Trick or treat?

Hej

Läskiga ungar springer utanför vårt hus och skriker. Om de knackar ska jag släcka alla lampar och låtsas som att jag inte är hemma. :( Kan ju inte ge bort mitt godis till dem? När jag blir äldre ska hela mitt liv gå ut på att ge godis till såna små barn. Lovar, men de är om några år de! Så snälla knacka inte!!!

Kom på förresten vem som kan hjälpa mig med min design om jag inte vinner den ena jag tävlar om. Min pappa! Haha. Han har ju hållt på att göra hemsidor och sånt och kan massa skit. Varför tänkte jag inte på det tidigare? Han borde kunna göra en jättefin header till mig! Tål att tänkas på;)

Träningsvärk

Godmorgon

Vaknade nyss! Nä nu skoja jag. Men jag har legat i sängen hela dagen för jag har träningsvärk! Haha. Så när jag reser mig och ska sätta mig igen så gör de jätteont. Tyck synd om mig nu!!! :(

Tävling

Ok! En tjej vid namn Sara tipsade om att hon lottar ut en design. Gick in och kollade och tyckte faktiskt den var jättefin! Och jag verkligen dör på min design så de är väl värt att testa tävla om den då. Haha!

Läsa

Tjoho!

Har sjungit massor nu! Fast jag börjar typ bara gråta när jag ska sjunga lugna låtar haha! De är ju så sorgliga. Så jag fick sluta tillsist. Blir så trött på mig själv. Nu ska jag kolla på bonde söker fru och sen ska jag ta och läsa lite! Kanske fortsättningen på Hjärtans fröjd. Skitbra bok! Per Nilsson har varit på vår skola en gång, och han skrev en jättefin autograf till mig, såhär stod de

"Hej Sandra, sa Per. Kul att se dig i änglavingar och allt. MVH Per Nilsson" Fint va?
Haha. Har ramat in de till och med<3 Iaf, eller så läser jag gossip girlböckerna. Haha!
De ska vara bra, enligt Sofia och Camilla i alla fall ;)

Regn regn!

Haaaaallåja.

Tog en jävla tid för mig att komma iväg. En viss RASMUS haha, höll på. Men sen kunde jag inte riktigt gå i heller för jag skrattade åt honom så mycket. Så störd<3 Men tillsist kom jag i väg och tränade i en timme. Märks ju att jag inte varit där på ett tag. Haha. Sen gick jag hem, i shorts. Kan inte påstå att de är ett av mina bästa val här i livet. Det regnade och jag var kall. Ringde Dennis men han var upptagen så jag fick gå hem själv.

Men nu är jag hemma i alla fall!
Och de bästa jag upptäckte idag! de har tagit tillbaka yogan! Men de är på onsdagar nu sent på kvällen. SÅ KUL!

Tränar du minigolf eller?



Hahaha<3 De som har sett dokumentären plötsligt i vinslöv fattar, så jävla kul<333 Dör.

Design!

Är de ingen som kan såntdär med design till bloggen? :( Jag fattar verkligen inte. Hatar alla jobbiga htmlkoder och sånt. Kan någon eller vet ni någon som kan? Hjääälp mig.

Ett andra försök...

Hellu.
Mattan väckte mig förut och frågade om vi skulle träna idag. Haha, ja de kan väl inte vara helt fel! Har inte tränat på flera veckor nu. Det började med att jag ville ha en veckas paus eftersom jag hade så mycket i skolan och inte hann plugga. Nästa vecka tänkte jag att ville ha en vecka till för de var ju så skönt! Haha, sen har de bara inte blivit av. De är så lätt att vänja av sig och sen att börja igen är så sjukt svårt. Men nu gör vi ett andra försök.

Det positiva är dock att Mattan inte heller tränat sen vi tränade sist! Så vi är lika dåliga<3 Jag som har gått runt och haft dåligt samvete för att hon fått träna själv, men NÄ haha! <3 :)

Klocka!

Godmorgon. Gick precis upp, ungefär. Haha. Eller jag blev väckt tjugo i elva av en viss Mattan... <3
Vad gör folk uppe så tidigt!

I alla fall, idag fick jag post! Här är lite bilder:





HEHE :D Denna kosta 16 kronor så jag tyckte väl att jag kunde få köpa en klocka! Kan ju inte påstå att de är den finaste klockan jag sett men de är ju lite kuligt ändå! Jag är glad! Fast den är lite för stor. Så när Lasse kommer hem får han hjälpa mig att förminska den. (Y)



Kategorier

Hej!

Nu har jag gjort kategorier och sorterar lite. De jag orkade, var ju hela nio sidor att gå igenom:(
Jag har gjort en skolkategori så min klassisar kan kolla utan att behöva rota genom hela min blogg, en musikkategori och en katen katekategori med alla bilder på världen fulaste och finaste katt! Och lite annat! fast jag råkade lägga in ett inlägg med tori amos under "mina fina" är ju inte direkt där den skulle vara men får inte bort den därifrån</3

Fast borde göra en till med egosandra<3

Plus att ett inlägg som skrevs för längessen ligger under detta inlägget, haha hur kom de dit? Jaja. Skit i de inlägget!

The sensual world

Har kommit på hur bra Kates skiva The sensual world är. Har aldrig riktigt fastnat för den men nu börjar jag få en större bild av den. Finns faktiskt riktigt jävligt bra låtar på den skivan som jag nog underskattat.

This Womans Work , är en låt på skivan som är såå jävla bra! Fast denna låten har jag alltid älskat och den är väl fortfarande bäst också på skivan. Detta är en sån låt jag börjar gråta till ASLÄTT, haha. Därför undviker jag den ofta.

Nu är det bara The red shoes som jag måste inse är bättre än vad jag tror. Majoriteten av Katefans tycker att denna är i särklass hennes sämsta skiva och jag har alltid velat tycka annorlunda och har alltid lagt the sensual world och the red shoes på samma nivå, fast nu vet jag inte... :( Fan vad bra hon är i alla fall!

PosarN

Måste ju testa min jacka! Den är så fin. Fast gudars vad varm man blir i den! Inte så sjukt bra bilder haha, men mitt hår är så jävla fult idag. Färgen börjar gå ur (så de är typ gult på ena sidan) och så är de jobbigt och i vägen, så ville inte ta med kameran. Då syns de ju jättemycket. Cam<333 Får ta lite bättre bilder sen!







Älskar den!

Byxor!

Idag lagade jag mina favoritbyxor! Eller ... mamma gjorde! Glad jag är nu!
Det är mina favoritbyxor. Det finns inga byxor i hela världen som är skönare än dem! Inte ens mjukis! Men de börjar bli som riktiga trasor nu, men jag kan inte slänga dem än :(

På tal om det måste jag köpa nya byxor. Jag har tre byxor bara... :( Men bara två jag gillar att använda. Men finns det något jobbigare och mer irritersamt som att prova byxor? Nej. Hatar de. Tar nog hellre livet av mig.

Hoppsan! igen

Okej, here we go...

Mina efterlängtade adidasskor som jag dregglat över i typ ett halvår...
Äntligen hade jag råd till dem! Haha!
800:-




Sen skulle mamma kollade på skor i en annan affär...
Men jag hittade visst några fina där också...
350:-

(Måste ju lära mig gå i klack någongång)

400:-


Sen hade jag ett presentkort på bokio för 300 kronor. Fast sen fanns det ett erbjudande om man köpte fyra pocketböcker... då fick man den billigaste gratis! Toppen tyckte jag!

Så, böcker för 431:- tror jag... Fast det blev ju bara 131:- att betala!
Per Nilsson - Hjärtans Fröjd
Per Nilsson - The return of hjärtans fröjd
Lene Kaaberbøl - Skuggporten
Cecily von Ziegesar - Gossip girl 1
Cecily von Ziegesar - Gossup girl 2! Haha underbart ju! Älskar seriern!


JA, sen hade jag presentkort på ginatricot! På 50 kronor fast jag hittade en fin klänning
för 150 och två tights... eller leggins.. eller ja!


Och sen hittade jag en jacka som jag ville ha...


Fast man kan ta av pälsen där uppe, då ser den ut såhär:



HEHE. Vad fint att hitta pengar i sitt rum som man kan handla för! Nu behöver jag ju inte handla på ett halvår...
När jag kom hem hade jag i alla fall fått post! En Kate Bushflexiskiva. Tunn som ett asplöv, trodde först de bara var en papperbits men nä! Den gick visst att spela ändå. Så där var tre låtar från Never for ever.




