APU


Idag började jag min APU. Ska vara på psykavdelningen i Landskrona! Rätt intressant men var där inte så länge idag. Började 1 och fick gå hem klockan 5! Sjukt najs, fast det var bara för att det var första dagen. Men ändå! Inte alls som är så snälla. I alla fall, har sekretess så kommer ju inte skriva något speciellt om det...

Imorgon skulle jag ha börjat halv nio men jag fick ledigt fram till lunch för jag ska åka in till helsingborg och byta min ring i näsan. Får inte ha piercingar men testade att gå dit med den idag för att se vad dem sa, för fick ju ha kvar den i läppen när jag var på äldreboendet... De som jobbade där sa inget och de tyckte att "vi har ju stora ringar i öronen, varför ska du inte få ha en ring i näsan då" men chefen sa att jag var tvungen att ta ut den. Mest av säkerhetsskäl, ifall någon skulle bli aggresiv så är det lätt att de skulle ta tag i den, haha! Det skulle göra rätt så ont, så nog bäst jag bytar till en stav i alla fall haha!

Ska till Anette imorgon med! Det kommer bli kul!:)

r.i.p ringen i fyra veckor</3

Sleeveface


Jag älskar sleevefacebilder! d.v.s bilder där folk har använt oftast LPskivor (ibland cd/tidningar och klipp) och täckt över en del av kroppen så att det ska passa in. Jag har nog 1000 olika bilder på det på datorn så tänkte lägga upp mina personliga favoriter!










































Som sagt, finns tusentals! Detta är bara några av mina favoriter. Tycker de är så roligt, speciellt folk som verkligen lagt ner tid på att fixa med omgivning, kläder etc. Måste göra nått sånt själv någongång.

Varför släpper alla artister nya skivor i år?



Hinner ju inte med att lyssna på ett förrän det finns ett till.

Mannen som elsket Yngve


Kollade nyss på mannen som elsket yngve som jag köpte i Norge! Alltså... vad ska jag säga? SÅ FIN HAHA! Alltså ÅH, blir helt kär i killen som spelade huvudrollen Jarle Klepp! Sjukt söt! Och rödhårig dessutom! Fattar dock inte varför alla bögfilmer ska vara så jävla sorgliga och aldrig ha lyckliga slut? FYFAN FÖR ER. Satt och grät hela slutet</3 Filmen är baserad på en bok, såklart har jag beställt den nu! Måste ju läsa! Men det bästa är... att de är tre böcker och de håller på att göra en film på andra boken nu! AARH! KÄRLEK.

GUDARS:





NAAAAAAAWE.

Tori Amos @ Sentrum Scene, Oslo



Kom till Sentrum Scene vid tre men insläppet var inte förrän åtta! Anledningen till att jag kom dit så tidigt var för att Tori brukar ha meet & greets innan konserterna men såklart hade hon det inte i Norge. Damn you. Men det gjorde inte så mycket, träffade på rätt många människor där som var jättetrevliga! T.ex var det ca 10 personer (där var också VÄRLDENS sötaste bög. gud så söt han var) som åkt från USA för att se Tori i europa (de hade såklart sett nästan hela usaturnén också) De hade varit i Danmark och idag skulle dem nog åka till Prag. Helt sjukt! Vill också göra något sånt.



Träffade även två svenska tjejer som var jättesnälla och en snäll norsk kille som hette Per eller Pjer eller Pär ja! Skitsamma. Fick massa halstabletter av honom hela tiden! Råkade dock göra en stor tabbe:

Per/Pjer: Ska man ha legitimation också?
Jag: Ja, de sa att man skulle ha de om man kände att de kunde behövas. Men de är nog ingen fara för dig, du ser ju inte så ung ut.
Per/Pjer: ... Tack.
Jag: HAHA, alltså... jag menar...

Hahaha!
DÅLLIT SANDRA, DÅLLIT.

