Livet suger

Min telefon funkar fortfarande inte :( Men den har inte fryst, de är typ touchen som slutat fungera bara. Vanligt på iphonetelefonerna har jag hört! Får kanske åka in och lämna in den idag </3 MA BABY :(((((((((((

Seriöst, min iphone är min andra hand?
Dör utan musik på bussen och idag satt jag 40 min utan!!1111
Dör utan att kunna kolla busstider
Dör utan att kunna gpsa mig

AH
skiter väl i sms och att ringa?
Bara tönnar som gör de. Hehe.. skoja.

apje

Nu när allt ändå är skit så kan jag ju passa på att säga, vafan är de för apor de släppt in i denna skolan?

AAAAAAAAAAH

MIN MOBIL HAR FRYST SIG OCHFUNKAR INTE VAD SKA JAG GÖÖÖÖÖÖÖÖÖRA TROR JAG DÖR
TAR LIVET AV MIG NUORKAR INTE HAHHAYDEJN

Nationella

Idag hade vi muntligt nationella i svenska b. Kändes skit och var ganska nervös innan eftersom jag alltid suger på de muntliga i nationella. Har nog aldrig fått högre än VG på ett muntligt. Uppsattsen är jag alltid bäst på, haha! Men fick ändå MVG! Sjukt kul! Jag pratade om homosexuallitet (NÄHÄ??!?!?!) Haha.

Imorgon ska vi fortsätta med det tråkigaste arbetet jag varit med om i hela mitt liv, nämligen "familjen" haha gud det suger. Men efteråt ska jag i alla fall köpa en biljett till julkonserten som min sånglärare Anette håller i på lördag (haha hoppas de är okej sophia)

HELP

Vet verkligen inte vad jag ska prata om imorgon på muntliga nationella i svenska b!
ARGH DYING

Lars Winnerbäck @ Baltiska hallen, Malmö

I fredes var jag och så Lars Winnerbäck i Malmö! Har blivit extremt trött på att köa så var där bara en timme innan. Sen måste jag ju passa på att skriva att min iphone är bäst. Hade aldrig hittat dit själv om de inte varit tack vare min snygga gps, hehe!

När jag kom dit hade folk köat från 4-5 och ändå var de kanske bara 10-15 pers där! Haha gött att köa när alla ändå kommer vid insläppet? Stod bredvid en liten tjej som hade sin pappa med. Kunde inte låta bli att skratta åt honom hela tiden. Haha, så söt:

Pappan: Jaha... så nu ska vi stå här en timme, och sen en timme där inne?
Dottern: Hehe, ja.
Pappan: Ja... jag får se om jag har nått spel på mobilen som jag kan spela på under tiden

Förbandet var Andreas Grega tror jag att han hette. Påminde lite om Timbaktu och all sånadär svensk "rap" eller vad tusan det är, haha! Men lät helt okej, var en låt som var skitbra! Sen spelade Lars Winnerbäck! Sjukt nöjd över att dem inte spelade så många nya låtar. Helt ärligt vet jag inte vad som hänt efter Vatten under broarna. De mesta är ju rent skit? Men jag kan ju inte sluta se Winnerbäck för det! Har sett honom varje år sen 04 så det är en årlig tradition, haha! Förutom förra året, då såg jag inte honom alls men jag var så jäkla trött på den sjukt tråkiga publiken. Så. Lam.







Men i fredes var publiken faktiskt skitbra! De som stod längst fram var inte längre alla 13-14 åringar utan 25+are, så sjukt fint! Hela konceptet var sjukt fint dessutom. Nya veritioner av bland annat Elden och Hugger i sten (som är två favorit livelåtar dessutom) De brukar ha hela bandet med på dem men denna gången körde Lasse själv med gitarren (Och Johan Persson på klaviatur<3) Sen var alla bakgrundsbilder mycket finare än vanligt, alla ljus var typ maffigare, mycket "synthigt" och de gillar ju jag! och så hade de en jättefin "introfilm" innan allt började! Helt klart nöjd!








Var tog alla serier vägen?



Nu har jag pluggat hela dagen (Eller ja sen fem...), skrivit ett arbete om Borderline och gjort en bokrecension. Skittradigt, i alla fall det om Borderline. Nu är jag äntligen klar men arena funkar inte så jag kan ändå inte skicka in arbetena, bra ju? När det är deadline idag och allt, haha! Får skriva ut de och lämna på torsdag i stället för då måste jag dit och göra muntliga i svenska b. Har inte förberett för det ens? Gudars. JULLOV TACK?