Så de var nog allt.. .ELLER NÄ
Mitt i allt handlade jag ett rosa band också, haha!

Omgosh!

Skojar inte när jag säger att jag köpt upp hela centersyd. OMG! Var kom alla pengar ifrån?
Lägger upp sen...

Du är så ful så ful

Fyfan vad du är ful, Kate.


Desperate housewifes!

Om åtta minuter är det vadå?! Desperate housewifes, som jag är mästare på att missa. Skulle inte förvåna mig om jag missade det idag också fastän det är snart. Haha.

Ne man kanske borde gå och förbereda med lite vatten! mmmmmyeeees! i said mm yes.


Lääär mig...

Kan inte fatta att jag skrivit fem inlägg om muse! HAHA, eller nu blir de ju sex... fan då! IAF,

Jag har lyckats köpa en Kateskiva av den dära Johan igen! The kick inside fast med omslaget från USA. Och nu fick jag mejl från honom där han frågar om jag vill ha ännu fler kateskivor, haha! Jag blir så glad, fast jag har nog alla han nämnde, jisses! :( Eller vet inte riktigt riktigt än... JAJA!

Jag måste verikligen lära mig inspelningsprogram, nununu:( Jag får verkligen damp. Men google är min vän! Fast engelska är ju såå jävla tråkigt, vem kom på de språket? Borde finnas en sån där översättningsknapp som översatte allting åt mig, eller en programerad hjärnbit som man kunde operera in så att man kunde de man ville kunna. Kanske borde vara något!


Riktiga texten

Jisses!

Ledsen att göra folk besvikna men texten där nere var inte rätt, inte alls faktiskt. Haha.
Såhär ska det vara tydligen, (TEH disapointment!!!) Fast jag kommer ju alltid att sjunga min text, såklart. Det är ju rolgiare.

hands are red with your blame
megaphone screaming my name
whimpers someone i should've loved
souls weeping above

i've seen what you're doing to me
destroying puppet strings
to our souls

micro waves me insane
a blaine cuts in your brain
sounds like forks on a plate
blackboard scratched with hate

i've seen what you're doing to me
destroying puppet strings
to our souls


Fast en del ord var ju faktiskt rätt! Eller ganska många ord. CHEEZUZ vad jag är bra. Jag borde göra detta dagligen, en dag blir jag nog proffs och kommer med i gui... ja hur de nu stavas:( Nu är jag ensam hemma så nu ska jag spela piano... utan hörlurar, det är grejer de!

What to doo!

Alltså, fortfarande inte lagt mig.
Nä, varför sova när man kan spela piano, lyssna musik osv?
Haha, varför kommer jag alltid på sånt här mitt i natten? Varför varför varför!


NU måste jag i alla fall sova,
eller ska jag hämta en kaka i köket och spela lite mer piano? Jag är ju inte alls trött! Gaahd.

What to do what to do!

Min microcutstext!

Heej.

Var ju bara tvungen att testa att skriva text till låten, så som jag hör det. Lite sådär lagom osammanhängande men visst låter de som att han sjunger så? Jag tycker jag har värsta skillsen! Roligaste är nu att se vad texten verkligen är, man brukar väl bli lite lagom paff när man märker att de var ju inte ens i närheten, haha! Här är i alla fall min fina avlyssnade text (massa stavfel också säkert haha) : :P

Heads love red with the grave
Modify and screaming my name
We can, same rose i should have loved
Same miss in the glove

I've seen you
May I see you
Merci, puppy sees
in your souuul

Me crawls lazy in the snow
Bleed, cannot sleep in the rain
It sounds like fox and aplause
Wake me up, scratched with veins

I've seen you
May I see you
Merci, puppy sees
in your souuul


Erkänn! De verkligen låter så!
Nu borde man kanske sova.

Texten?

Haha

Vore förresten sjukt kul att försöka ta ut texten ur microcuts (låten i inlägget under) utan att tjuvkolla.
För i mina öron låter det typ bara såhär ("refrängen):

Mashiiiiii-iii
Majashiiiii-iiia!
Meechiiii pappicheese, tidashi aaaiii iiioo


Vet ju inte riktigt om det är så han sjunger, vad tror ni? HEHE.

Microcuts

Yo!

Måste bara tipsa alla som inte hört, min favoritlåt ftm.
Muse - Microcuts



Alltså, så jääävla bra! Fattar inte hur man kan sjunga sådär, teh awesomeness, verkligen. Fast sen sjunger han inte sådär i så många fler låtar, eller rättare sagt han sjunger inte alls sådär i fler hela låtar. Så sjukt synd. För förövrigt kan jag ju faktiskt inte tycka att muse är så märkvärdiga, tyvärr. Haha. Men GODNESS vilken låt! Lyssna och njut!

Har ni hört någon som sjunger liknande (alltså hela tiden) säg till, jag dör ju!

Har dessutom startat en ny blogg, dock privat ;) Men det känns bra. Jag är ingen vidare på att skriva dagböcker och jag älskar att gå tillbaka och läsa tankar och känslor, fast jag har ju ingenting att gå tillbaka till. Jag skriver ju inte direkt personliga saker här, så det är så sjukt nice. Alla borde skaffa en egen dagboksblogg, jag tror det är jättenyttigt faktiskt.

OMG teh excitement



I den här påsen ligger alla de småpengar jag har haft i mitt rum, under sängen, under skrivbordet, i lådor, i mina kläder, bakom pianot, under kudden, bakom elementet, ja ni fattar grejen. Haha, idag samlade jag ihop allting och räknade dem... gissa vad de blev? 1067.50. CHEXUX, är jag rik helt plötsligt eller vad? Kan man bli gladare än att hitta tusen kronor i sitt rum? Haha.

Hounds of love - The Ninth wave



Hounds of love - The Ninth wave.

Idag när vi satt i bilen så lyssnade vi som sagt på The ninth wave (som är b-sidan av albumet hounds of love) Jag har för mig att the ninth wave är ett uttryck för de vågor som är lite större än andra, är det så? Jag kan ha fel. I alla fall. Denna sidan av skivan är OMG. I början tyckte jag att den var konstig och jag förstod inte riktigt vad som var så bra men det är helt klart en skiva man måste lyssna på många gånger för att tycka om. Enligt mig i alla fall.

Men man får mycket större intryck av låtarna när man vet på ett ungefär vad de handlar om. De ger en helt annan känsla! När jag lyssnar på the ninth wave så blir jag helt döende, hur fan kan någon göra musik såhär jävla bra? Och så genomtänk. Helt cp! Jag blir galen. Jag tänkte i alla fall skriva lite kort om vad låtarna handlar om, så som jag fattat det. Jag har säkert missuppfattat något men i alla fall...

And dream of sheep. - Första låten. Handlar om en tjej som håller på att drunkna. Varje låt är en tanke eller känsla som hon upplever. I denna låten försöker hon hålla sig vaken men känner att hon blir allt svagare och tröttare ju mer tiden går.

"Oh I'll wake up to any sound of engines
Every gull a seeking craft
I can't keep my eyes open -
Wish I had my radio


Ooh, their breath is warm
And they smell like sleep,
And they say they take me home.
Like poppies heavy with seed
They take me deeper and deeper.
"

Under Ice - Här börjar hon drömma/hallicuinera om att hon är ute och åker skridskor men plötsligt ser hon något under isen som försöker komma upp från vattnet - hon själv.

"There's something moving under
Moving under ice - through water
Trying to get out of the cold water
It's me
Something, someone - help them
lt's me
"

Waking the Witch - En annan dröm där hon ska bikta sig för en präst men blir felaktigt misstänkt som en häxa. I introt (världens finaste intro!!!) hör man olika röster som säger åt henne att vakna upp.

"Wake up, man!
Wake up, child! Pay attention!
Come on, wake up!
Wake up, love!
We should make the night, but see your little light's alive!
Stop that lyin' and a-sleepin' in bed--get up
"

'What is it, child?'
'Bless me, father, bless me, father, for I have sinned.'
'Red, red roses!'
'Help me, listen to me!'
'Red, red rose!'
'I question your innocence!'
'Help this blackbird!'
'She's a witch!'
'There's a stone around my leg.'
'Uh! Damn you, woman!'
'Help this blackbird!
There's a stone around my leg.'
'What say you, good people?'
'Guilty! Guilty! Guilty!'