Sen vare i alla fall konsert! Stod på hemsidan att det skulle vara sittplatser och därför tänkte jag vara smart att stå upp större del av köningen. För de blir jobbigt att sitta så länge annars, men nänä, ståplats var de ja. Gissa vem som hade ont i fötterna sen? Hur som helst: Foy Vance var förband och verkligen jättebra! En av få förband som jag faktiskt gillat! Han hade en annorlunda röst och skämtade dessutom hela tiden. Skitsöt! Lyssna på honom! Han spelade bara fyra låtar men sen kom ju självaste Tori Amos ut! Här är ganska många bilder, jag kunde inte riktigt välja ut några:





















Hon var jättesöt och det var lätt värt en resa till Norge för att se! Har fortfarande lite svårt för henne som de flesta vet, haha, men innerst inne tycker jag att hon är rätt bra ändå! Jag fick höra nästan alla låtar som jag ville höra som crucify, give, cornflake girl och flavor! Men hon missade ju bouncing of clouds och welcome to england. Vad hände med dem liksom? Två av de nyaste singlarna? :( Den bästa låten var dock ingen av de nämnda utan förvåningsvist "lady in blue". En låt som verkligen inte är speciellt märkvärdig på skiva. Men riktigt snyggt uppbyggd live! Så de var en fin överraskning:)

Filmade under cornflake girl. Inte så bra kvalite men hade inte så mycket minne i kameran så fick ställa in på lägsta kvalite för att kunna filma hela.

(Bästa kommer runt 3 minuter! Grymme på piano?)

Oslo 20-22/09



I söndes åkte jag till Oslo! Bussen var typ 40 minuter för sen och jag var typ 30 minuter för tidig så det var lite jobbigt att vänta. När den sen väl kom så var typ hela bussen smockfull och när jag hittat ett säte visade det sig att de sätet var trasigt så jag fick gå fram och sätta mig på en cpstol längst fram hos chaufören. Inte så bekvämt alls, faktiskt. Sova kunde jag inte heller för om bussen skulle svängt lite för mycket till höger hade jag trillat ner från trappan och antagligen slått huvudet i dörren. Hehe.


(fick ju i alla fall en fin utsikt ibland + att det inte fanns en chans för mig att bli åksjuk)

I Göteborg gick det i alla fall av folk och jag snabbade mig bak! SÅ NAJS att sitta ordentligt. Men bussresan var ändå sjukt tråkig. Tacka vet jag samemicke som höll mig sällskap nästan hela vägen.

Sheryl mötte mig i Oslo. Hon bor typ fem minuter därifrån i ett kollektivboende så träffade på rätt många människor! De var i alla fall trevliga. Två islänningar, nån norsk och nån svensk! Avslutade dagen med att kolla på två filmer, ice age II och någon film med Freddy Kreuger (Johnny depp var med!!!) Får ju dock säga att den var mer rolig än läskig och SLUTET MINA VÄNNER, SLUTET. Åh, epic.

Nästa dag gick vi upp vid elva och letade efter någonstans att äta med Patrik och Robert. Efter en stunds letande fick det bli fridays(?)



Patrik, Sheryl och Robert. Haha älskar dock att den enda Robert var beredd på var den som blev suddigast.

Efter vi hade ätit så gick vi och kollade i lite affärer. Jag hittade filmen Mannen som elsket Yngve som jag pratade om detta inlägget. Kunde ju bara inte INTE köpa den. Var på utförsäljning dessutom! Bögfilm<3 





Hann ju inte direkt leka turist och ta så många kort. En annan gång kanske! Vid tretiden gick jag i alla fall till Sentrum Scene och började köa. Skriver om det + konserten i ett annat inlägg så att det inte blir så mycket på samma gång. Här är i alla fall lite bilder från konserten så länge:





Det var slut runt tolv och då mötte Sheryl och islänningarna upp mig. (även om sentrum scene ligger mindre än 5 min ifrån kollektivet så vågar man nog inte gå själv mitt i natten i oslo!) Sheryl och jag gick tillbaka till lägenheten och tittade på the village med Robert. Kass film? Trodde ju den skulle vara läskig men inte då!



Sov efter filmen i alla fall och gick upp nio nästa dag. Trött frågetecken. Tog lite kort i alla fall fast dem blev inte så jäkla bra. Var inte så bra ljus så tidigt på morgonen men vem bryr sig.





Bussen gick kvart över tio och var framme runt fem i Helsingborg. Denna resan gick sjukt mycket fortare men det kan ju bero på att vi hade världens bästa busschauför som stannade runt fem minuter på varje hållplats så att man kunde gå ut och sträcka på benen! I Göteborg hade vi tjugo minuters paus tillochmed! Skönt som fasen.