Nu ska jag i alla fall sluta plugga och kolla på Andra avenyn. Seriöst, de är kung? Det är typ den enda vettiga serien jag ser på för tillfället. True blood har ju slutat för säsongen, gossip girl följer jag inte på tv och Micke är ju aldrig inne så han kan skicka till mig (deppigness overload), DH har jag missat skitmycket på, har Lost ens börjat gå på tv igen och vilken säsong såg jag ens sist? Dead like me har jag sett klart, Scrubs kan jag inte se förrän jag köpt den tredje boxen och jag är bankrott osv.

GAHD, var tog alla serier vägen?

ARGH

ARGH, får inte headern att bli länk till startsida i heller! DYING. Underskatta inte knappen "tillbaka till startsidan" på höger sida som kommer upp när man kommenterar för just nu funkar de ju inte riktigt som jag vill :(

Ny design

Tja!

Nu har jag gjort en ny design (Lasse hjälpte mig också, tack!) Den är inte riktigt klar än (jag får huvudvärk av alla htmlkoder) men den ändå tillräckligt färdig för att vara uppe. Blir väl några småändringar sen! Meehen, jag gillart!

Hm... de enda jag inte får att fungera är att när man trycker på kommentarer så kommer man aldrig till sidan där man kan kommentera? Är de bara jag? (Nä vet att ni inte kan kommentera om de nu är så, DO'H men msn plz)

Update:
Nu verkar de funka?

New moon


Igår åkte jag till Malmö med Nicolett. Vi åt på en fancy restaurang (som såg ut som en matsal inne vid matplatserna och där man hade brickor med maten på MEN GUD SÅ GOD MAT) Brukar aldrig äta ute på såna ställen för jag är kräsnast i världen. Jag kan verkligen föredra makaroner med sjukt mycket grillkrydda och korv framför kinamat. Eller som den gången då alla åt fin mat inne på Mezo medan jag och Mattan köpte korv hos pölsemannen. Så Nicole ska ha stor eloge för att lyckas med detta, haha! MMMM TEH ... FOOD.







Sen hittade vi in i en kyrka (jag älskar kyrkor, så sjukt fina) och sen hade de byggt upp en supersuper fint parishjul mitt i stora torget. Trodde jag skulle dö, så fint! Vi ville åka men sen kostade tydligen 70 jävla spänn. HELLNO. Inte idag.

Efter vi hade ätit och shit så gick vi i alla fall till royal och kollade på New Moon. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om de filmerna, stör mig mest på att hon som spelar Bella ser så äcklad ut hela tiden och slutet var SÄMST. Men denna var i alla fall bättre än ettan och lite, lite sorglig!

?!



- Det är så kallt och regnigt, jag dör!
- Men gå in då?
- Men jag ska ju sjunga?
- Kan du inte göra det inne?



Lars Winnerbäck @ Malmö


Gissa fel då



Får damp på detta!

Man ska tänka på en känd person och sen ska den dära anden gissa vem det är. Tänkte att jag skulle börja lite lätt med Pete Wentz, som den så klart fick rätt på direkt. Sen jävlar tog jag till Miyavi, men så gissade den rätt då också. När den fick rätt på Jocke Berg och Lars Winnerbäck blev jag arg och stängde ner. FÖRFAN GISSA FEL.



Puckat


Lassard och jag handlade på willys för några veckor sen...  Jag är coca colaberoende och köper såklart alltid cola. Men på willys finns bara 1.5liters av cola men såklart har dem 2liter av alla andra? VARFÖR?

Jag: Fattar inte varför dem gör så mot mig? Det är ju helt... puckat...




geek



Nicole är en tönt. Fixa facebook som normalt folk och sluta vara så emo?



TEH HORSE


Klarar inte av att prata om Chris och sen inte fortsätta. Haha! Kan verkligen börja gråta för att allt han gör är så sjukt fantastiskt,...tönten! Ville i alla fall lägga upp detta, lite printbilder från My secret friendvideon (Som är så JÄVLA fin)



Känner nån igen hästen? Hahaha. I lol'd när jag såg det. I LUV TEH HORSE.