Watching you without me - I denna låten har hon varit i vattnet under en lång period och börjar tappa känslen. Hon börjar förlora sig själv och vet varken upp eller ned.

"You can't hear me
You can't feel me
Here in the room with you now,
You can't hear what I'm saying,
You don't hear what I'm saying do you?

Don't ignore, don't ignore me,
Let me in, don't ignore me, no
."

Jig of life - I denna låten träffar hon sig själv i framtiden. Hennes "äldre jag" ber henne att inte dö eftersom då kommer även hon att dö. Hon säger åt henne att tänka på sin framtid, sina framtida barn och sin man och allt som hon måste göra innan hon ska dö. Detta är det första "hoppet" i the ninth wave.

"Never, never say goodbye
To my part of your life
No, no, no,
Oh, oh, oh
Let me live
She said c'mon let me live
She said c'mon let me live girl

This moment in time
She said
It doesn't belong to you
She said
It belongs to me
And to your little boy and to your little girl
"

Hello Earth - Här är hon så svag att hon återupplever upplevelsen från stormen som tog ner henne i vattnet. Det är som att hon ser ner på jorden uppifrån och ser hur stormen börjar växa och hon kan inte göra något åt det.

"Watching storms
Start to form
Over America
Can't do anything
Just watch them swing
With the wind
Out to sea
All you sailors
(Get out of the waves, get out of the water)
All life-savers
(Get out of the waves, get out of the water)
All you cruisers
(Get out of the waves, get out of the water)
All you fishermen
Head for home
Go to sleep little earth
"

The morning fog - Sista låten i the ninth wave och även den låt som är lite mer upplyftande från de andra. Den ger ljus och hopp eftersom det är i denna låten hon blir räddad. Den handlar om hur man uppskattar livet mer efter att ha varit med om något traumatiskt.

"D'you know what?
I love you better now

I am falling
And I'd love to hold you now,
I'll kiss the ground
I'll tell my mother
I'll tell my father
I'll tell my loved one
I'll tell my brothers
How much I love them.
"

Seriöst! Sjukt genomtänkt och underbar sida! A-sidan är inte ens hälften så bra som denna även om den innehåller alla hittar som Running up that hill, hounds of love, the big sky och cloudbusting. Jag älskar verkligen detta, så mycket så att jag får typ magsår. Haha. Nemen, låtarna får verkligen en helt annan innebörd och man sjunker så lätt in i dem och ser allting framför sig. I början kunde jag tänka att waking the witch var värsta satanistlåten och vafan? Vad är detta? Men ja, what to say what to say? LOVELY!!!

Hounds of love, eller ja, the ninth wave måste vara världens bästa skiva som någonsin gjorts. Den är till och med bättre än The dreaming. Och det är svårt att säga, haha!

MEN KATEN

Haha. Jag hade lagt kläder på pudan så när jag kom hem idag så hittade jag Katen här...





Min garderob!!! Men KATEN! Jaja!
Vi var och handlade förresten, haha, enda gången jag går utanför huset typ. Nemen jag hade bränt lite skivor och det finns ju inget mysigare att lyssna i en sjukt bra sterio i en bil när de är lite mörkt? Så vi fick helt enkelt åka någonstans. Haha. Spelade microcuts för Lasse och han sa "Vafan är detta för skit? Detta är det värsta du spelat någonsin" HAPP, haha. Men sen spelade jag lite Kate, och oj vad hon är bra! Ska skriva lite om en skiva snart, den är så sjukt bra.

Hjälp!

Nemen hjälp!

Jag har inte ställt tillbaka mina klockor på mobilen än så idag vaknade jag en timme tidigare än vad jag trodde igen! Så skönt! Drömde jättekonstiga grejer också, men de kommer jag inte ihåg såklart!

Ne, upp nu!
Hejdå.

Lite djur...

Haha söt katt.



Idag när jag gick upp hittade jag även en hund i vårt badkar?...



HAHA.

Sooova

Åh

Så skönt att vakna klockan ett och få lite panik över hur länge man sovit, så är klockan bara tolv! Dags att ställa tillbaka klockorna nu... Fattar inte varför man gör det, borde man egentligen inte ställa fram? Dåligt.
Men det var skönt i alla fall att få sova en timme extra!

Igår skrev jag till Dennis. Kunde inte somna igår och så kom jag att tänka på honom. Så ja. Men det var fint, jag blev på lite bättre humör efteråt i alla fall. Och glad för att han var så snäll!

- Du svarade aldrig på hur du mådde
- Jag mår typ bra. Är allergisk mot alla mina djur nu och så fick jag borelia av en fästing så jag äter pencillin.

HAHA.

Mejl!

Var inne på arena idag, hade fått ett fint mejl från Sofia. HAHA.




Tack.... :p

Så jobbigt så jobbigt!

Mitt liv är så jobbigt.
Men nu har jag tagit tag i det och faktiskt orkat starta den andra datorn, de krävs mycket energi för det.

Nu ska jag bara orka sätta mig där borta också
Haha.

Idoldaniel?

Tja!

Nu har jag kollat på idol! Tyckte många sjöng ganska bra idag, haha, brukar tycka tvärtom. Men Lars min favvo sjöng lite larvigt på refrängen, dumma dumma dig! Sen kan jag faktiskt inte hjälpa att jag tycker Johan är söt :( Vi satt och skrattade åt honom i slutet när han sjöng för han kan verkligen inte sjunga men det är lite gulligt ändå. Jag menar, kunde Amanda Jensen sjunga? Haha nej.

Min favorit förra året var Daniel, var tog han vägen? Jag trodde faktiskt att man skulle få höra av honom lite mer än vad man gjort, (har hört en skitdålig låt som han nyligen gjorde, jag menar WHAAAT!) Han var i alla fall skitbra i idol. Min värld rasade samman när han åkte ut! (haha okej inte riktigt...)



Robin B eller Sepide kan ju åka ut idag tycker jag i alla fall.
Nu gör mamma rulltårta! Jag var besatt av de när jag var typ 8 (choklad då alltså), sen föråt jag mig väl.

NICEEE

OH NICE

har inte ens lagt över deras skiva på denna datorn, GUUD vad livet är komplicerat ibland.

Biljetter

Var tog min kamera vägen?
Kommer ihåg att jag höll i den för typ en timme sen och nu... POFF, jaja, tur man har cam!



Biljetter till The Futureheads i hbg och The Pigeon Detectives i Lund, fiiint! På ena biljetten står de dock "Onumrerat stå" Men sen står de "rad 4, plats 154" undrar om de gjort rutor i golvet som man ska stå i? Det återstår och se!

Nu måste jag bara börja lyssna lite på The futureheads, vore ju lite cp om man gick dit bara för att höra en Katelåt. Och ännu värre, tänk om de INTE spelar den. Neee, får nog försöka lyssna lite... NU

Lat... ne?

Haha höjden av lathet har kommit.
Då jag ringer Lasse och ber han komma hit istället för att hämta honom...

Skäms lite, haha!
Ne, men ärligt, skulle bara se hur han reagera! Det värsta är ju att han reagerade helt normalt!

Ne, nu skojade jag.
Nu ska jag duscha och sen hämta ut mina biljetter, :)

Dailymotion

Dailymotion vill inte funka som jag vill:(
WHY LORD WHY, tänkte visa en fin video på hur det ser ut när "oj nu kom en katt" men ICKE

Så ni får en ful cambild istället.

Men tja

Tror jag har glömt bort att jag har en blogg, kom på de nyss och tänkte att jag väl kunde skriva hej.

Skulle precis köpa biljetter till the pigeon detectives och the futureheads men då var ju inte Lasse hemma utan han är och klipper sig? Jaha, då kommer jag glömma bort biljetterna och komma på de när de är slutsålda, brukar vara så.

Och jag ska skaffa ett konto till! Eller ja, ekonto, som jag ska ha som sparkonto. Jag måste spara mig till en iphone! Och om jag känner mig själv bra så kommer de inte gå om jag har pengar på mitt ungdomskonto eftersom jag är stammis på tradera. Därför gör jag en till så skickar jag över typ 600 i månaden dit? De kan ju bli lite pengar efter ett tag! Eller så sätter jag upp ett mål, att jag bara får handla skivor för max 400 kronor i månaden! Då blir de ju ännu mer pengar på sparkontot!