(Vem kan förresten ha tråkigt när man har en bok med 100st sudoku? HAHA)

Så! Nu vare nog slut på bilder från resan! Tack Sheryl för att jag fick bo hos dig under dagarna! :)



Im in the wrong office


På tal om Jokern. Har ni sett dessa? HELT FANTASTISKA. Verkligen SÅ min humor, de är ju helt klockrena! Kolla på de andra här. "Im in the wrong office"<3



Haha när jag tittar på en så blir jag helt OMG. SÅ. BRA. och så tittar jag på nästa och så är den nästan bättre osv osv. Men dessa tre är nog mina favoriter, haha! Kär i killen frågetecken.

"You went a little heavy on the eye-liner there... Was that my influence?"
Guy? That's a well that's definitely a guy's name"


Jokern





Köpte dessa två filmerna för ett tag sen. Skrev såhär:
"Och såklart Batman Begins och The Dark Knight. Av samma anledning som jag köpte The Crow så blev jag sjukt sugen på att se Jokern. Och man kan ju inte se andra filmen förrän man sett ettan, visst? Så fick köpa båda två. Hoppas nu att dem är sådär jäkla bra som alla säger annars är ni skyldiga mig 200 spänn."

Kan kort och gott säga, ni är inte skyldiga mig några pengar! De är skitbra.
Älskar Jokern. Och Heath.

Tradera <3


Ibland får man allt till det minsann!



EN KRONA. MMYES I SAID MMYES.
Jaja frakt också men den som tänkte på det missar ju hela poängen. EN KRONA.

Andra Avenyn


Andra avenyn började igen för en vecka sen! Är någon lycklig över det eller? Haha! Men en ännu roligare sak är att de börjat sända en annan serie som heter "riverside" som ska vara någon slags fördjupning om Kim och Natalies liv, haha! Alltså... så B! Skrattade hela första veckoavsnittet<3 Men såklart jag måste kolla på det också, som den svenne dramaserienörd jag är.

En lite mer deppig sak är att jag bara har ett avsnitt kvar av Scrubs säsong 2! AAARH. Har inte råd att köpa tredje säsongen än men om någon har lust att göra det så feel free!

Björk - Unravel



Är så sjukt nervös så jag dör! Har sjungt massor hela morgonen men nu måste jag sluta innan jag tappar rösten, haha! Har i alla fall äntligen bestämt mig för vilken låt jag ska ta, hade seriösa problem med det haha! Men det fick bli denna:


Sjukt fin video också!


IAMX videor


Snart kommer det en video för A secret friend med IAMX och Imogen Heap! Längtar som fasen! IAMX brukar alltid ha jättesnygga videor och a secret friend är en av mina favoritlåtar från den nya skivan! Chris och Imogen har så sjukt lika röster vilket man märker i den låten. Den andra versen sjunger Imogen och de första 10 gångerna jag hörde låten trodde jag att de var Chris hela tiden och fattade inte varför Imogen var med om hon ändå bara sjöng "mm" i bakgrunden, haha!

Mina favoritvideor med IAMX, typ, hej teaterapa:




Japanska



Mådde skitdåligt imorse och tänkte egentligen inte gå till skolan men eftersom vi hade japanska idag och Sophia och jag har missat säkert två veckor nu så var jag tvungen att gå dit. Åkte dock hem efteråt! Skönt. Läraren verkar ok! Ingen liten kines, haha! Det första vi skulle göra när vi kom dit var att dela upp klassen i två lag och sen skulle vi skriva ner katakanatecknena som läraren sa på tavlan. Haha, bra när man inte kan nått? Sophia och jag fick dock hjälp av våra lagkamrater genom att de ritade tecknena i luften och försökte förklara men de var ju inte så jävla lätt de i heller haha!

"Rita som ett zäta, fast en tvåa... med en snurr... och ett sträck NEJNEJ.. inte där snurr, andra hållet... NEJ rakt" ARGHH haha! Men de var kul. Fattar inte så jättemycket, blev så mycket på en gång idag med alla tre olika skrivsätten, gudars.




Whaaaaaaaaaaaaaat?

3. Brokeback Mountain



3. Brokeback Mountain.

Jake Gyllenhaal och Heath Ledger i samma film. Kan det bli bättre? EH... JA?! Om de blir kära i varandra?! Och vänta... de blir dem ju! Jag älskar bögar. Om jag fick välja skulle alla mina killkompisar vara bögar för då skulle jag tycka om dem ännu mer... hahaha. Skoja, ni är jättebra som ni är. Heh... Hur som helst, det är verkligen skitsvårt att hitta bra filmer om just bögar. I de flesta filmer brukar de nämligen vara några riktiga superfjollor som går runt med handväskor och pratar sådär bögigt, tyvärr. Det är så sjukt tråkigt.

