The happiest days of our lives

Idag kollade jag på Pink Floyddokumentären! Missade den nämligen i fredes eller när det var. Den var najs! Känns bra att jag vet lite mer nu så jag kan komma in i pink floydsnacket i teh forum utan att känna mig dum i huvudet HAHA. Annars har jag varit sjukt skabb idag eller "sportarN." Det har jag i och för sig varit hela helgen. Tisssscha och sportshorts is teh shit. Eller teh darknessness! VIDEÅ.

Om någon vet någon bra film så får de gärna säga för idag upptäckte jag att jag sett alla filmer på min dator. OHNOES? Döden.

ARGH kom på att jag ska skriva en kärleksdikt till svenskan imorgon. PANIKEN, aaaaaaargh!!!


Another brick in the wall

WAZZAP

Sov skitlänge idag sen ringde Niccet och frågade om hon kunde komma, javisst sa jag och såg sen hur mitt rum såg ut. HEHE. Fick städa snabbt som tusan och sen cyklade jag och hämtade henne. Fick dock köra genom hela Svalöv för hon sprang runder hela tiden haha! ARGH. Först bara "ska vi mötas vid busstationen?" Ok. Sen "Jag är vid blatteaffären" och då cyklade jag dit men var hon där?! HAHA ne då hade hon gått upp till en pizzeria :@ Dog lite.



Hon fick sin födelsedagspresent! Haha finally! Har glömt de hemma varje gång vi har träffats men what to do what to do! Måste även påpeka att de faktiskt var min mammas idé med ballongerna, OKOK? HAHA. Min mamma<3 Satt hemma hos mig och degade och åt nudlar med currysås! Sen skulle vi till Sjögren och hämta en väska. Skämtar inte när jag säger att jag gått typ 458544554 mil idag! Sinnes!



HAHA dör. JagarN!

Pagan poetry

Heelluuu...

Vaknade tidigt idag vilket var jätteskönt! Gick upp och kollade på tv. Kollade på bubble boy med Jake Gyllenhaal. Ganska fånig men Jake är ju så snygg! Och han spelar såna roller väldigt bra tycker jag. Har en liten crush på honom tack vare brokeback mountain haha. Och så är han ju med i Donnie Darko som faktiskt blir bättre och bättre för varje gång jag ser den. Tycker den är lite märklig! Den är som en skiva som låter skit i början och som man måste lyssna in för att gilla. Har aldrig sett en sån film som funkar på det sättet förut. Sjukt mycket tack till Micke som gav mig den:) Annars har jag inte gjort ett skit idag! Somnade efter filmen och sen har jag varit som en levande zombie resten av dagen ungefär. Längtar tills nästa vecka då jag ska börja träna så jag får någt att göra haha :(



jake från bubble boy. sjukt nördig men åh, söt!<3

Running up that hill (A deal with God)

Ohnoes!

Gick precis in på billetlugen och kollade biljetterna till Jason Mraz (vilket jag gjort VARJE dag) men idag var de slutsålt?! Jag som hade väntat tills mamma fått lön och allt så jag kunde köpa :( Är så ledsen för det. Danmark är ju bäst! Åh! Fast lite bra är det egentligen, eftersom jag verkligen inte har råd till massa sånt "onödigt." Den helgen hade dessutom blivit ganska jobbig. Fredag - Jason, lördag - Dúné, söndag - Jason så det kanske är bäst ändå. Lär ju vara ganska trött på söndagen ändå.

Dessutom är jag ju ganska jättepepp på att köpa mogwaibiljetter... för de finns väl kvar?
HAHA. Måste nog kolla dem också.

I alla fall, i onsdes när jag var ledig (HEHE) så var jag på center syd och handlade upp mitt presentkort på gina. Blev en tröja och en "jacka." får se om jag lägger upp sen. Kollade även på skor. Hittade två par adidas som var teh awesomeness! Tur de kostade 900 kronor stycket, som hittat eller hur? Kollade på Nike och Björn Borg också men de satt verkligen skitfult. Dock var det bara de som var på rea så jag får väl spara till adidasskorna. De var ju så fina.

Under the ivy

Wazzaaap!

Idag hade jag två lektioner. Make up i två timmar och sedan social omsorg i två timmar. Drygt. Vi hade enbart teori på make upen och det ska vi ha på måndag också. Vet inte hur jag ska göra alls med det. Om jag ska vara kvar eller byta :( Vill ju egentligen gå bild och form men läraren verkade jättebra på make up + att Helena, Camila och Sofia är där. Tänk nu om jag bytar och de är äckligaste klassen samt äckligaste läraren? What to do, what to do?

(Hatar detta med rubriker! Från och med nu ska jag ha samma rubrik som låten jag lyssnar på)
Kul att jag inte har någon musik igång nu då:@

Am I suspended in Gaffa?

Yo!

Nu har jag gjort en ny blogg... igen! Den andra har ju varit ganska inaktiv ett tag och den bloggsidan där är faktiskt ganska tråkig. Får se om man kan göra mer här då. Har försökt lite men jag är ju verkligen asbra på htmlkoder, mm... Får bara ont i huvudet så nu orkar jag inte hålla på mer för idag. Får se hur det blir med det. Hittar kanske någon som kan hjälpa mig någongång.

I alla fall,
Idag har jag skaffat gymkort! Det känns jättenice! Jättebilligt också. Kostade 850:- sammalagt med medlemsavgift och allt. Ibland är det sjukt bra att man bor i världens håla! Då blir allt billigt och bra. Ska boka tid med en instruktör som ska visa mig hur alla maskiner fungerar + ger mig ett nybörjarpass typ. Men ska inte bara styrketräna! Har även satt upp mig på lite intervall och core nästa vecka på onsdagen och box på torsdagen :) Vet ju någon som kommer vara död efter det... men jag har Mattan med mig så det kan nog bli kul! Däremot verkar det som att de tagit bort jogan, som jag såg fram emot mest, men jaja. Det andra blir nog också bra.

Är ensam hemma nu så tänkte sjunga lite och sen sova. Imorgon ska jag till Gullstrand och ha Make up. HAHA! Dör bara jag tänker på det. Tack och lov är det bara tillfället (om jag nu inte verkligen älskar det, vilket jag är ganska säker på att jag inte kommer att göra) Nästa fredag får jag antagligen gå på den kurs jag vill gå d.v.s bild och form. Men det har varit massa klydd med mina ind. val så imorgon får jag väl stå ut. Har ju Camilla, Helena och Sofia med mig ändå. Skönt!


RSS 2.0