Eller det är ju inte ens kväll, fredagsdag då.
Skicka sms till Fia som inte ens har pengar och kan svara, men vadådå?







Ja, Edith är då katten på mittersta bilden. VÄRLDEN SÖTASTE KATT OM JAG FÅR LOV att säga det själv. Jag började seriöst nästan gråta när jag var hos Elias (hans katter, finns en svart till nämligen) för jag tyckte de var så fina. PURE MAGIC verkligen. Blev ju inte bättre av att Elias sa att jag fick lov att ta en av dem med mig hem. Jag lovar, jag hade gjort de om jag inte redan haft Kate. Kate är ju liksom Kate. Bästa katten. Men gudars, en Edith hade suttit fint. Hade ju matchat Kate också, svart och vit. Ja... åh Edith.

HELLOHEY

Men hellohey!

Har bytt lösenord litegrann för jag höll på att trixa med en del grejer, sen försvann min gamla design och då kunde jag ju inte ha den öppen. Men nu hittade jag ett dokument där jag sparat alla koder i så kunde ändra tillbaka! Sjukt kul ändå, folk jag inte ens visste läste har skrivit och frågat vafan jag håller på med. Världen går under, liksom! MEN MEN! :D

Har gjort en extra blogg så jag kan fixa med allt i den, men kan hända att jag ändrar lösenord korta stunder då och då! Så sluta gnälla, jag blir stressad, haha!

Jag hade ju permanentat håret. Inte så stor skillnad sen förut, bara de att jag inte behöver tupera de för att få de stort som jag fått göra den senatse månaden, månaderna? Nu vaknar jag upp såhär: (okej inte riktigt, min lugg står ju åt alla håll och sådär men ja, UNGEFÄR)







Och då har jag inte tuperat ett skit! GOTTIGT. Mitt hår har ju varit lite sådär tråkigt och hängigt, "ovolymiskt" och jag har fått tupera ungefär vart femtonde minut för att de ska hålla. Såhära typ:



Lite skillnad, men ja, min hårlängd krypte ju några centimeter :( </3 Men sen och andra sidan växer mitt hår som satan, får klippa luggen varje vecka typ så de blir väl långt snart igen!

HOHO

Permanentade mitt hår idag. Det blev POFF. Lägger upp sen!

Yeye... yeye?



Filmen var helt ok! De bästa var ju att Cedric, eh, Robert Pattinson är så sjukt snygg! Ville ju dö där ett tag. Förresten skrivit att Nicole i stort sätt BOR här? HAHAHA, Jag har inte sovit många nätter ensam sen nyår, kanske två? tre på sin höjd. Men vatusan!

- Hur kan du leva med dig själv?

- Du ser ut som en man, typ.... extreme home makeover

- Alltså, du är ju störd på riktigt?

Några av de fina kommentarerna jag råkat säga de senaste 24 timmarna. HAHAHA! Fyfan vad elak jag är, men vadå... de är ju sanning? :S HAHAHAH ne<3 I alla fall, sen stod vi vid ett tampongträd idag också, ya crazy people, crazy!!!

CEDRIC



Ska se den alla tjatar om på bio nu med elias, fia och nicole.
Ja, fast jag tänker ju mest på Cedric Diggory?

It's your birthday

Ok i min årsresume skrev jag såhära:

"Fick även en låt av max, hmm undrar om man kan lägga upp på något sätt? De var så sjukt fint. Finaste presenten jag fått i hela mitt liv." Så nu har jag lagt ihop en liten film som jag kan dela med mig av! Erkänn bästa någonsin!




TränarN

Har anlitat en tränare nu, han heter Micke. Bra va? Han tvingade mig att gå upp klockan nio idag, men nä han själv verkar ju inte vara vaken den lösdrivaren. Skicka ju ton med sms innan men nä. I alla fall, sen skulle jag gå en timme på vår löpbana. Stora utmaningen för mig var ju att ens orka gå upp klockan nio? Hallå?

