Söndag = !!!!!

Söndag igen! Vad är de för dag? Bästa seriedagen + värsta ångestdagen! Hatar söndagar då de är skola dagen efter. Fyfan. Dock kommer rektorn ringa till oss i morgon eftermiddag och antagligen ha bestämt en tid då vi ska ha möte och prata om distans. Ditta sa att de inte kommer bli några problem för mig att få det. Så allt är egentligen klart, bara de att vi ska gå genom allt. Längtar... Då kanske man kan söka jobb också, hade ju inte suttit fel med lite pengar. Fast känner jag mig själv då kan de nog ta tid innan jag orkar med något sånt där, ansträngande. Haha!

Andra avenyn nu!

Mmmmyes

Var och köpte typ världens godaste choklad! Fast egentligen var jag och köpte headset! HEHE. Mötte en klasskompis inne på willys. Haha, gissa om jag sprang in bland kattmaten snabbt som fan när jag såg henne. Sen fick jag viska på Lasse, som aldrig hörde... Haha. Anledningen? Lockigt hår! Hahahaaha!<3333

Jason...

HAHA kommer aldrig att tröttna på denna, så sjukt roligt.


Klassfest?

Ska kanske på klassfest (roligaste att de inte ens är min klass, men vadådå!!!)idag har itne riktigt bestämt mig än. Haha! Men det blir nog så. Måste dock städa mitt rum också för mamma har tjatat på mig i typ en vecka nu så snart blir hon väl jättearg på mig, haha. Och så får jag sätta upp min julstjärna! Och duscha... och platta håret, jobbigt liv eller hur!!!!

Njae, städa kanske...

Ventrilo<34

ASO ventrilo for lajv
:(

TOOTLE-OOH

Vad ska man önska sig i julklapp? :(
Bra att man alltid kan planera vad man ska önska sig flera månader innan men sen när de väl närmar sig så kommer man inte på något. Hjälp mig!!!!!111

Take care, tootle-ooh

Skivor igen...

Hej!
Allt går dåligt idag eller vadå! Hittade inte min minneskortläsare så fick lite damp. Allt är sämst!
Fast jag fick lite skivor idag, de var i alla fall fint. Lite maxisinglar:


Kate Bush - Love and anger 12"

Kate Bush - Hounds of love 12" (har denna i 7a också :D)Kate Bush - Moments of pleasure 12" limited edition poster bag. Dvs :

Att de var en skitstor plansch med! Både bak- och framsida! Var ska jag hänga upp den då?
Och en lite vanliga skivor:


Kate Bush - The Kick Inside (US cover)


Kate Bush - The Kick Inside (JPN cover)

Selma, selma...

Gissa två saker!

1. Vi var lediga idag, det stod dock på arena. Så de var bara jag som hade missat det. Och ja, Camilla, Erik och Emilie! Anna var också där men hon skulle på elevråd. Skitsamma tänkte jag, är ju bara en timme ändå för sen ska ju jag ha utvecklingssamtal... men gissa två

2. Ditta kom aldrig. Haha, bra va? Slutar mina lärare någonsin att förvåna? Tror inte det. Roligaste är ju att vi hade bestämt tiden i fredes och jag hade min mamma med mig. Men ingen hade sett Ditta, på hela dagen! Folk ringde hennes mobil men hennes mobil låg inne i personalrummet. Bra, Ditta. Bra... Kanon att missa ett utvecklingssamtal, de visar ju upp skolans postitiva sidor! Eller hur var de nu?...

Utvecklingssamtal

Någon har utvecklingssamtal imorgon så jag blir tvungen att gå till skolan då.
Jag är bra på massor, bland annat på att stanna hemma från skolan, de är jag skitbra på. Dock tror jag inte mina lärare är lika glada i de som jag, så de blir nog lite gnäll imorgon. Eller ja, bäst att förbereda sig i alla fall. Men jag har min mami med mig och jag har inget att dölja för henne, tvärtom! De blir bra. Mamma är finska, är de något som är fel så ordnar hon det.

Hon är bäst!
Nu ska jag lägga in lite musik på min mobil, folk klagar ju alltid på att jag aldrig har musik i den. Men varför det när man har ipod? Däremot är batteriet på den slut nu och jag har ju formaterat om datorn så jag har inte itunes. Orkar inte trixa med det så nu mina vänner, nu är de mobilens tur! :Dcarpe diem
lev väl
peace
puss och kram

och sånt
natti.

Snackeglad? ... Va? Inte?

Haha den där dansken slutar ju aldrig skriva? Lite snackaglad kanske? Haha!

Hej.
 
Mange tak for mail og flot omdømme. Jeg kunne se, at du samlede på Kate Bush og tog chancen, at du kunne bruge skiven. Hun har lavet megen flot musik i mange år. Købte CD'en Hounds of love, helt tilbage i 1985. Utroligt som tiden flyver. Flot skive. Den kan jeg anbefale, lige som Payson ;-)
 
Musikglade hilsener
Villy


Jaja, jag får väl svara tillbaka nu!