Eller ska man helt enkelt spärra traderasidan så jag inte kommer in?
Hahaha, ne skoja bara.

Här kommer en gul buss

Mamma: Jag använder bara lypsyl en viss tid
Jag: ...istid?

Min hörsel är seriöst sämst. Till och med Camilla frågade om jag var döv när vi satt på bussen, haha! och dessutom flög vi nästan ner i golvet när vi satt i bussen. Vi satt nämligen på dessa platserna:

(försök åtminstone att se att de föreställer en buss)
IAF vi satt på de platserna som sitter på sidorna i stadsbussarna! Så när busschaufören tvärbromsade så flög vi. Det var ett under att Camilla inte trillade ner på marken då jag kastades på henne, haha!

Fiskben... i halsen



Hahahahaha, spelar ingen roll hur många gånger jag tittar på detta, det är alltid så jävla roligt!

Posa Camilla, posa!

- Vill du se vad som är i min väska!
- Ja
- En halsduk, ett paraply, en vante... en vante till, hörlurar, ipod, kamera, börs... en ... sadel



Haha, min väska är ganska liten men den rymmer fan allt så varför inte stoppa ner en sadel för skoj skull? Haha ne, den är faktiskt till för att sätta på sadeln när de regnat och sånt, haha! Och den är jättemjuk!!! Självklart fick Camilla posa med den!

'

och med vanten såklart! haha, de är ju inte så jättefina men "oj vad varma de är." ;)

Igår i skolan så gjorde jag klart mitt arbete, sen satt jag och Camilla i matsalen i en och en halvtimme. Haha rekordet är ju dock två timmar så de blir skärpning snart! Vi kommer när matsalen öppnar och går när de är tomt på folk och alla matttanterna börjar städa där inne.

Och idag hade vi sovmorgon ju, men när vi kom dit, kom de ens någon lärare och tog vår närvaro? HAHA neeeee! Gud ibland undrar jag verkligen vad det är för fel på våran skola! Aldrig någon lärare, seriöst.

Natti

Oooooojoj, måste ju sova!!!

Fast har sovmorgon imorogn! ... Börjar klocklan NIO haha.. lönt;)
Och idag missade jag desperate housewifes, för vad gjorde jag? Sov. Som vanligt. Godnatt.

Morsning korsning!!!

Heej

Nu har jag gjort klart mitt arbete! De blev ganska bra nu ändå! Snart ska vi gå och äta, för de gör vi alltid klockan elva! Sen har vi typ Ulla senare... då ska hon gå igenom ett papper så då får vi säkert inte gå hem tidigare, BUHU!!!

Hejdå

MUPmarie mötte makaronernas makthavare!

Såja!

Nu har jag duschat och mamma hjälpte mig dessutom att fatta lite vad arbetet handlade om haha. Så nu har jag lite att skriva om imorgon, känns mycket bättre:) Oj nu kom en liten Kate upp i sängen ojoj nu lägger hon sig på tang,,, entbptdet. oj ne jisses vad hårigt här blev!





Liten kat... Fast ser mer ut som en uppstoppad Kat här. Alltid när jag ska ta kort på henne ska hon se så sur ut! En sekund sen låg hon och mös ska jag säga er! Och tussade omkring!

Haha idag var det förresten kul på svenskan. Vi skulle skriva berättelser där varje bokstav började på samma bokstav. Jag, camilla och helena tog bokstaven M och lovar att vår historia blev grymmast! Lite osammanhängande men vadå?

Den handlade om Muslim-Anders och afrikanska apor, och att make-upp Marie mötte makaronernas makthavare! Haha, har inte skrattat så mycket på sjukt länge. Dog fan!

Massa text...

Vi har fått hem såna små rabattkoder från CDON så att man får 50 kronor rabatt. De kunde inte tänkt på de för en vecka sen? Då råkade jag nämligen beställa en sak... turen är i alla fall på min sida! Fast sen och andra sidan så kan jag ju köpa något annat för detta! Kanske någon skiva! Det var ju längessen jag köpte en cdskiva! Eller ... det var det kanske inte ändå ...

Imorgon ska vi lämna in ett arbete som jag inte fattar,
jag har skrivit lite i alla fall, fast får väl försöka bättra på det imorgon då vi har en tretimmarslektion. (Y)! Vad de nu är jag ska skriva, haha. Det är två papper, på de enda pappret står de att jag bara ska ta vanlig fakta och inte ha egna åsikter och tankar. På det andra pappret står de att jag ska analysera och skit... JASÅ? haha. Blir så trött!

Nu ska jag i alla fall duscha, sen sova! Kanske ladda över lite Tori till min ipod så jag kan lyssna imorgon påväg till skolan. Idag började jag förresten nästan gråta när jag stod och väntade på bussen, varför? This womans work började spelas! Haha och stämningen var helt hemsk. Kallt och blött och mörkt och så en deppig låt, kan de bli sorgligare! N' nu tycker jag de kan bli lite sommar så man slipper bli så deppig hela tiden!

Bouncing off clouds

Nu har jag något hemskt att erkänna... Tori Amos är ju jättebra!!! Haha. Laddade ner några skivor, och det finns jättemånga låtar som jag börja gilla direkt! Lyssnar på hennes senaste skiva (2007) nu och hittade en låt som är ÅH, så bra!



Fast den är ju bättre om man inte tittar på videon.
Även om det inte är något jättefel på den, men jag gillar den inte i alla fall...

Tori Amos?

Heeej.

Har lyssnat lite på Tori Amos idag. Har väääldigt svårt för henne men jag vet att om jag hade gett henne en chans så hade jag nog tyckt att hon var jättebra. Fast jag har fastnat i en hatfas för henne p.g.a att hon kopierat så mycket av Kate Bush. Hon har verkligen kopierat... MYCKET. Och vad jag har läst så har hon ljugit och sagt att hon aldrig hört Kate förut men sedan har de visst kommit fram att hon hade väl hört litegrann då... Haha! Fast idag försöker jag komma över hatfasen för hon har gjort en del bra låtar, till exempel denna:



Skitbra låt, verkligen! Men som sagt, i huvudet går bara katekatekatekate och det förstör mycket... Här är lite bilder där hon kopierat Kate jättemycket på, sen är ju frågan, är de en slump? Haha.


Bilder från fotograferingen för Kates första skiva "The kick inside" och bild från Tori Amos första skiva...





Bilder från Kates video "Babooshka", och bilder från Tori Amos omslag/video



Bilder från Kates skiva Never for ever och...



Bilder från Tori Amos video "glory of the 80's"
Allt är ifrån denna sidan. Och varje gång blir jag lite störd när jag ser det, eller är de bara jag? Visst är hon lite copycat? Fast från och med idag ska jag släppa detta, försöka i alla fall och ge henne en chans, erkänn att låten där uppe faktiskt ÄR braaaaa! (men SÅÅÅ kateinspererat ... åh sluta nu)

Magnus... eller Jake?

Godmorgon!

Måste bara visa en sak som jag tänker på varje gång jag ser Bonde söker fru (haha!) Är inte Magnus som är med sjukt lik Jake Gyllenhaal? Haha, jag tänker på det VARJE gång verkligen och det är så roligt att titta på honom för han är ju så sjukt lik... de är väl inte bara jag som tycker det? Om ni inte sett så kolla på onsdag klockan åtta så fattar ni vad jag menar. Han är inte lika lik på bild nämligen men jag lägger upp bilder ändå...

Så... Vem är egentligen Jake Gyllenhaal och vem är Magnus från bonde söker fru? HAHA!

Vad har jag glömt!!!

Tja!

Snart ska jag åka iväg, om en timme typ.. haha. Men är alltid så stressad ändå. :( Känns alltid som att jag har glömt något, men de kan jag väl ändå inte ha gjort? Sen har jag värsta dilemmat om jag ska lämna min jacka i garderoben (för de finns väl på pumpehuset?) eller inte och om jag ska ha väska med sakerna i eller inte... åh...

Godmorgon!

Godmorgon!

Vaknade skittidigt idag, typ tio! Fast jag sov vidare ändå... haha. Men nu är jag uppe lite halft i alla fall! Borde städa mitt rum för det har varit stökigt nu i ett par dagar... fast här ligger

En latmask,


Och en annan latmask


Så de lär väl inte hända något idag i heller! Ne men jag måste ju faktiskt göra lite annat idag! Och imorgon måste jag verkligen plugga. Har ett arbete som ska vara klart på tisdag och jag har inte ens börjat, haha, fast har någon börjat? Jaja jag som är så sjukt bra hinner nog....;)

Konserter...