Haha, mina fina sms:

09:04
Jag har iaf vaknat...

09:08
Nu har jag gått upp!... Till min besvikelse ligger mamma och sover.
Hur gör jag nu? Sova eller ....

09:11
Ok jag går fan ut då...

Och så var jag ute i den äckliga kylan i en hel timme!
FYFAN, om jag inte är duktig nu, vafan är jag då?!

mmmm nom nom




MMM GOTT ELLER?



en kat.
nom nom nom nom

jag och min lejonman





jag och min lejonman har varit på äventyr i de kalla sverige.

först hämta ut busskort som vi inte ens kunde ta ut för de var stängt, ... STÄNGT? jaja, åkte buss till torp och köka lasagne hos chuck för omväxlings skull. gottigt, fick en stor geishaförpackning av nic också?! PALLA GOTT? "äh du kan ta den, vi har fyra paket till" HAHAH, mmmm geisha<3 Ska hämta den nu och trycka i mig DIRR.

puss

08 del 2

Ok fortsättning nu då:

Juli:













Åkte till Stockholm med Lasse och såg ingen mindre än Miyavi. Världens bästa någonsin! Sjukt overkligt. Värsta köningen någonsin också. Kom dit runt 10 på morgonen och satt i sjuk värme (se min bonnebränna efteråt eller? haha) sen började de bli skitkallt, sen ÖSREGNA DE, skojar inte. Lasse sprang som en tok och letade regnskydd, kom tillbaka en halvtimme senare... ja då var jag ju redan dränkt_katt_90.





Köpte ny mobil. Den andra hade jag tappat i kaffe och lite allt möjligt? Dock är min nya sönder nu så får använda den gamla och den funkar fortfarande grymt bra. Den är fan survivor om någon.





Åkte till Nina i karlskrona och softade. Kevve har växt lite!




Åkte in till hbg för att äta på meso? Haha. Mat som alltid.



Blev träffat av blixten



Fast de löste sig sen.










ya crazy niggah, CRAAAAAAAZYYYYY!



Åkte in till hbgfestivalen. Haha, sjukaste bilder verkligen! De är så jävla bäst, speciellt de på Chuck Bass! HAHA











Åkte hem till Nicole efteråt, åt ur de hemliga skåpet. HAHA, lätt värd alltså. "Hemliga djur dödar dig om du tittar i de hemliga skåpet" Sen var de ju inte så sjukt lätt att dra hem den hemliga madrassen från Nicoles mamma till hennes pappa HAHAH. JAG TAPPAR DEN HEMLIGA VÄSKAN!!!! HAHAHA

















Var hos Jens, efteråt skulle vi till helsingborgsfestivalen, men ja, dagen blev inte riktigt som planerad. Verkligen INTE. Haha. Sjukaste jag varit med om, fanemej.





Nina fyllde 20 år så åkte upp och överraskade henne:)

Augusti:










Vicci fyllde år, eller ett par dagar innan men vi firade henne nu. Spelade brännboll, jagade getingar och sånt där som man gör varenda dag. Kan säg att jag var kung på att vara brännare? Gud skickade skillsen verkligen. Sen gick vi ut till odensjön mitt i natta, jaja? Varför inte?

- Säg de läskigaste som finns
- Exorsiscten?
- Ja eller en emo

Sjukt rädd, sjukt mörkt.







Hos fia, kolla skolkatalog och... äta? Ne? Seriöst?















Fyllde år. Fick sjukt fina grejer av en del fint folk. Jocko, Micke (som jag även fick donnie darko av,  bästa filmen ju), Erika, Jennie och Karl. Fick även en låt av max, hmm undrar om man kan lägga upp på något sätt? De var så sjukt fint. Finaste presenten jag fått i hela mitt liv.



Firade mig själv dagen innan min födelsedag så på min riktiga födelsedag åkte jag till Elias med Mattan och Fia. Hade sjukt kul med dem! Sen stack vi till malmöfestivalen. Träffade Nic and the family.