December will be magic again

Dåligt med uppdateringar, men jaja! Är väl lite trött på allting kanske. Skola osv!
Idag fick jag i alla fall en singel som jag blev ltie gladare av. Snällaste dansken dessutom (säger ju att danmark är teh shit, snällaste folket någonsin) för han skickade med en extra singel, hur sjukt snällt är inte de då? Han skrev även långa och mer personliga mejl än vad alla andra har gjort. Läs bara! Haha, så sjukt sött:

"Hej igen.
 
Mange tak for snabb mail og overførsel. Internettet er en fantastisk opfindelse.
Der er afsendt 193 gram musik (heavy??) klokken 14:06:49. (bifogad ekstra skive. Håber, du kan bruge den) Jeg er så fascineret af de præcise oplysninger denne moderne teknik kan give. Jeg købte min første musik i 1957. En 78'er med Gitte. Har den endnu.
 
Er din postkasse modtagelig i morgen? Normalt tager det 1 dag over Sundet op til postnummer 30.000. Med tak for snabb handel. Og rigtig god Jul. Her sner det dejligt. Sneflokke kommer vrimlende ;-)"

Haha, sötaste dansken. Ska nog gifta mig med honom, haha, eller inte.
Här är i alla fall skivan jag fick (den andra hade jag redan, dock i sämre kvalite)Kate Bush - December will be magic again. Passar ju nu till jul och allt! HÄHÄ.
Gissa vad? Nu är jag ensam hemma för en gångs skull, får nog sjunga lite.

Dålig som satan

Fyfan vad Hannah med H sög. Haha, aldrig sett en sämre film. Gud b-film och sämst skådespelare till och med jag kan skådespela bättre. Pinsamt, haha! Fast rätt kul. Får läsa om boken för kom på att jag knappt fattade något, iofs var filmen helt störd och fånig.

Film?

Ne ska man se lite film?
Hannah med h kommer jag ihåg att min favoritlärare i högstadiet sa åt mig att titta på. (Haha de var ju ett tag sen...) Boken är ju bra! Så ja varför inte... eller ska man kanske se andra avenyn och spara filmen till imorgon? HM HM... what to do what to do?

ok får ävl nämna micke för han är bäst som fixar grejer till mig
tack

Skola?

Gissa en som inte vill till skolan imorogn? :(
Kan det vara jag? VA?


HEHEHEE

ZeroZeroni säger:
jag ska sova
micke. säger:
natti natti då, putta ner nicole på golvet

Halåja

ASOOOO

nicolet är här fortffarande, hur blir jag av med henne??!!  :S pallar ej...
haha

ne
har kollat genom massa bilder, alla viccis t,ex alltså hennes bilder är inte nådiga alls. photshop moments eller vad?


såhär trötta är alla på henne efter ett tag. HAHAHAHHA! glada i livet?

Och vem är du?

fia säger:
HAAAAJ
ZeroZeroni säger:
nemen halåja
fia säger:
gör du nåt? ska vi va?
ZeroZeroni säger:
va med dig? :S aldrig i livet
fia säger:
HAHA
fia säger:
sluta :(
ZeroZeroni säger:
HAHA
ZeroZeroni säger:
jag är seriös va
ZeroZeroni säger:
ne men
ZeroZeroni säger:
jag har ju lockgit hår
fia säger:
HAHHAHAHAHAHA
fia säger:
HAHAHAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ZeroZeroni säger:
HAHA VA
fia säger:
OCH?! KAN DU INTE VARA DÅ HAHAHAHAHAHAHA
och du är ? :S aso.... trög ellor?
haha<3333

Dark Tranquillty

Ja men halåja.

De flesta hade räknat ut att de var Dark tranquilly som var huvudbandet igår.
Eloge till er för ni är såna snokers! Haha. ;) Kanske skriva lite om igår då? Haha.

Vi åkte till Elias med femtåget, Fia glömde en liten ytterst oviktigt grej hemma som hennes pappa sen fick komma och lämna... hehe. Sen satt vi hemma hos Elias och åt upp all chips och lyssnade på skitdålig musik och så kom han med håret upp till taket och tjejeluren. Insläpp var klockan åtta och ja när var vi där? Halv nio? Haha, hade ju inte varit nådigt om dead by april spelade först men det gjorde dem inte. ;) Så vi missade engel men de var väl inte sådär jättebra i heller.

Kom knappt in i heller för vakten sa, du följ med mig här...  du  är JÄTTEFULL och du... jag ser de på dig. Uppför dig inte såhär för då kommer ingen släppa in dig. Roligaste var att jag inte var full alls och dessutom pratade lugnt till honom när han stod och stirrade som fan. Jomen tjena, dålig dag eller? Han var nog planerarN och tänkte hähä nu jävlar i bygget ska vi sätta dit någon ;) Sötast. Inte nog med de fick Mattan knappt komma in också, och när Nicole skulle hjälpa mig så var de MIND YOR OWN BUSINESS HUH. Haha sämst.