Haha kommer visst aldrig att lägga mig nu, blev helt plötsligt jättepigg! Skitbra...
Kollar lite på biljetter, konsertbiljetter alltså och hitta några som jag skulle vilja gå på... Jag har ju varit sjukt dåligt på att gå på konserter i år, om man jämför med förra året i alla fall, då jävlars! I alla fall, för ett tag sen ville jag se mogwai men de biljetterna är ju så sjukt dyra, vet inte riktigt om jag har råd att betala det för att se dem. Däremot dök The pigeon Detectives som jag såg i Borlänge i somras upp och dessutom var sjukt bra live! De spelar i lund och biljetterna kostar bara 125! Så det blir nog dem!

... Fast sen spelar ju The Futureheads på the tivoli i HBG, fast jag gillar de inte så mycket fast det hade ju kanske varit värt de om de spelade Hounds of love? Tänk ändå att höra en låt som är skriven av Kate Bush live! Haha... Fast 185:-, vet inte... :(

Så what to do!
Mogwai, the pigeon detectives och The futureheads! Vilka ska man se egentligen!
Får leta lite i mina pengagömmor!



Här är i alla fall The Futureheads cover på Kate Bush låt "Hounds of love"
(En av de FÅ BRA coverlåtar som gjorts på Kate! Den är verkligen skitbra):



NU ska jag sova, godnatt.

Tågena!

Såja!

Nu har jag kollat tågena, haha kommer vara där sjukt tidigt ändå eftersom tågena inte går osm jag vill... Kommer ta bussen 1542 härifrån så jag är väl framme i Köpenhamn typ 17:36. Och då skippar jag ändå ett tåg som hade gjort att jag hade varit där tjugo minuter innan! Men jag måste in till skånetrafiken och fylla på mitt kort och lite sånt också. Haha... ja i alla fall, insläppet är 20:00... bra va? Kan inte ta senare tåg för den går inte förrän 1742 och då är jag itne framme förrän 19:36 och så sent vill jag ju inte vara, dilemma dilemma! Även om de hade varit ganska bra timing.... hmm...

Sheryl ritade en fin karta till mig! Har aldrig varit i Pumpehuset förut och jag ska gå själv, så:


Fin va? Haha. Men de verkar vara lätt att hitta dit så jag klarar mig! Nu ska jag nog sova tror jag, sjukt trött. Fast jag redan sovit några timmar sen jag kom hem efter skolan, helt konstigt! Godnatt.

Dúné

Gookväll!

Sjukt trött, borde kanske sova? Haha, ne måste kolla lite tågtider och sånt har helt glömt bort hur man åker tåg ska jag säga er! Haha, men jag ska nämligen se:



Dúné imorgon! Det blev ju inställt den 27/09 så de blev flyttat till imorgon istället i pumpehuset i Daanmark! Har inte varit i Danmark i år? Eller har jag? Det var i alla fall sjukt längessen, så de blir fint:) Fast de kommer väl inte vara världens finaste väder imorgon så blir nog inget köande för mig, fast så säger ju jag alltid...

Men nu, kolla tåg! (mina tåg går ju bara varannan timme på helger,.... fint... )

Idol

Hehe heeej

Nu har jag precis kollat på idol! Har inte följt de innan men nu när top model inte är i vägen får man ju kolla lite! Hälften är ju SKITDÅLIGA? Haha, hoppas Yazmina eller Robin B åker ut idag de är ju bara så sjukt tråkiga! Fats Lars och Kevin får ju lov att stanna;) Och Alice för hon är så söt!


Hes?



Haha! Var tvungen att smygfilma Camilla lite, hon är ju så hes i rösten!

Gå till rektorn?

Yooo

Haha världens grej hände idag, eller jag märkte inte av de så mycket men tydligen hade Ditta blivit jättesur på Isa i vår klass och kastat ut henne från klassrummet så Isa gick till både kuratorn och rektor haha! Helt galet! Får väl se hur det blir med det på måndag, ;)

Annars har vi haft make upen idag! Vi skulle sminka hollywoodsminkningar, hur man nu gör de tänkte jag! Haha men de var typ som när vi sminkade festsminkningarna. Fast vi skulle låtsas att vi hade värsta galaklänningarna och sånt och bestämma färger efter de haha!



Och som vanligt är de en katt som gnäller utanför mitt fönster, verkar vara någon daglig rutin att hon alltid ska gnälla när jag skriver här. Såå... nu måste jag gå och öppna...

Svenska & idrott!

Heellu.

Sjukt trött hela tiden, vaaarför! Sover flera timmar efter jag kommit hem från skolan varje dag! Argh! Idag skrev jag prov i svenska b, de gick jättebra. Tycker de har så mesiga prov på selma, haha. Känns aldrig som att de som pluggat jättemycket får visa vad de kan typ, utan de är såna begränsade frågor där man kan få en poäng för rätt svar. Jag gillar ju att skriiiiiiiiiiiiva! Om man jämför med provet på linåker/filborna så är proven på selma precis som att man går på dagis, haha! Nemen, är van vid mycket svårare prov där jag jag fått kämpa för att ens kunna få VG och nu känns de som att jag inte får skriva något istället. När kommer de ultimata lagomprovet? Haha.

Sen hade vi idrott, Dagge var inte där som vi hade någon Jens. Ja... vad gjorde vi då? Spelade badminton som vanligt. Våra idrottlektioner är ju verkligen växlande från gång till gång! Känner kreativiteten i luften! Haha. Fast sen gick ju Camilla lite catwalk också, haha!



tjockis

Herkules och Ariel!

Äntligen pluggat klart. Började klockan sex och nu är den halv nio, haha. Fast tur de är ganska kul med antikens grekland... Tycker i alla fall jag :P Tycker de är så kul i och med att man sett så många filmer som Troja och sånt som har med det att göra och även Herkules och Lilla sjöjungfrun! Och eftersom jag redan haft en stor tretimmarstenta om detta på filborna och jag i stort sätt redan kunde allt innan jag började så blev de också roligare. Orkar inte plugga in hel ny fakta. Traaadigt!

Imorgon är de idrott också, har lovat Camilla att vara med. Det ingår i mitt löfte om att jag skulle vara i skolan varje dag;) Det har ju gått bra hitills haha! Bara två dagar kvar och sen är Camilla tvungen att berätta en sak som straff för att hon itne trodde att jag skulle klara det. HAHA;)

Trött

Sååååå trött!

Nu ska jag sova, sen måste jag plugga. Ikväll är de ju bonde söker fru ;) Haha är ju en bög med! Hur kul är inte de?

Förra veckans hårfärger, haha

Måste förresten ta lite bilder igen så de inte blir massa inlägg utan bilder :( Haha kan lägga upp bilderna på mitt hår hur de var förra veckan. :p Skulle som sagt färga håret brunt (hade redan brunt) eftersom jag skulle ta bort utväxt och sånt men de blev SVART. har dock ingen bild på de förutom att de såg ut såhär i cam typ:



Kan ju säga såhär att, de inte är som bilden är mörk, utan de var verkligen så svart. Och tro nu inte att jag inte gillar svart för de är väl den färgen jag oftast färgar till men nu för en gångs skull ville jag verkligen ha BRUN, så blri de svart. Blev riktigt deprimerad haha! Dagen efter köpte jag blekningsmedel som jag sedan upptäckte INTE TOG PÅ MÖRKT HÅR utan bara om man redan var blond... Onödigt. De blev svart och lite brunfläckigt, ÄNNU FINARE;) ..... (ser dock itne så farliigt ut på kort, men kan säga att de verkligen var skiftningar från svart till brunt till lite orange där bak osv.)



Haha fint va? Så tänkte jag att jag skulle bleka de då med RÄTT BLEKNING, haha så blev de SÅHÄR!!! HAHA



HAHAHA, orkade inte platta de i heller eftersom jag skulle färga de direkt efter, så nu får ni se hur fint..... (haha hemskt) de ser ut när de är LOCKIGT hahahaha, jag dör. Oranget dessutom, kan de bli värre? Jaja guldlock nästa? ;)

Sen köpte jag iaf den röda färgen och så blev de såhära:


Haha. Fast jag vill ha brunt :( Men vågar verkligen inte färga de brunt nu på ett tag så jag får köra på rött! Jag menar hur fint var de inte här:



Typ finaste hårfärgen:( Haha, men de röda är också fint, de gillar jag!