Såg ut lite sådär.

September:

Något jävla as låste min cykel. Hade vrede i flera dagar. Började träna.



Köpte en laptop<3


Maxen<3







HAHAHAH. Ja någon gillar att sjunga?



Blev lurad till skolan av några töntar, tack?






Såg Jason Mraz i Lund.

Oktober:









Åkte till Nina igen, kevve har växt IGEN!!!











Hade sjukt kul på makeup, som jag fick MVG PÅ!!!oneoneone. Otroligt va? Jag som var så anti i början haha!





Såg ut så någongång



Beslutsångest med håret?



Hittade 1067 kronor i mitt rum? Ofan.






Så passa på att handla lite

November:


Åkte till Japan träffade en geisha.



Någon fick vad hon förtjänade.





Hahaha hade värsta tvkvällen. Nicole deckade snabbt, ovanligt? HAHA. Vi har en del rutiner alltså.



Katen bestämde sig för att verkigen döda mig? Fyfan.



Insåg hur lik Karlsson på taket och exorsiscten är.



ja.



Åkte till hbg för att se The futureheads, såklart för låten hounds of love.
 "3. Musikälskaren. Tjejen som verkade älska Kate Bush och därför tog i från tårna när hounds of love spelades" Ja, de var jag de. HAHA<3

Sov sen hos Pappa, var riktigt kul att vara där!



Lyckades bli övertalad att följa med och se Dead by april, som bara var förband, som vi nästan missade. HAHA, dock hade jag och Nicole världens kväll. Headbangade för ett helt år och hade träningsvärk i nacken sådär 5 dagar efter? "Blev spottad i ögat" HAHAHA

December:
Fick distans, var med om en jordbävning.



Skulle träna men vad gör man, pizza?




CHUCK BASS
Ut på lussevaka var de va? Jojo, blev ju lite som de blev med det.



Köpte typ världens bästa julklapp till Rasmus. Älskar mig själv.







Fick sjukt fina julkort! Ja av vem? Karl, Jennie och Jocko såklart. Mickes kom itne fram, någon åt upp den.





Firade jul, fick fina grejer. Min syster var här<3





Typ så.
Sen var de ju nyår, de vet ni ju om.

SKÖNT ATT BLI KLAR ME DETTA ELLER? Tog ju fan inte sådär lagom 2 timmar eller något.








08 del 1

Haha lite sent va, men bättre de än aldrig ju. Lite kort om 08 då.
delar upp de i två för de blev ju ganska många bilder ändå. Haha...

Januari:




Spenderade min första dag på nya året, 08 hos diddi! Hon trixade med mitt hår. Blev något sånt här,





nått sånt ja.



Fick hem brev på posten, inte från vem som helst utan från självaste David Fridlund. Aaaaaamaziiing.



(bild från google haha) började på världens bästa praktik med något av de bästa människor jag träffat. Lollo, carro och pia i mitt (L) alltså. Sjukt roliga även om de är sådär lagom 40+. Såg någon dö. Inte så jävla hemskt faktiskt.

Februari:




Köpte glasögon, inte dållit?







Var på något konstigt konstmusuem i Danmark. Överlycklig över att vara i Danmark var ju i alla fall men man kunde ju valt roligare ställe än ett museum. Roligaste var dock när vi skulle iväg, alla fick biljetter utan jag, camilla, anna, helena och mohamsi. Dessutom åkte en lärare med de andra 40 eleverna som hade biljetter medan tre stycken stannade med oss. Som att de behövdes? HAHAHA

Mars:




Såg ut lite såhär ett tag.



Hittade världens bästa youtubeklipp. The Hillywood Show. Seriöst, BÄSTA. Tråkigt någon dag? Lätt att man ska kolla på dessa, de är verkligen helt otroligt. Haha!



Skulle se han här som är något utav de roligaste som finns?
Men nä, ligga hemma och peppa vinterkräksjuka istället? Gärna.