Men i alla fall. De vakterna skulle inte förstöra för oss ändå! Kan ju säga att vi röjde satan alltså! Som jag skrev i förra inlägget. Hoppas att ingen med långt svettigt hår piskar mig i ögonen. Snarare tvärtom haha. Vi growlade/skrek folk i öronen och headbangade konstant. Haha. Sjukt roligt! Och jag trillade ner på golvet! Bör man bli van nu eller? Träffade även Sara där! Jamen halåja! Alltså... nu ska två töntar komma hit snart så jag hinner inte skriva mer och jag måste platta håret... fyfan för er :S

Hejdå

Snart ska jag med bussen och åka in till Lund/Malmö!
Ska se de där jättebra bandet ni vet, som jag älskar och har velat se hela mitt liv. Efter de här kan jag dö lycklig...

Haha. JAJA, hoppas de inte kommer tusen metalfans som headbangar med sitt svettiga hår så jag får de i ögonen och sånt. Vill nog helst slippa... Faktiskt. Jag måste äta, men hinnar jag det? Usch. Hejdå.

Jag är en miniräknare!!!

Hoho!

Idag körde Lasse mig så jag slapp vara i skolan klockan nio. HEHE. Hade svenska och då skulle vi skriva en ordlista med ord som kunde misstolkas... Haha jag och Sofia kom på världens roligaste ord. Men var tydligen bara vi (och esbjörn) som tyckte de var skitkul för när han skrev upp de på tavlan blev de helt tyst, HAHA.

Våra bästa ord:
Miniräknare - en dvärg som räknar
Pipskägg - Könshår

HAHAHA, så jävla roligt.
Sen hade vi idrott, jag gymmade med Emilie. Jag har ett par adidasshorts
som är skitbra med fickor och sånt och de är snygga haha!

Dagge: Vad snygga shorts du har, har du snott de från mig eller?
Jag: Ja faktiskt
Dagge: Va?
Jag: Ja jag hittade dem där borta, tyckte de var fina
Dagge: Alltså... är du seriös...?

HAHAHA, så sjukt roligt. Sen skulle han väl hämnas så han hängde mig upp och ner i en maskin, inte allt för roligt alltså. Jag bara "Alltså jag gråter snart, jag kommer gråta... jag vill verkligen inte... nej nej nej... " men jag blev helt enkelt tvingad. Så sjukt hemskt men de var ju ganska skönt sen att hänga upp och ner med endast en liten stålbit som höll fast benen...

Ja du vet hur de är

Har varit i Lund med Fiat och köpt biljetter till en konsert imorgon som jag knappt vet något om. Alltså, fattar inte egentligen varför. Sen har hon lyckats få med Nicollet och Mattan med. Haha, Mattan om musiken: Men... detta är ju mord?

Så ja, gissa vilka vi ska se? Värsta fjortisemobandet. Varför gick jag med på detta?
Men det bästa av allt... när vi köpt biljetterna (som gick på 1000 sammanlagt typ) såg vi att bandet som vi skulle se (eller ja som Fia ville se) bara var förband HAHAHAH. Så ja... trevlig kväll imorgon, eller?

Här ska ni få höra:


Kan ju säga att detta bandet är skitbra jämfört med huvudbandet...
De tänker jag inte ens skriva vilket de är.
Pinsamt, så pinsamt.

OMG

Måste ta bussen


NU
hejdå

Suspended in gaffa

Nu har jag gjort mina läxor! Vi hade en läxa i svenskan där vi skulle skriva en historia som upprepade sig. Skitsvårt! Men till sist så skrev jag om The ninth wave, b-sidan av hounds of love ni vet! Verkligen älskar de låtarna, de är ju bäst!

Imorgon har vi idrott, jag hatar torsdagar. Jag är förkyld och vill inte vara med, men jag har varit borta så många gånger där så Dagge blir väl ledsen på mig. Haha. ALLTSÅ ARGH orkar inte vara sjuk, tur att Kate finns så jag har något att lyssna på.

Typ en av världens bästa låtar:


Kate Bush - Suspended in gaffa.

The FutureheadsJustde jag skulle skriva om konserten i fredes. Det har inte ritkigt blivit av, haha! Det var en va de konstigaste konserter jag varit på. Så sjukt lite folk? Det var ju nästan pinsamt! Jag kom dit kvart i åtta (insläpp åtta) och då var jag ändå först i kön. Fick gå runt och fråga i puben bredvid om de var inställt eller var insläppet var men jag hade tydligen stått på rätt ställe.

Sen när vi kom in var det bara fyra stycken (med mig) som stod upp vid scenen när förbandet spelade. Jag har aldrig varit med om att de stått så lite folk. Inte ens när The Futureheads kom ut vågade så mycket folk komma fram, bandet fick be dem göra det. Pinsamt? Haha! Och en del folk som kom fram såg så vilsa ut, typ som att de kommit till fel ställe och inte visste var de var någonstans.

Jag kunde två låtar, super! Och jag hade tjuvkikat på spellistan så jag visste när Hounds of love kom! Så sjukt bra! De har faktiskt gjort en jättebra och originell cover vilket är jätteroligt. Jag tycker folk som bara tar en låt och inte gör den till sin egen lika bra kan skita i det. De har verkligen gjort den till sin egen. Fast jag stod ju bara och tänkte på Kate! Tänk om de var Kate, liksom!