Kändiscrush



Man är alltid kär i en artist. Den som inte är eller har varit kär i någon artist ljuger ju?
Här är artisterna, alltså inom musik, som jag varit kär i mitt liv (de stora kärlekarna då alltså)



Maurizio Lobina
När jag var 10-11 år och kommit över Spice Girls så var det bandet Eiffel 65 som gällde. (De är faktiskt sjukt bra fortfarande! Helt sinnessjuk) Såklart var man tvungen att tycka nån var snyggast i bandet och det fick väl bli han till vänster då. Vet inte hur jag tänkte eller om jag tänkte överhuvudtaget men jag var hur som helst mäkta kär i honom tills...



... Jag på något sätt blev kär i Joey Jordisson i Slipknot? Haha, fina kontrastskillnader att gå från hola española, como te llamas till en kille bakom en mask. Man ser ju inte ens hur han ser ut. Men masken var väl fin...? Eller...? Haha! Tröstar mig med att åtminstone hade finast mask i bandet... jag menar...



?!?!

Jaja... NÄSTA



Nu är vi uppe i kanske 14 års ålder? Tror jag? Har verkligen världens sämsta minne. Hur som helst, här kan man ju tro att det började styra sig åt rätt håll men googlar man på Twiggy Ramirez så är egentligen 8/10 bilder skitfula. Det är väl tur att de verkar ha så söta personligheter som kompenserar det fula för det räcker med att kolla på detta klipper och verkligen ÄLSKA honom:



Hahahaha, SPACEGHOST.



Miyavi blir nästa, och jag var kanske 15-16 här. Jag som under hela högstadiet gått runt i svarta kläder, nitar, svart hår och massa kajal ner till knäna började helt plötsligt använda rosa tröjor med kaniner på, färga håret rosa, ha vingar på ryggen och tiaror. Haha! Det enda som känns bra med det är att DÅ var det inte många som gjorde det och var alltså ovanligt medan numera är det ovanligt att INTE se nån som går så. Men nu ska jag inte prata om mig själv... Miyavi, HÄR förstår jag verkligen hur jag tänkte. Han kan ju vara den snyggaste människan i världen? FORTFARANDE. Och personligheten ska vi inte prata om, följer hans blogg på myspace och vet ingen som är så sjukt fin som han är. Och dessa videorna?! JAG. DÖR.





Det är bara helt sjukt fint. Så jävla störd. Efter Miyavi har jag verkligen en stor minneslucka. Det känns som att det är någon som ska in här men jag kan verkligen inte komma på någon... Så vi går till nästa...



... Pete Wentz i Fall out Boy. Han är inte så jättesnygg direkt egentligen. Än en gång så är det nog personligheten som tar över och gör dem till världens bästa. Egentligen är det hela bandet som är helt sjukt bäst men Pete fick väl lite mer plats i rampljuset, speciellt efter att han tog min hand på konserten. Då var jag nog lyckligast i världen, haha!

Sen kan detta youtubeklippet vara något av det bästa som finns:


Någongång under samma år (07) blev jag även lite kär i Mattias Kolstrup i Dúné. Den här kärleken är lite mindre men ändå tillräckligt stor för att hamna på listan!



Dúné överhuvudtaget är något av det bästa jag sett live för de var helt crazy! Har försökt se dem ett antal gånger efter men verkar inte som att Gud är på min sida när det gäller den saken. Nu har de dessutom släppt en skiva som verkligen är "meh" och jag har nog inte så stor lust längre... Haha.



Första tjejen! Kate Bush! Blev jag lesbisk? HEHE... I hela mitt liv har jag tänkt att alla tjejartister suger och jag har i stort sätt bara lyssnat på killar! Tjejer kan ju inte göra rock - det låter förjävligt. De kan inte göra "emowannabemusik" som Fob, kolla bara på Paramore? Sämsta jag hört och de kan inte göra svensk pop. Hur tråkiga är inte Anna Ternheim, Miss li och dem efter några spelningar? TIIIIIILLS någon visade mig denna fantastiska kvinna! Har seriöst öppnat en helt ny värld inom musik för mig.



Aldrig varit ett stort fan av The Horrors när det gäller musiken men Joshua? Kolla bara?! Idealsnygg är han, har världens finaste stil och världens finaste hår. Och så är han så jävla söt på alla klipp överallt, går inte att inte le sönder sig när man kollar på intervjuer där han är med. Jag. orkar. inte.




Klippet i mitten är verkligen så jävla roligt. Han KAN ha världens fulaste skratt men fyfan vad glad man blir av att kolla på det! HAHAHAH!