Pluggplugg

Åh desperate housewifes är så bra! :(
Nu måste jag duscha, ooooooooorkar inte, och vi har ju inget BALSAM haha! Och jag måste platta håret efteråt och jag måste arghragha. Imorgon måste jag plugga till svenska provet på torsdag, ooooorkar inte. Idag när jag kom hem efter skolan så somnade jag typ direkt och sov till klockan åtta haha. Sen när Lasse kom och knackade så blev jag skitsur för "varför knackar du MITT I NATTEN" haha. :(

Heemma

Hemma nu! Eller halv tre ... hehe...
Vi hade något tråkigt möte med personal från plantan och ... vad heter de nu ens igen? Nova eller något. Så tråkigt. Ditta som ville ha dit dem men ändå säger hon att de var VI som önskade att de skulle komma haha, hon är ju för bra hon ibland. Sen hade vi iaf Ulla och hon skulle på möte så vi kunde gå direkt typ bara tog närvaro och sånt, haha. Så hon är väldigt nice att ha förutom att hon är lite läskig!

Jaja, hemma nu och lyssnar på... KATE. Sen i helgen har jag lyssnat jättemycket på the sensual world, en skiva jag inte riktigt gillat förut. Eller fått grepp om, typ. Men nu börjar jag tycka om den jättemycket! Finns supermånga bra låtar där, fast this womans work är fortfarande bäst. Det är en sån låt som jag gråter till aslätt haha! Därför undviker jag den ofta... men bäst är den. En annan jättebra låt från skivan som jag börjat gilla nu är:

Kate Bush - Never be mine


Så jävla bra!

Iphone oc exorcisten!

Jag vill ha en sånhääära:


Jag och Camilla har suttit och kollat massor på tradera. Nu har vi värsta tävlingen om vem som får en FÖRST HEHEH jag vinner såklart. Haha, ne, men har nog inte råd med något sånt här på ett jävla tag.

En annan sak jag har suttit kollat på är exorcisten med Sofia, haha! Så hemskt. Jag har alltid varit sjukt rädd för den filmen och de är tack vare den jag inte kan se på skräckfilmer mer men nu när man kollar på youtube så är den nästan ibland lite komisk, haha! I alla fall när hon svär och sånt. Men haha, ueeeeee så äckligt. Tur de är dagsljus och att jag sitte ri ett klassrum fullt med massa folk och liten youtuberuta. Hade det varit större hade jag nog dött.

Estetisk uppgift

Äntligen klar! Haha. Tog ett litet tag :(
Såhär fint blev de:



Fyra sidor som jag har skrivit ut då och satt ihop som en liten bok haha. Och i de lilla notbladet på tredje bilden står typ min ståndpunkt till påståendet, FIFFIGT eller hur ;) Haha... ne, men riktigt glad att detta är över nu. Ditta har tjatat på mig så jävla länge för hon velat ha in denna uppgiften och jag har bara skjutit upp det hela tiden. Så de är naaaaaaaaajs! Fick ju till och med med en liten bild på Katen Bushen på andra bilden ;)

Klaaar!

Heeellu

Nu har jag gjort klar Omvårdnadsuppgiften. Det gick ändå jävligt snabbt haha! Var inte så komplicerat som jag föreställde mig. Ganska lätt att hitta fakta och när de kommer till egna reflektioner osv kan jag babbla på om vad som helst bara det låter bra, haha!

Bara estetisk verksamhet kvar. Ska väl rita någon bild... något om att de finns livlång kärlek eller vad de stod. Alla har nog tagit den haha men den är faktiskt lättast. Fattar ju verkligen inte hur man ska få ihop något om religion och skit... :p Men de kan nog bli ganska kul, får försöka vara lite kreativ!

Dööööv.

Mamma: Nu tar jag all din balsam med mig
Jag: VA all balsam!
Mamma: Ja, men de finns väl kvar lite i dem sen du färgade håret
Jag: De är slut
Lasse: Va? all balsam?
Mamma: Men kolla dem där uppe för de kanske finns kvar
Jag: Nej... de är slut
Lasse: Var?
Mamma: Där uppe
Jag: De är slut!!!!
Mamma: De är från när Sandra färgade håret
Jag: DE ÄR SLUUUUUUT SÄGER JAG!!!!!!!!!!!!!

HAHA, får DAMP alla är så jävla döva idag så de finns inte. :P Dampar loss.
Jaja, nyss var jag och handlade massa mat för som vanligt är de alltid jag som får följa med. Jag fick lite god mat också såklart! Såna små grejer som är så goda... mmm!

Nu måste jag plugga. Måste göra den estetiska verksamhetsbilden, men vet nog vad jag ska göra nu, och så måste jag göra en omvårdnadsuppgift som verkar skitjobbigt... Fyfan säger jag! Men får skylla mig själv som sitter dagen innan... blir alltid så. Jaja, kan alltid jobba med den i skolan imorgon, fast hur mycket gjort får man i skolan? Ingenting.

Och idag så gjorde jag klart svenska arbetet och trodde vi skulle redovisa men ICKE. NÄENEÄE. Har så mycket plugg hela tiden, de är så dåliga på vår skola. För de kan vara lugnt i flera veckor och sen bara POWEOIO så kommer ALLT på samma vecka. Dåååligt.

Natti

Nu ska jag nog lägga mig.

Har inte så gjort så mycket idag i heller. Var ute och gick lite med mamma innan i alla fall, ute på åkern! Skönt att komma ut lite fastän de är så jävla kallt! Nu till hösten blir jag autmatiskt hängig hela tiden bara för de är så mörkt hela tiden. Men imorgon är det skola! De blir väl kul... :P Ska antagligen redovisa då, ROOOLIGT...

Har lovat Camilla att vara där VARJE dag denna veckan till och med onsdagan då vi egentligen får vara hemma. Haha, så de blir en tuff vecka;) Needå, de kommer gå fint! Nu kom en katt, så nu får jag gå... godnatt.

Cpuppgift.

De funkar inte riktigt att uppdatera idag :( Får se om de går nu då!
Måste plugga, men kollar på pappret jag ska göra och bara... HEHE, kul? Ditta sa till mig att jag var tvungen att göra den uppgiften för att få betyg i estetisk verksamhet och de vore ju orättvist för de andra om jag slapp den och fick betyg ändå? Javisst sa jag men fick sen veta att varken Camilla eller Helena lämnat in sin... SÅÅÅ orättvist var de tydligen, haha. Ibland blir jag så sur på Ditta.

Jaja, detta är vad jag ska göra i alla fall. Ta ett påstående, gestalta en bild och sedan skriva ståndpunkt osvosv. Ganska lätt! Om de inte vore värsta störda påståenden, typ som " Man ska alltid ställa upp och vittna vid en rättegång, även om man tycker att det är obehagligt", "Vi här i Sverige idag har rätt att tycka synd om oss själva" och "Man kan få ge upp sin religion och sluta vara troende" Haha? Jag menar hur ska jag göra en bild till något sånt? Åååååh, oooooooooorkar inte!!!

Makaroner?

Haha okej de programet var ju ganska kul ändå. :( Norrläningen var ju jättekul, de pratar så jävla fint!
Man kanske skulle flytta;);)

Nu vet jag inte vad jag ska göra, äta kanske. Jag äter ju aldrig? Haha, har inte ätit något på hela dagen fattar inte hur jag inte kan bli hungrig, är inte de nu ens. Men får väl äta bara för man måste äta.

SANDRA FÖR HELVETE sa någon nu...  måste gå haha

Heeelp.

Helluuuu...

Idag har jag inte gjort ett skit! Borde kanske plugga lite? Hehe... Nemen, finns de ingenting förutom plugga som man kan göra? Jag har verkligen noll inspiration till något ju nu. Sover tills jag får ont i huvudet bara för jag inte har något annat att göra haha och kollar på massa serier. Hjälp mig:(

Nu ska jag kolla på ensam mamma söker... jag menar?!

Hoppsan!!!

HEHE......







Kate skivor!

Heej

Idag på make upen skulle vi måla kontrastfärger. Tydligen är grönt kontrastfärg till brunt
så jag blev lite grön... HEHE. Efter det så stack vi till skolan, gjorde abolut ingenting
och åkta hem! Typ som vanligt... :p När jag hoppade av bussen cyklade jag till ica och
hämtade mitt brev:D Massa fina Kate skivor!