Hittade en blogg, jag skrattade:
Han här stod bredvid mig med en kompis. I slutet någongång hörde jag att någon av dem pratade om Kate och att hon aldrig turnerade. Haha fick en hjärtattack nästan! Sen hittade jag hans blogg! (Stalker)

Av de som väl var där kan man kategorisera in publiken i tre kategorier och förhållningsmängd efter de fyra som stod längst fram under det stackars förbandet. Vill bara lägga till att det inte är något ont om någon av de här personerna, de hade smak nog att dyka upp, samt att ge sitt stöd genom att stå längst fram! Aja, kategorierna från vänster:
  • 1. Futureheads-fanet. En tjej utan sällskap som var där för bandet hon så gärna ville se ändå.
  • 2. Spanarna. Två tjejer som var helsugna på rockande killar, och som inte ville missa ett tillfälle till att spana in coola, snygga och - icke att förglömma - musikaliska män.
  • 3. Musikälskaren. Tjejen som verkade älska Kate Bush och därför tog i från tårna när Hounds of Love spelades.


Nya skivor

Igår fick jag ju lite skivor, såhär ser de ut:

The Sensual world (har denna redan iofs...)


The red shoes.


Om man tog ut omslaget kunde man även ha de som en... plansch?

Maxicdsingel av Rocket Man. Jättefint att man kunde göra så mycket med den:)
Det var det! Idag fick jag post igen, och det var ett kassetband:


The sensual world!

Nu ska jag äta. Hejdå!
Egoego

Tja!

Helt sne i hela huvudet, haha! Nu håller jag på att rensa min stationära dator. Jag ska nämligen tömma den och ha den som musikdator! Jag fick ett jättebra program av pappa som jag ska testa. Det verkar super. Sen får jag hoppas på lite mer fritid eller lov. Jullov tack? Distans tack?

Kopierar alla bilder också
synd om något skulle försvinna. EGOMEJ


Inte tränat på länge eller...?

Matilda är på APU så hon kan inte träna med mig, men nu fick jag se en bild som får mig att reagera. Det är nog dags du kommer tillbaka till träningen nu, Mattan, det har gått för långt...


FEBER

Jag har fått feber.
Tyck synd om mig.


gammal bild där jag inte är sjuk.................

Allergisk

Jag fick post igår! The sensual world och The red shoes i cd, av Kate såklart. Och en maxisingel i cd då, med rocket man. Den är jättefin. Lägger upp sen! Har fortfarande inte hunnit kolla på min dvd! Får väl göra de imorgon. Då är jag ledig! Eller ja. Ledig och ledig.

Jag är förkyld som ett as! Och allergisk som ett as. När jag varit hemmafrån så länge nu, så märkte jag direkt hur snuvig jag blev och att de började klia i ögonen när jag kom hem. Dumma katter... :(

Karlsson på taket

Yoo!

Idag hade vi make up, jag sminkade Sofia :p Haha. Så roligt allt är haha! I alla fall, fick reda på våra betyg också och jag fick MVG! De kunde man ju inte tro! Det var kul. Sen hade vi Ulla och de var så tråkigt, somnade nästan. Men på svenskan så upptäckte jag och Sofia att Karlsson på taket, haha, är skitlik exorsicsten? Hahaha, så sjukt kul! Skitläskigt!Hahaha! Så roligt.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Men orkar inte skriva något nu i heller för snart ska jag sova.
Skola imorgon ju, Sofia du kommer väl?

Delar med mig av en skitbra låt istället som pappa lurat på mig:
(Den blir bättre en minut in omg!)


Hounds of love live!!!

Hej
Idag fick jag se en Kate Bush låt live, de ni!

Är hos pappa nu, åkte hit direkt efter skolan. Har inte gjort så jättemycket idag, läst, sovit, kollat på tv och sett the futurehead då ja. Skriver mer om de imorgon eller när jag kommer hem, för nu ska jag minsann sova!

The review

Idag fick jag en sån här på posten!Den köpte jag för typ mer än en månad sen men fick den itne förrän idag. CDON är ju lagom sega! Jaja! Jättefint, kollade lite innan men jag ska kolla på den ikväll i stället. Lilla Katen!

Nu går The sensual worldkasseband ut på tradera, ska jag vara så elak och vinna den? Den som redan budat är nämligen en jag alltid budar över börjar få lite dålgit samvete nu...

Reklamera for noget!

Skickade ett mejl till en från Danmark som bara sålde sina skivor via payson/paypal och frågade om de fanns möjlighet att betala på andra sätt. Då svarade den att jag kunde skicka pengar i ett brev, men tipsade om payson! Det är super, sa den. Nu några dagar senare får jag ett mejl till. (Jag svarade inte på de förra) där skriver den ett helt långt mejl om payson och

"ursakt. Jeg synes, du skulle have denne mail. Payson er fantastisk, og jeg vil gerne reklamere for noget, der er bra ;-)
Venligste hilsener
Villy"

Haha, helt inne i de!