Men sen finns de filmer som denna, som har en jättefin historia och två otroligt bra skådespelare! Inget trams utan bara riktig fin kärlek genom hela filmen! Den är så hemsk men samtidigt så plågsamt fin och efteråt sitter man och gråter ihjäl sig och känner sig sjukt tom och ledsen. Filmen handlar om två killar, Jack Twist och Ennis Del Mar som träffar och blir kära i varandra år 1963 när de både två fått jobbet att vakta några får på Brokeback Mountain. När de åker hem så skiljs de åt och fortsätter sina gamla liv. Efter fyra år så träffas dem igen. Både två har gift sig och skaffat barn men egentligen vill dem ju bara vara med varandra... Men som sagt, året är 1963 och homosexuella är inte accepterade i samhället så Ennies vågar inte ta risken att vara med Jack fullt ut.

SÅ. SORGLIG.
SÅ. HEMSK.
SÅ. SÅ. SÅ. FIN.

Både Jake och Heath är helt fantastiska i denna filmen, se trailern här:


Tre andra sevärda filmer inom samma genre är shelter, patrik 1.5 (skitsöt ju!) och mysterous skin. Sen finns ju serien Queer as folk (den engelska!!!) också men den är ju inte riktigt på samma nivå. Finns en norsk film också som heter Mannen som elsket Yngve. Den verkar superfin! Kolla på bara på trailern. Och citatet "TENNIS!! I frelseren jesu kristi navn! Tennis! Har du fått Aids eller?" är ju guldvärt. Måste se! Om någon har tips på fler såna här filmer så säg gärna till!

Hellohey


Idag följde jag med Sophia till hennes sånglärare Anette efter skolan. Seriöst, SÅ KNÄPP TJEJ. Haha men jag gillar det! Var där i typ tjugo minuter och skrattade verkligen hela tiden! Sjukt rolig var hon. Fick i alla fall en tid nästa onsdag halv tre! Jätterädd och nervös är jag inför det, haha! Men jag kommer aldrig göra nånting om jag alltid ska vara så rädd! Dags för lite förändring!

Idag fick jag även reda på att japanskan tydligen börjat? Första dagen vi kom dit så hade läraren blivit gravid och kunde inte ha oss så det skulle leta efter en ny och dem skulle höra av sig när de hade hittat någon. Men haha, ingen har skrivit något någonstans så nu har jag och Sophia missat några lektioner. Är inte förvånad alltså. SÅ BRA på att informera! Och snart ska vi ut på APU i fyra veckor, snacka om att vi kommer ligga efter? JAPANSKAN av allt. Tur att det är lätt att förstå och att vi har samma alfabet så att vi åtminstone lätt kommer ikapp... HEH?!




2. The Crow


Tur man kan somna? Kör en ny film då istället.

2. The Crow.
En lärare tipsade mig om denna filmen när jag gick i högstadiet. Fick låna en skiva av henne en gång med The Cure som jag gillade jättemycket och dem har gjort en låt till filmen så det var nog där det började. Dum som jag är så tog jag mig aldrig tiden att faktiskt titta på den. Däremot har jag sett några klipp ibland när den varit på tv men jag har aldrig sett hela filmen förrän nu, sådär lagom 5 år senare, haha!

Brandon Lee spelar huvudkaraktären Eric Draven a.k.a the Crow som tillsammans med sin fästmö blir brutalt mördade dagen innan Halloween, som också är dagen innan deras bröllop. I början av filmen så får man höra detta citatet: "People once believed that when someone dies a crow carries that soul to the land of the dead. But sometimes something so bad happens that terrible sadness is carried with it. And the soul can’t rest. And sometimes the crow can bring that soul back to put the wrong things right." och det är just detta som händer. Eric Draven uppstår från de döda för att hämnas!

Sjukt bra film och de som inte har sett den har verkligen missat något! Precis som Donnie Darko har denna filmen ett riktigt bra soundtrack som spelas på precis rätt tillfällen. Brandon Lee gjorde ett fantastiskt bra jobb och jag är säker på att han hade fått många bra rollerbjudanden efter denna filmen som skulle ha blivit hans stora genombrott om han tragiskt nog inte hade dött av misstag under inspelningen.