Sen blev de väl påsk? Jag var kreativ som få. De var dock inte Kate.



Tji där fick hon för att hon var så slö på påsken. Haha! Ne, synd om Katen här. Hon steriliserades.



Drog in mammas gamla spelare och skivor i mitt rum. Började inse de fina med vinyl.





Blev gangsta.

April:


Fick min första skiva med Katen Bushen.







Åkte in till Lund och såg självaste Chamillionaire. Grymmast! Smått felplacerad dock då jag stod längst fram med killar långa som höghus med hoodies och keps och ja ni vet hela packet liksom. Men jag är ju gangsta?

Han tog upp tre stycken på scen som skulle få rappa också. Hur. I. Hela. Friden kunde dem ens komma på något? Sjukt bra på att rappa? Kändes som att allt var bestämt sen innan men de var de inte, men ja. Skillade killar. JAJA, säger bara INDUSTRY GROUPIE (L)

__________________________________

Jobbade natt på min APU. Haha softaste ever? Lollo köpte massa godis och jag hade med mig en harry potter bok. Satt och kollade på tv hela natten ungefär. Men jag somnade en stund vid 5-6 tror jag, haha! Men ändå! Sjukaste.

- kan du tänka dig att min son fyller 25 år i år?
- ja när jag ser dig så kan jag det.




Katen hade repat sig från operationen? Hahaha!





Åkte in till helsingborg med Anna, Camilla och Sofia och kollade på Sissela Benn a.k.a Filippa Bark. Vi var faktiskt inte så osociala som de ser ut på bilden haha. Men de ser sjukt roligt ut. Typ tja "ska ut och träffa lite vänner..." hahahaha!



Fick min miyavibiljett. Hade mått så dåligt innan inför biljettsläppet, ja sen var de ju bara att må dåligt genom att tänka på att svenskar är skit och 90% var wapaneser.







Var jämt uppe i höör och stekte. Där är så sjukt fint.



Nina köpte Kevve.

Maj:












Renoverade mitt rum, det blev ju faktiskt ganska fint tycker jag.

Juni:
Slutade på min APU. Både jobbigt och kul. Eftersom jag då fick typ sommarlov. Dock skitjobbigt ändå för jag har haft så jävla kul. Alltså inte bara personalen var typ den bästa utan verkligen vårdtagarna också. EDITHAN!!!! Alltså, ska verkligen döpa någon till Edith för att hylla henne. Grymmaste tanten någonsin. Hade någon enorm vrede men fyfan vad kul jag har haft inne hos henne.

-åsa kommer in i rummet-
edith: vad var de för tossing som kom in här nu?
jag: det var åsa
edith: en norska?
jag: nej, det var åsa!
edith: va...? var det en åsna?

"stå inte där och väx. klipp ditt fula långa hår, du får de ju i maten när du äter. gud vad blek du är, jävla blekfis." HAHAHA<3







Slutade skolan och fick sommarlov. Passade på att bada i en fontän, varför inte?





Nina tog studenten:)



Träffade Björn Gustafsson någon gång också! HAHAHA


Var hos Fiat och kollade fotboll. Sverige - Ryssland, men ja sverige sög?


Stanna hos Fia och gick på nattvandring


Hamna hemma hos mig, startade en tradition, dvs: äta


retarded





Sen var de väl midsommar? I BILLEBERGA HAHAHA



Ovanligt? Hade fia och nicole här, sen skulle vi hem till fia och sova hos henne. Sen när vi gått hela vägen till henne i cpväder, kallt som fan och med cyklar som hade punka så märkte hon att hon inte hade sina nycklar... ja, bara att gå tillbaka?













Åkte till peace and love för att se Jason Mraz och The pigeon Detectives. De andra var ju fina + men inget speciellt minnesvärt haha! Sjukt jobbigt med publik på Jason men på tpd var allt perfekt. "This one is for you" sa han och kastade sin vattenflaska till mig. Finare?





Var med spett igen, jag var sjukt gangsta.

RSS 2.0