Djävulska Kate

Idag blev jag väckt av en viss.... Kat. Jävla Katen!
Hörde att Lasse släppte in henne så jag gömde mig under täcket och la mig med ansiktet där man brukar ha fötterna. Låg dessutom i Ninas rum. Så hörde jag hur hon sprang mot mitt rum och mjauade, hehe YES tänkte jag. Men sen kom hon och öppnade Ninas rum, tittade upp där man har ansiktet men såg inte något... men sen upptäckte hon mig...

Jag hade kurrat in mig i mitt täckte och gjort ett "andningshål", allt för att slippa henne, (slippa gå upp och ge henne mat, för de är ju bara mig hon går till) MEN ICKE! Hon började gnälla som ett as i typ fem minuter, men jag tänkte att denna gången ska jag inte ge mig. Efter en stund blev hon tyst och gick, men efter bara någon minut var hon tillbaka... djävulen själv...

Då började hon kraffsa överallt, öppna garderobsdörrarna, hoppa in där och välta ner saker, få cpfnatt på golvet, klösa på sängen, hoppa in UNDER MADRASSEN och springa runder där. HAHA alltså har ni varit med om en sån attentionwhore? Sen ner på golvet igen, skrika ihjäl sig och sen.... sen hittade hon mitt andningshål... stoppade in sitt fula tryne där och blängde argt på mig. HAHAHAHA. Jag blev livrädd, så jag fick gå upp och ge henne sina jävla mat innan hon skulle döda mig.

Alltså, min katt skojar man inte med!


Se bara på henne, så mordisk...

Tpd inställt

Haha konserten jag skulle gå på imorgon är inställd! Allting jag ska gå på blir ju inställt!
Fast en bra sak är ju att jag får pengarna tillbaka!

En som jag köpt hos på Tradera har inte fått mina pengar i heller, jag skickade iväg ett pg för mer än en vecka sen så de ska ha kommit. :( Får be mamma ringa banken och fråga om de ens fått de och om de har skickats iväg. Lurigt detta!

Skoltrött

Hej!

Slutade tjugo över elva idag! Vi brukar annars gå till typ kvart i fyra eller vad det nu är. Skönt! Kom hem och sov till klockan tre. Jag sover ju alltid, vore ju onödigt om jag inte gjorde det idag också. :p Om en timme ska jag till bussen för då ska jag till skolan igen, något öppet hus. Orkar inte. Fattar inte varför jag ställde upp på det egentligen. Det går inte ens bussar hem, men mamma ska hämta mig så jaja.

Är verkligen jättetrött på skolan nu! Vill bara heeem!

Julen!

Råkade köpa några andra Kate Bushcdskivor också. Dålig är jag. Fast idag märkte jag till min förvåning att jag hade 400 kronor mer än jag trodde att jag hade. Så det gör väl inget...

Snart är det jul, skönt va? Nu kan jag önska mig massa saker istället för att köpa dem själv. Haha! Det är så bra att fylla år på sommaren så det blir lite jämnt fördelat med presenter! Tänk att fylla år på julafton, skoj? Hade dödat mig själv då.

Har pluggat nu, kan ju inte påstå att jag förstår allting riktigt. Men det är ju inte bara jag som ska prata så det är väl lugnt. Nu ska jag däremot se Andra Avenyn, haha! Spännande!

Gossip girl

Om tio minuter är det gossip girl! Woho!
Och jag skulle ju plugga, kan ju säga att jag inte riktigt fattar... Men!
Får titta mer på det sen, nu ska jag mova mig ut i vardagsrummet, hehe! Serien är inte alls som böckerna, förresten. Är lite besviken då vissa saker verkligen är HELT annorlunda. Fast serien är jättebra ändå! Älskar den.In yooour face!IN YA FACE! hehehehhe. Känner mig så elak och listig
när jag vinner över de små jävlarna heheheheh!

Dagens

DAGENS -
- Publishme funkar ju verkligen inte som de ska. Kommer knappt in på bloggen. Sjukt dåligt!

- Folk som budar över mig på tradera. Hatar de svinen! Låt mina saker vara.
(Självklart kommer jag ju vinna ändå, BUT STILL)

- Skola imorgon. Vad hände med helgen? Vad hände med lovet? När är det jullov?
- Jag måste plugga till imorgon

DAGENS +
+ Idag kommer gossip girl!
+ Idag kommer andra avenyn!
+ Jag kommer vinna mina skivor oavsett!
+ Jag kom in på bloggen... omg, vilket under!
+ Det är farsdag så vi ska äta kaka. Det är ju gott.

!!!Tydligen bara jag som är sen och aldrig sett, haha! Men grymme!!!

Översvämning

Lasse: Tänd inte i köket, vi har fått en läcka. Märkte de när jag satt och kollade på tv,
så gick ut och kollade, tände lampan och då sa de bara poff i hela huset.
Nicole: Va?! Vadå kom de massa vatten då?!

HAHAHAHAHA, så jävla TRÖG!!!!!<333
Strömmen gick alltså, men vissa tror ju att hela taket fall samman
 och att vi fått översvämning, JA DU VET HUR DE ÄR.
Där fick hon nästan igen för saken hon berättade om Debbie

Nicole: Mach 3
Debbie: Vad är de?
Nicole: En rakgyvel
Debbie: ... På vilket språk?