Chris Corner


Åh hittar så fina konsertbilder på IAMX överallt! Dessa är tagna från gruppen Chris Corner på facebook.




Fattar inte varför jag inte bor i Tyskland. ALLA bra band spelar ju där hela tiden? Har alltid varit så och kommer alltid att vara så. miyavi, iamx, fischerspooner blablabla osv. Flytta till Tyskland nästa?


- en cocacola tack!!!


10 sep 2009 20.29
"Öken! Halsen svider det är snustort. Kryper sakta mot den hägrande källan och där, där är den! Statoil. Med en sista kraftansträngning kryper jag fram till kassan. - en cocacola tack!!!!"

HAHAHAHAHAHA


Thom Yorke vs Jocke Berg


Efter att ha lyssnat en del på Thom Yorkes skiva The eraser så blir jag så sjukt sugen på att lyssna på Kent! Och sen när jag lyssnar på Kent, ja då blir jag så sjukt sugen att lyssna på Thom Yorke. Hur har jag lyckats att inte märka hur sjukt lika röster Jocke Berg och han har? Sinnessjukt.




1. Donnie Darko



Det finns fyra kategorier inom film för mig:
1. Skräp
2. Kul att fördriva tiden med
3. Filmer som är så. jävla. bra men som man bara klarar av att se kanske en gång på... tio år?
4. Filmer som är så. jävla. bra och som man kan se hur många gånger som helst.

Filmer som Changeling, den gröna milen, sagan om ringenfilmerna och titanic är bra exempel på filmer som är otroligt bra och som man älskar sjukt mycket! ... men inte kan se speciellt ofta. Åtminstone inte jag. Hur stor är chansen att jag skulle trycka igång sagan om ringen nu liksom? No chance lance. Men det betyder ju inte att dem är dåliga!

Tänkte i alla fall skriva ner tio av mina favoritfilmer inom kategorin 4. (Inte i samma inlägg dock, de blir nog lite för mycket) Börjar med världens bästa film:

1. Donnie Darko.
Om det finns någon som missat att detta är min favoritfilm så grattis, förstår inte hur du kunnat undkomma det. Huvudrollen spelas av Jake Gyllenhaal som är så sjukt grym i denna filmen! Finns det någon som är bättre på att spela såna här roller än han? Karaktären han spelar heter i alla fall Donnie Darko. Han ser underliga saker och träffar kaninen Frank som säger åt honom att världen kommer att gå under om 28 dagar, 6 timmar, 42 minuter och 12 sekunder. Och de är under dem dagarna man får följa honom. Det är svårt att sammanfatta den på ett bra sätt eftersom man lätt avslöjar mycket av handlingen då...

Musiken är helt fantastiskt! Vet ingen film som har så passande musik och som de spelar på precis rätt tillfällen. Humorn är... bäst? Gud! Hela filmen är bara sjukt bra, se den. (Har du inte råd att köpa den? ladda ner den. Kan du inte ladda ner? se den på youtube)


Drömtolkningar


Den senaste tiden har jag börjat drömma jättemycket hemska saker! För någon vecka sen drömde jag att min mamma och våra hundar dog och inatt drömde jag att mamma och jag skulle bli dödade, vi nästan övervägde att ta livet av oss själva för att vi var så rädda. Usch, hatar såna drömmar... Man vill aldrig sova igen efter det.

Men allt negativt man drömmer brukar betyda positiva saker? I alla fall enligt de flesta drömtolkningsböcker. Kollade i en jag fick av Marie en gång, men den verkade ju helt himpavimpa. Där stod det att jag var deprimerad och sjuk och om man drömde att någon dog ville man att den personen skulle försvinna ur ens liv? EH?! Men mamma har en bättre bok som jag tror mer på! Så nu ska jag låna den och börja skriva ner vad jag drömmer, får se sen om nått stämmer!


Mitt rum


Igår fick jag in en hylla i mitt rum! Jag har för mycket skivor/filmer/böcker som inte har fått plats någonstans så de har fått ligga på hög på fönsterkarmen osv. Men nu kunde jag flytta över lite! Lite tråkigt bara att allt ser så "rörigt" ut på bilderna p.g.a fondtapeten. De ser inte alls ut så i verkligheten, då är de superfint!