A bird in the hand! En livevinyl tryckt i USA




MAXIsingeln (12") The big sky från Hounds of love.




Kate bushdemos, tre demolåtar!




Kate bush - Breathing (7") från Never for ever




Kate bush - Suspended in gaffa (7") från The Dreaming


Idag har jag även ringt plusgiro och bett dem skicka hit lite plusgiroblanketter så att
jag kan buda på MAXIsingeln av Running up that hill :)

Rekomenderat brev...!

Gookväll!

Idag fick jag en sånhär:


Upptäckte de för sent såklart men imorogn ska jag hämta. De är till 99.9% mina kateskivor så jag är jätteglad! Tänkte senast idag på när jag skulle få dem, hatar när de ska hålla på med postgiro och skit då man måste skicka sån jäkla lapp som inte finns någonstans längre. Finns en Katesingel på tradera som jag vill ha men såklart är de också postgiro och vi har inga såna lappar kvar. Var får man tag på såna?

Idag hittade jag massa demo med Kate Bush och de är så fina! Fattar inte varför hon inte sätter ihop en liten demoskiva, men vad jag har fattat så hatar hon alla dessa demolåtarna haha. Men det hindrar inte mig från att älska dem!



Skitbra låt! Ingen demo dock utan den enda färdiga studiolåten som inte släpptes på skiva
eller som b-sida, (som läckt ut då) why lord why? Den är ju aaaaasbra!


Note to self

Åh nu plattade jag de och de ser ut som förut när de var sådär jättefint rött<3 Måste påminna mig själv att alltid köpa samma hårfärg i fortsättningen och inget annat... Tar kort på förpackningen bara så att jag ska komma ihåg, haha.



GLÖM INTE.

Nu måste jag ju verkligen sova kom jag på. De där med att komma i säng tidigare än vanligt har inte verkat funka... än.

Yaaay!

FINALLY

de blev lite ojämnt med färgen men GUD så mycket finare än i tisdes haha. Att åka till skolan kändes som att åka in i hades! Eller som mina bild/mattelärare Martin från högstadiet sa när vi åkte förbi rosengården i malmö. "Att åka in i rosengården är som att gå in i Mordor" Haha<3 Ungefär så kändes de att vistas ute med mitt misslyckade hår :(

Saknar Linåker ibland men skulle verkligen inte tänka mig att gå där igen. Men de hände en del roliga grejer där. Sara och jag pratade om det sist vi sågs. Alla hade sån respekt för mig, haha, det var så sjukt roligt. Antingen var de rädda för mig för jag var ju TEH SATANIST eller så var det helt enkelt som GP sa "Man är inte elak mot Sandra, det är en oskriven regel"<3

NU!... eller?

Nu har jag i sista hårfärgen... blir de inte bra nu börjar jag gråta. :(
Ska lägga upp lite bilder hur de har sett ut de senaste tre dagarna sen haha, hemskt.

Antikens grekland!

Hellu

Har skrivit lite om arbetet vi ska redovisa imorgon, ganska kul. Är om grekiska gudar och sånt och sånt är ju skitkul haha. Dessutom snabbläste jag hela antikens grekland på filborna så jag kan redan rätt så mycket. Naaajs.

Nu har jag blekning i igen, denna gången är de iaf rätt haha. Det har redan blivit ljusare. Fast nu får jag lite panik ifall de blir FÖR ljust, tänk då om min andra färg blir skitröd? Haha, hatar mig själv. :(

Redovisning

Heej

Nu har jag varit på banken och lagt in mina pengar och köpt färg/blekning! Yeeh... Vi har redovisning imorgon kom jag på och jag vet inte hur vi ska redovisa de eller hur vi ska skriva. Får kanske göra en powerpoint i fall i fall!

Nu åkte Lasse och mamma till höör så jag måste ju... sjunga!

Blekning

Goookväll!

Idag tänkte jag inte gå till skolan... haha men Camilla tvingade dit mig ändå, helt otroligt, fattar inte hur hon lyckades. Men de var väl bra ändå för de var rätt kul i skolan ändå. Fick veta en del grejer;) HAHA. Och jag vet ingen som sitter inne i matsalen så länge som vi, haha! Idag satt vi där från tjugo i tolv till tjugo i TVÅ! haha, måste vara rekord.

Sen kom jag hem, åkte till centersyd och skulle handla lite blekningsmedel och sånt fast tog fel blekining. Den jag köpte fäste tydligen inte på svart hår utan längst ner stod de "rekomenderas inte" för mörka hårfärger då, haha HAPP, de var ju trevligt. Tur de inte kostade så mycket.

Så får köpa ny blekining imorogn då så jag får ordning på mitt jävla hår:( Har kollat på bilder på hur FINT DE VAR och börjar snart gråta, haha. ne okej så farligt är de ju inte. Har ju haft svart innan men de passar verkligen inte till håret jag har nu. Ser ut som Ursula eller någon annan jobbig häxa.



KOLLA så fint:(

OMG....

Hehe godkväll eller godnatt...

Mitt hår blev... svart? Haha. Jag blir så ledsen, såhär kan jag ju inte se ut! Ska bleka imorgon och leta frisör så jag får det fint igen, jag vill verkligen inte ha svart nu. :( ARGH.

Imorgon ska jag till lödde och handla massor! (Måste handla mina fina skor snart med... men kanske senare i veckan) måste handla upp mina presentkort samt ta ut pengar från banken. Av någon anledning fick jag mitt studiebidrag hemskickat till mig så jag fåt hämta ut de istället för direkt in på mitt konto. Konstigt. Får höra med dem sen varför. Palla gå ner till banken varje gång?

Kom dessutom på att jag inte bränt min skiva som jag skulle skicka i bdb cdbytet haha. Fast har inte heller fått min skiva än så det är nog lugnt. Ska i alla fall skicka den imorgon för nu är allt klart. Kanske lägger upp någon bild på omslaget och sånt sen, imorgon... Ne nu kanske man borde sova, haha.

Färga hår

Heej

Nu har jag färgat håret. Eller färgen är i håret, ska tvätta av de om typ 25 minuter. Tar lite mindre tid eftersom jag inte vill att det ska bli för mörkt. Får gå runt och kolla på lite priser för färgning hos frisör snart så jag kan testa färga där någongång! Tror inte de kostar så mycket i Svalöv.

Någon som sett våra lamor förresten? ALLTSÅ de är BORTA! Blir så ledsen. Brukar alltid gå och hälsa på dem när jag är ute eller typ skrika lamabebisar när jag åker förbi så är de inte kvar längre:( Svalövs stolthet is GONE. Jävla skit.

Paypal

Yo igen!

Har varit inne på ebay igen... hatar den sidan, de finns så sjukt mycket saker. Så nu har jag skaffat paypal och ska se vad allt de innebär, Lasse får hjälpa mig så jag inte gör något dumt haha. Sen kanske jag kan köpa där! Vore sjukt fint, allt är ju så mycket billigare. En singel får jag betala sönder mig för på tradera medan en singel från ebay kostar mindre än 12 spänn... Sjukt? SINNES.

Är de någon som har paypal och vet hur de fungerar så säg gärna till.

Hemma igen.

Yo

Har kommit hem nu. Drygt att åka tåg i två och en halv timme:( ARGH men men.
Nice att komma hem till lilla Katen. Hon kom springandes emot mig när jag kom hem<3 Lasse sa också att hon hade varit helt tyst hela helgen (förutom när hon vill ut) men så fort när jag kom hem så började hon gnälla. Jävla utnyttjare är hon haha! Bara gnäller på mig hela tiden.

Ska fråga Lasse om han kan färga mitt hår sen. Är så trött på utväxt och färgen blir så ful när man färgar i rödnyans och den sen går ut. Typ någon äcklig brunblajja. Så har köpt vanlig brun hårfärg typ som min originalfärg så jag kan slippa färga det på ett tag. Fast gilla ju när det är lite rött så färgar de säkert så snart igen:P Kanske borde gå till frisör och fråga om hennafärg! Why nooooooooot! Borde testa någon ny frisör för jag går alltid till samma.(okej nu låter de som att jag går til en frisör skitofta men de harhänt typ tre gånger... ) Haha. JAJA. Borde dessutom permanenta om mitt hår. Tycker att det har blivit så platt nu... eller, platt uppe i hårbottnen och sen tjockt längst ner. Gillar inte:( Måster tupera som fan hela tiden.