Hahaha, alltså världen är full av <3

Tillbakaspolning<3Nicole undFiat var här. Eller the ring med toffsar. De länsade mitt kylskåp, ovanligt? Nicole målade mina naglar och sen kollade vi på idol. Fast Nicole somnade ju snabbt som fan, haha!Vet inte om man kan ha roligare åt Johan!
Tillbakaspolning + paus är ju verkligen livets uppfinning. Haha!Hahaha, pallar inte.Hahahaha, "Ja, du vet hur de är"Är jag den enda som totalt missat de dolda budskapet här? Ser ni gubben bakom? Jag har aldrig sett honom förut. Dessutom. Han dricker något. Det är en sån där, ni vet, som gör att man ska göra något omedvetet. Det tror jag.Alice.

Sen när vi kollat på idol, kollade vi på något sjukt tråkigt, boston legal. Haha! Pallar ej. Sen såg vi click. Alltså, jag har sett den en gång innan med Sheryl. De ska vara en komedi. Men den är fan mer HEMSK och sorglig än vad den är rolig. Alltså den är verkligen hemsk. Hur tänker man när man säger att de är en komedi? Storbölade! Fast den var ju rolig i slutet. Återigen, tacka tillbakaspelningen!

Sen såg vi Saw III. Har redan sett den också men den var väl trevlig haha. Nemen, blir så sjukt irriterad för de är så utdragna och orealistiska. Haha! Man blir ju galen. Sen var klockan lite över fyra. Någon skulle ju upp vid sju och åka på öppet hus. Och det var inte jag, HAHAHA!<3

Fiat und Nic

Gud vad man kan underskatta sin egen säng. Fick sova i den från halv nio på morgonen till nu, de var de skönaste jag varit med om! Haha. Jag drömde om Lars, idolLars alltså. Hur fan kunde han åka ut? Jag missade de två första, så såg inte hans uppträdande men ändå LARSA? Jaaaaaja!

Igår var Nic och Fiat här. Fiat missade sitt tåg så först kom bara Nicollet. Vi gick ner till idrottshallen där den cuppen skulle vara. Haha, alltså? Folk är ju sjukt engagerade? Blir helt chockad. De var i alla fall inte riktigt MY CUP OF TEA, så vi fick igen för att möta upp Fiat. Träffade mer blattegäng igår än vad jag har träffat i hela mitt liv, tror jag. Är så rädd för dem. Haha!  "Åh nej en cykelblatte" "Åh kolla en bil i blatte... eller" Haha<3

Orkar inte skriva mer nu,
ska väl äta eller något. MM BAJKÅÅÅNOST.

Make up

Idag hade vi make up, vi skulle göra en glasögonmup:


Helena


Haha Helena med påskkärringrougen. ;)


Haha, Helena fick en intensiv lila! Är den itne tjusig? Haha!


Haha! Camilla ser så ARG UT. Jag dör, hahaha!Haha, grön concealer. "Nu ser du ut som hulken"<3


HEHE, tjusigt, tjusigt!


HAHA, trollet! Måste sätta upp luggen när hon sminkar för ja, ni kan väl tänka själv...
Ser alltid ut som ett troll då. Omg!


HAHA!Nej nu räcker det!
FästingLasse: Han får inte ligga i vår säng, han är full med fästingar!
Sandra: Är han inte alls, *klappa katt*
Lasse: Han har blivit mycket tjockare tycker jag, de är nog fästingarna.
Sandra: ...
Lasse: Hela magen är en fästing
Sandra: Hm faktiskt, hans huvud har blivit lite större... Men herregud, de är ju en fästing?!
Han har en stor fästing på halsen!!! (huvudet)

HAHAHAHA<3 Alltså.
Humorn är på topp!

Running up that hill 12"

Denna fick jag igår:

Maxisingeln av running up that hill. Jag har den redan som liten 7"Både två! :D Fast den lilla är roligare, för den är en foldoutskiva, det är inte maxisingeln. WHY!

Maxisingel!

Hej

Idag fick jag en maxisingel! Gissa vilken! HEHE, tar bilder sen. De är ju så satans mörkt nu så de blir bara korningt och äckligt! Men men:)

Idag kom jag till skolan redan vid nio, jag börjar ju tolv på torsdagar. Men tiden gick ganska snabbt ändå. Pratade massor med Sofia så de var kul :p Sen hade vi idrott, så gymmade jag! Och sen åkte jag hem. Skulle egentligen tränat vid halv fem men eftersom jag gymmade idag så strunta jag i det. Dessutom är de så tråkigt att träna utan Mattan.

Yogan!

Heej

Var nyss på yogan! De var superroligt! Detta var bara en prövning för att se hur många som var intresserade och de kom ganska många. De ska se om de kan fixa dit yogan igen, för den togs ju bort förut. Fast i såna fall blir de i kurser och att man är i en grupp i typ en termin. För att kunna utvecklas utan att börja om bara för någon är ny. De låter jättekul!