Flyttade bort böckerna från min vinylhylla bland annat! Innan såg de ut såhär:



Soap&Skin


Har köpt biljetter till en konsert till! (sjukt många det blev nu helt plötsligt) Men kan bara inte missa detta! Blixa Bargeld, Alva Noto och den viktigaste: Soap&Skin! De andra två har jag tittat upp och lyssnat på lite, är väl inte direkt något jag skulle fastna för. 7minuter långa låtar med ett ljud som de ändrar lite då och då och som folk kallar mästerverk osv, ungefär som Oval. Oval måste vara det tröttsammaste jag hört i hela mitt liv. Bara för att citera något av de klockrenaste:

"in what context do you listen to his music? i mean, i only listen to it in order to fall asleep. I usually can't get past track 3. I'm not being sarcastic, i like his music and think systemisch is great, but it's hard to listen to the whole thing and not falling asleep."

Hur som helst, kan ändå bli kul att se de två andra banden! Såna artister brukar åtminstone ha fina föreställningar! Men är för Soap&Skin som jag köpt biljetter såklart! En 18årig tjej från Tyskland som gör sjukt konstig, ibland läskig musik. Men ändå är det sjukt fint och fängslande! Lyssna:


Lars Winnerbäck



Och så får jag väl berätta att jag såklart ska se Winnerbäck i höst också, han får ju inte komma i utkanten här! Har ganska höga förväntningar nu eftersom den nya singeln faktiskt var bra!  (det som släppts efter vatten under broarna har rent ut sagt sugigt) + att publiken blivit så jävla lame. Men ja, hoppas innerligt på att den nya skivan fortsätter i samma stil som singeln, lite elektoniskt och sen inte sån tråkigt gubbe-gitarrlåt!


Marilyn Manson



Alltså ääääntligen säger jag bara!

Varje gång Manson kommit till Sverige har det varit för långt bort (stockholm/göteborg) eller på någon jävla festival som metaltown i somras. Hade inte direkt råd att betala över 1000 (+resa/boende) för att se ett/två band men NU NU NU kommer dem till malmö?! Gissa om jag är glad?! Twiggy och Manson liksom, SPACEGHOST?! GUDARS. Nostalgin<3



The Horrors



Köpte nyss 2 biljetter till The Horrors på Vega (dk) i november. Sophia är snäll och följer med mig så de blir kul! :D En sak jag bara är lite sådär lagom konfunderad över, vafan hände med deras fina stil? och den nyaste skivan, vafan är de? Ge mig gamla!

DETTA är SÅ the horrors för mig (Joshua!!!1!11ettettett):




Och nu?!?!



V A F A N JOSHUA? vad tänkte du på?! gud, nästan störra svek än när Conor Oberst hade sitt långa-hårfiasko. Fattar dem inte att det var Joshua som gjorde hela bandet? Han med sitt enorma HÅÅÅR?!?! Och spider ser inte så jävla bra ut i heller. Guuudars, vilket svek.

Telia

Sen får jag ju säga att min Iphone är bäst i världen men jag har inte blivit så bra vän med telia än. Har nog ringt kundservice 251458458 gånger om olika saker. Men nu borde jag inte behöva ringa mer, hoppas jag!

Igår fick jag min första räkning från telia och fick en smärre chock när jag såg beloppet. 596 kronor stod de. Jag fick verkligen panik. Hur fan hade jag kunnat göra av med så mycket? (telefon+abonnemang kostar bara 200 i månaden) men sen efter ett tag så såg jag att det var för tre månader. Alltså att jag skulle betala nu och inte få en räkning förrän i november igen. PUUUUUUH... Ska ändra sen i alla fall att jag får en gång i månaden istället för kvartalvis.


Distans

Har äntligen pratat med alla lärare om att jag vill fortsätta med distans. I och med att vi fått en ny mentor så blev jag tvungen att förklara om allt igen så att de inte sätter frånvaro på mig de dagar jag inte kommer. Men jag ska i alla fall gå dit oftare nu, måndagar, tisdagar och fredagar hade jag tänkt mig och sen vara hemma de andra två. Vi har nämligen japanska på måndagar och fredagar (men ingen lärare än, haha, hon gick visst och blev gravid) och på tisdagar har vi profilval dvs. psykiatrin så de får jag väl med gå på! Skönt i alla fall!



Hej

måste testa att uppdatera från min iPhone. verkar ju gå. seriöst kan man älska en telefon mer?

RSS 2.0