Scientologi!

Guudmurgun

Har precis kollat på en dokumentär om scientologi. Haha, helt sjukt men kul att kolla på ändå!
Nu kom en liten vovvsing, han ska alltid busa med mig den jäveln. Haha fast nu är han på Nina!

Idag ska jag hem. Missa skolan idag fast det gör nog inte så mycket. Känns inte alls som måndag, typ som fredag. Fast i morgon är det skola, tråkigaste dagen av alla också. Då har vi typ  bara två lektioner men slutar inte förän typ tre/fyra. ARGH. Jaja. HEJDÅ.

Bilder, fredag forts.

Gör ett nytt inlägg för efter skolan så det inte blir helt skitlångt. Efter skolan tog jag tåget till Lund och sen från Lund till Karlskrona. Var framme typ kvart över tre. Sen kom jag hem till min sistah! Köpte massa gott och åt massa gott också. Och så spelade jag massa spel också haha. Nina har wii och det är skitkul, måste ha :( Fast ett spel som är ASKUL på playstation var assvårt på detta, jag blir så ledsen!


Jag på tåget. Haha var tvungen att ha mina glasögon så jag kunde se vilken nästa station skulle vara. :P


Nina!





Haha och Keyvan som är skitsvår att få med på kort, sån buse.
Tog lite kort på mig själv också haha, jag brukar faktiskt inte ta så mycket kort på mig själv numera (iaf inte om man jämför med något år sen!) så jag tycker inte at det gör något!







HEHE. Sen åt vi...



!!! Jag älskar nacho cheese fast den fanns inte så då duger denna!
Fast vi åt ju inte bara dippa, men de fattar man väl:(

Bilder från Skolan, fredag!

Tja!

Det gick att lägga över de på minneskortet! Fan vad najs! Såhär kommer lite bilder från make upen i fredags! Det varskitkul. Vi skulle sminka festsminkningar som jag skrivit förut och det blev teh extremness haha! Men det var kul:D


Sofia


Haha snygga eller hur!;)






Sofias tur att sminka Camilla, haha! Och min tur att sminka Helena.


Före


Efter;)


Camilla!

Haha. Sen skulle vi till skolan med våra fina sminkningar. Min var ju enda extrem! HAHA, helt röd men jag gillar att ha rött läppstift så de var ju lugnt ändå ;)






Haha, Sofia är helt besatt!

Keyvsansson

YOO

Är hos min syster i Blekinge så det är därför jag är lite off! Vi verkar inte få igång internet på min dator i heller så jag kan inte vara inne så ofta! Men nu har jag snott min syster dator lite så jag kan visa at jag lever, haha. Lägger upp bilder sen men jag var ju korkad nog att ta bort bilderna från kameran (la in de på min dator såklart) men jag kan fortfarande inte skicka över dem hit. Klantigt! Om jag inte kan lägga in dem i kameran igen? Vet inte om de går, vi får se! Annars kommer bilderna från fredag (när vi hade make up) upp på måndag! Vi blev jättefestligt fina;)

Idag har vi varit i skogen med Keyvan det var jättemysigt! De finns så fin natur här, massa kullar och havet och sånt där. Så det är så fint att gå här. Tog lite bilder på honom också, han har blivit ENORMNESS! Skojar inte.








Han börjar bli riktigt snygg nu! Förut var han sån ful fetknopp. Haha!
Jaja, ska inte skriva för mycket så de blir jobbigt at läsa!
Imorgon ska bloggen få besök av Keyvan massor HEHE;)

Katen Kate Mufin!



Visst är hon typ den finaste katten i världen? Jo de är hon!
Skruva upp högt så hör man när hon kurrar också<3
Och med det säger vi godnatt! Hejdå.

Blekinge nästa

Hej!

Nu har jag packat massor för imorgon efter skolan ska jag till Blekinge! Ska försöka gå lite tidigare, typ halv tolv så jag hinner med tåget och sånt! Men det ska nog gå bra. Imorgon har vi make up, då ska jag fp festsminkning;) Tar med kameran så jag kan lägga upp sen haha! På tal om det så måste den nog laddas...

Idag har jag inte gjort något, förutom att nördat mig då :( Men kan inte hjälpas! Håller på att ladda upp en video på Katen på dailymotion nu men det tar ju sin lilla tid... eh. 40% kvar! Hehehemm känns som jag glömt packa ner något... vad vad vad. Ne, tror nog jag har med allt... eller :( Jaja, lägger upp lite söta Katenbilder





Så söt! Lilla Katen Mufin!

Pocahontas!

Haha nu klarade jag pocahontas också, :( Älskar spelen. Så mycket roligare än nya spel. Dessa är typ... värsta utmaningen! Skitsvårt är det haha, men mycket roligare och man blir så glad när man kommer vidare. Har aldrig klara pocahontas när jag var liten <333

 


Jaha... vad ska jag göra nu då :'(

Aladdin!

Missade min buss idag och det går inga bussar efter kvart i nio så jag fick stanna hemma. Ingen kunde köra mig. Men det var ganska skönt att sova till två, haha! Idag har jag spelat aladdin! Kom till sista banan och då var mina liv slut så då tog allt slut?! LITE arg? Får börja om, måste klara det! Måste döda Jafarr!!!!!!!!!! ARGH.



Roligaste banan! WOHO.

Godnatt

Nu ska nog jag och Kate sova lite.
Börjar inte förrän ett i morgon, eller var det tolv? Glömmer alltid. Men kommer vara där redan klockan nio. Jaja, jag hittar nog något att sysselsätta mig med under tiden de andra har prov. Sen har de i alla fall håla med mig efter det, så jag äverlever nog ;)

Godnatt.




Tycker det är så sjukt konstigt att hon fortfarande lägger sig i min säng? Känner hon sig för fet för pudan nu så att hon känner sig i storlek som sängen eller vad? Pudan är ju GIGANTISK. Eller så har hon väl bara blivit gosigare över en natt. Märkligt i alla fall, fast jag gillar de!

Genesis

Nina fixade världens grej till mig! Program så man kan spela genesisspelen:D Massa spel och sånt som jag spelade när jag var liten. Djungelboken, lejonkungen och Rolo to the rescue etc! Så sjukt roligt, har spelat hela dagen<3 Spelade ut djungelboken, kommer ihåg att jag kämpade med de om och om igen när jag var liten haha.





Så kul!

Kollde även på top model, eh, sämst vinnare. Visst jättekul att en större model vann men jag menar,
drygare kärring får man leta efter haha. Hatade henne. Fatima skulle ha vunnit, de fattar ju vem som helst!

Sovmorgon!

Hade sovmorgon idag, eller ja, till nio. Tog bussen som går kvart i och är framme typ tio över för orkade verkligen inte. Men vadådå, när jag kom dit så hade Ditta ändå sprunigt iväg och gjorde annat så vad gjorde vi? Haha, inget. Hon som sa åt oss att komma idag för vi skulle ha mentorstid och sånt. Har vi inte det så är de ju helt onödigt att komma på onsdagar eftersom vi har epatid där. Jaja. :P Kunde i alla fall alltid ta lite.... kort!


Sofia som tar egokort, haha.


Haha, Camilla.


Sen tog Camilla kameran och skulle ta kort på Sofia,
men zoomade in jättemycket haha. Det var tydligen skitroligt. :P

Men då hämnades Sofia, haha!


HEHEHE, jag.


Erkänn snygg strumpa!!!


Någon teckning Mohamsi hade ritat. Det står "jag är torr"
Haha
- Vad skrattar du åt? Han är ju torr.


Hissen! (Ser inte långt ut men de är typ tre/fyra meter) Ni anar inte hur mycket som hänt i den! Haha. Camilla blev indragen där en gång och så trycke dem ner hissen så den fastnade, så där satt hon ett bra tag! Anna har också varit där i fast hon är ju lång så hon kom upp ändå för hon vet hur man klättrar, experterN


Camilla fasar över hissen! Haha
Sofia: Ska jag hoppa ner?
Jag: Ja, så fotar jag så har jag något intressant att lägga upp på min blogg!

Haha!

Sen skulle vi äta, eller Camilla för hon var den enda som hade matkort idag. Hittade iofs en Carro som följde med. Sen tog vi bussen 18 över så jag hann med min eslövsbuss halv! ;)



SLUT.

RSS 2.0