Tränaren var rolig också. <3
- Lyft huvudet lite från golvet, några centimeter.
Tänk att en kackerlacka ska kunna springa under

Hahaha<3 Döör.
Nu ska jag dricka te, lyssna på Kate bush skiva Aeriel och läsa gossip girl;)

Yoga!

Hejdå !

Nu ska jag träna.... yoga!:D


Obama fur president

Yey han vann!

Idag gick jag till tandläkaren, vid elva. Så sov ganska länge. När jag kom hem gick så sjöng jag lite för ingen var hemma. Haha, fast sen knackade någon på dörren. Jag blev livrädd och sprang och gömde mig. Personen försvann på noll sekunder för hundarna var ute i trädgården och skällde massor. Haha. Så pinsamt, tänk om den hörde mig sjunga:(

Sen vid två gick jag och la mig, säg någon som sover mer än mig? Sov till klockan fyra. Och nu har jag inte gjort ett skit i 50 minuter. Ikväll ska jag dock på YOGA! Ska blir skitkul! Fast Mattan är på praktik i 3 veckor så hon kan inte träna med mig under dessa veckorna, det är lite trist. Då kommer jag typ aldrig iväg.


gammal bild på mig och alice...

Pallar inte mer

Nej nu orkar jag verkligen inte titta mer, jag är såååå trött! Fast som de ser ut nu verkar de ju som att Obama kommer vinna ganska stort;) Vi får hoppas på de! En Dennisnas höll mig sällskap med. De var fint<3 Godnatt!

Nästa, valet!

Nej vetni? Jag kollar nog ändå. Jag slutar aldrig att förvåna. Sandra och valet? Naej. Haha, men jag ska följa Tobias råd att göra en kladdkaka, titta lite och kanske läsa lite gossip girl när de blir för tråkigt. Hela natten kommer jag dock inte kolla på :P

Godnatt!

Politik är tråkigt, eller?Haha! Sveriges största politiknörd har talat! Jag är nästan lite stolt själv för att jag för en gångs skull är ganska insatt. Jag känner mig så smart då. Tobias är en sån person som är så svår att diskutera med för han kan så jävla mycket om allt men shit jag är ju bra nu ;)


Valvakan?

Haha vetni? Jag hade faktiskt tänkt kolla på valvakan idag, tänkte vafan! Kan ju vara intressant. Ni hejar väl på Obama? Annars dödar jag er. Ok?

Men sen fick jag veta att de håller på till klockan sex på morgonen ungefär. Tjaaaa... är ju inte lika säker på att jag ska se de mer. Haha! Visst har jag sovmorgon imorgon, men vaken till klockan sex? JAO. Hade man haft lite godis:( Varför har jag inget godis?

Happy Halloween

Men gudars! Haha. Det var ju nyss halloween!
Hur kunde jag missa att lägga upp en halloweenbild?Här är en försenad!

Tisdag = DH

Idag kommer jag inte missa Desperate housewifes i heller! Har till och med smsat Nina och påmint henne. Ho glömmer nämligen det också hela tiden. Dåliga vi är!

Imorgon ska jag till tandläkaren fick jag reda på idag. Fick nämligen ett sms av dem. OHNOES. Trodde jag skulle slippa dem ett tag fram över? Men icke! Fast bara sån undersökning, men orka! Fast det sköna är väl att jag slipper gå till skolan för jag hade fått åka hem direkt efter jag kommit då. ;)

Så idag kan jag vara uppe lite längre. Sov hela dagen igår, men ändå somnade jag som ett as i natt, till och med försov mig. Jag är så jävla trött. Vad är felet?


Heliga märta.

Haha hittade denna i Sofias blogg,Haha Heliga märta! Vi har hennes nummer, varje gång man ringer så svarar hon. Säger man då att man har något problem. Camilla sa t.ex att hon var lesbisk så börjar hon predika och ibland sjunger hon psalmer också. Det är helt sjukt? Hon svarar varje gång, vad gör hon egentligen om dagarna? Haha! Det är så konstigt.

Tänkte att de kunde vara en telefonsvarare men hon svarar ju olika varje gång, och ja om ni kollar på videon så ser man ju att hon inte kan förbereda en sån sak! Haha. helt sinnessjukt, men ganska roligt. Stackars tant.

Blah blah blahhbla

- Sån kärring du är! Du är precis som min katt, en riktig kärring!

Vi är så snälla mot varandra i skolan.<3 Förlåt Camills<3
Idag var hela dagen jättedryg, våra lektioner idag var blaah blah blaaahabbla blaahabalaba! Och imorgon kommer våra lektioner vara blahblahab blahabalhaa! Fattar inte varför vi måste åka dit ibland när vi verkligen inte gör någonting. Imorgon ska Ditta har utvecklingssamtal med folk, varför ska vi ens vara där? Trött jag blir!!!

I alla fall!
Idag när jag kom hem hade jag fått en present av mamma! En julkalender<3 Haha! Lönt att ge en månad innan, den kommer ju inte vara så länge:(


Gossip girl

Har sovit halva dagen. Jag är så trött! Ska nog läsa lite gossip girl innan jag ska sova vidare. Serien är ju inte alls som i böckera! Blir helt besviken. Jaja! Hejdå!

Mötet med geishan!

Jomen tja. Somnade någongång till slut, sen väckte mitt as till katt mig vid fem och skulle ut.
HATE YOU!!!! Gissa förresten vem som fått sig en riktig snyting i helgen? Haha, rätt åt dig biatch!<3 Ne, skojar bara. Stackar lilla Katen Kate. Lilla gnosen. Lilla mufin. Lilla sKatten!<333 Puss.
I alla fall. Igår färgade jag håret, de blev brunt. Inte svart denna gången. Säg en som är lycklig för det? Jag. Min "note to self" som jag skrev om här höll visst inte ändå. Ajaj.Kom till skolan, träffade på en geisha som sagt. Haha, ne men. Vi är klara med allt på make upen så vi fick leka lite fritt idag. Någon ville visst bli en geisha... Dum i huvudet är man ju. Haha! Ne skojar<3 De blev jättetjusigt;)

Haha, de hade inte vitare foundation, synd! Ja, sen gick vi till skolan! Haha, fast geishan tog bort sitt smink. Hade Ulla, sen åt vi. Camilla aka Geishan är allergisk mot allting så hon fick någon konstig sallad med pasta och kyckling?! Fast jag fick smaka mmmm<3 Och så fick jag äta knäckebröd. De är de enda jag tänkt på hela dagen.


Åkte till Japan.

Alltså min blogg bara cpar sig, varför varför! Jag blir så trött. Så jäkla trött att jag åkte till japan och stötte på en geisha.- Sandra har du ingen kinahatt?
- Jo jag brukar ha de med mig

Kan inte somna...

Kan inte somna. Som vanligt när jag ska till skolan efter ett lov. Så jag får väl vara uppe då, tills jag blir trött. Sen får jag väl vara som en zombie imorgon, haha! Ers de blir nog bra. Ska läsa lite nu, hejhej!

Jullov?

Haha skrattar fortfarande åt inlägget under<3 Söndagar är bästa tvdagen! Gossip girl och andra avenyn, bäst<3 Nu ska jag sova! Imorgon börjar skolan igen. Är väl inte så pepp kanske. Fast det är jag väl aldrig. När är det jullov?

Natti.

Så kan de gå!

Haha mamma berättade om lite folk som varit på hennes jobb igår.
En kille hade stoppat upp en morot i röven (andra gången detta händer hahahaha) och fick inte ut den. Hahaha, alltså jag pallar inte sånt. Så jävla roligt! Och en annan kille hade druckit så mycket att han började hallicuinera och trodde att han hade löss överallt. Så han rakade av allt hår, ögonbryn, ÖGONFRANSAR, haha ALLT hahahaha! <3

Men roligast av allt är att en gång kom en kille in med sin tjej och han hade en massagestav, ja gissa var! Men det bästa, haha, den vibrerade fortfarande hahahaha! ALLTSÅ skjut mig. <3333

Tomt på bilder

Min design funkar inte riktigt som jag vill. Har ju ändrat header och sånt så sidan ska vara i gråfärger och inte som förr. Hur ser de ut för alla andra? Kan vara så att jag måste uppdatera firefox för på explorer syns allt som det ska och på det andra datorn funkar de med firefox också...

I alla fall, lite tomt på bilder så därför laddar jag upp lite nu...
Jag älskar dedär 300 kronors "jackorna" på ginatricot. Har två stycken redan och nu provade jag en rosa jättesöt jättefin, men jag har ju slösat pengar för ett år så ja... NO CHANCE LANCE.Haha! Jag är ju grym på att ta kort med mobilen...
Dessutom hittade jag ett smygfoto som någon tagit på mig... VEM känner sig skyldig?


Orkar inte mer

Ne! Nu orkar jag inte hålla på mer idag. Men lite har jag ändrat! Har ändrat texten när man kommenterar, lagt in så att man kan översätta bloggen till olika språk. (Testa engelska, de är svinkul!) osv. Bättre än innan i alla fall!

"Idag lagade jag mina favoritbyxor! Eller ... mamma gjorde! Glad jag är nu!" blev
"Today I eat my favorite pants! Or ... Mom did!  Glad I am now! "

Får trixa mer imorgon. Nu ska jag läsa ut gossip girl!

Under uppbyggnad!

Haha som ni ser så är bloggen lite under uppbyggnad! Haha, försöker lära mig lite. De går lagom.

Sjukt nice blogg!

Nemen tjena. Nu har jag hittat världens bästa blogg. Nämligen denna ! Nu kan jag ju kanske fixa designen helt själv ändå!

Jag är busad

Så roligt bdb var igår. Eller åtminstone hade jag skitroligt men trick or treatfunktionen. Haha. De som hatade den har ju ingen humor. :( Fast idag så tycker jag ju att den borde försvunnit haha, jag får upp denna bilden varje gång jag försöker kolla på någons bilder...MAN BARA :@@@@@@@@@@ men jag gillar de. Och de fina kommentarerna som jag spammade alla med. Jag skrattade i alla fall...

RSS 2.0