Och nu kommer vi till den sista! GISSA VEM! Chris Corner såklart. Älskar allt han gör, alla videor, alla intervjuer, all musik herregu vad han är BÄST. Önskar ibland dock att han kunde fortsätta sneaker pimpa sig lite för det bandet krossar verkligen alla andra band inom "triphop"genren. Men IAMX funkar helfint för min del också. Känns bra att min smak har gått frammåt i utvecklingen, haha!

Nån annan gång ska jag lägga upp alla skådischushar!

Halloween 09


När de var Halloween så åkte jag, Fia och Nicole till Malmö hem till Emma! Jag fick veta allt tre timmar innan vi skulle åka och hade jättepanik över vad jag skulle klä ut mig till. Är kanske inte världens lättaste att komma på/fixa och sånt med så kort tid, men tycker jag var grymme ändå! Fast hade jag haft ännu mer tid på mig så hade jag nog lagt ner min själ i det ännu mer, haha! Klä ut sig är ju skitkul. Fattar inte varför så många är så tradiga.

















Haha kvällens bästa: Nicole trycker med sig på varje bild och gör en ful grimas!
Varför är ni sämst?

Efter ett stund gick vi ut på gayklubb. Majoriteten av vårt sällskap var nämligen homo, haha! Var typ bara vi tre som inte var det? Så de var bara att följa flocken. Men det hade väl inte jag några problem med? Blev överlycklig när jag fick reda på att vi skulle på gayklubb. "Jag betalar lätt 120 spänn för att se en bög" Hahaha! eller "Jag samlar på dem."







Haha kolla in Voldemort på sista bilden. Höll på att dö.
Blev seriöst riktigt rädd när jag kom in och såg tjejen på näst sista bilden sitta i en stol och typ skrek folk rakt i ansiktet och drog i dem och sånt, haha! Undvek henne hela kvällen, skitläskig!

Låtar som..


Hittade denna listan här, ville göra en själv!

Låtar som..

..har gjort mig glad: miyavi - ashita genki ni naare
..har gjort mig ledsen: kent - cowboys
..jag vill dansa till: familjen - det lilla livet
..jag vill dansa ännu mer till: daft punk - harder, better, faster, stronger
..lugnar ner mig: ólafur arnalds - 3055
..jag lyssnar på för att bli pepp: crystal castles - untrust us
..påminner om kärlek: hedwig and the angry inch - wicked little town
..påminner om gamla tider: lars winnerbäck - hugger i sten
..påminner om ångest: bright eyes - haligh, haligh a lie, haligh
..jag lyssnar väldigt mycket på just nu: tre små kinesere – du e der væl?
..är väldigt, väldigt bra: kate bush - sunset
..lyssnas på i ilska: björk - pluto
..jag lyssnar på när jag är kreativ: sigur rós - ára bátur
..påminner om sommardagar: jason mraz - geek in the pink
..påminner om våren: the crash - gigelo
..påminner om en bra film: gary jules - mad world
..påminner om staden jag tycker om: d&tc - now she sleeps in a box in the good soil of denmark
..jag lyssnade på när jag var 13: nightwish - beauty of the beast
..jag lyssnade på när jag var 15: kent - mannen i den vita hatten (16 år senare)
..jag lyssnade på när jag var 17: fall out boy - don't you know who i think i am?
..jag lyssnar på just precis nu: fischerspooner - wednesday


The Horrors @ Vega


CHA CHA SANDRABOI HÄR...
Nat.

Igår var jag och såg Teh Horrors med Henrietta och Sophia! Var på tiden att jag fick se dem va? Känns som att jag alltid tjatar om det här. Så ja, FINALLY. Fick lite extra hjärtklappning när Joshua kom upp på scen, haha! Och sen är jag ju faktiskt förvånad över att Farris som är så extremt ful på bild var jättesöt i verkligheten. Och sen ska vi inte snacka om Spider? Haha, så. jävla. söt. när han inte kan stå still en enda sekund.

Förbandet var S.C.U.M.
Henrietta som är The Horrorsproffs berättade att Spiders lillebror är med i det bandet, så det var ju najs!

S.C.U.M:







Haha sångaren var lite bögigt söt och hade byxor som liknade mjukisbyxor. Haha bästa?
Efter några låtar gick dem och så kom TEEH HORRORZZ!!! Blev lyckligast när de kom in andra gången och spelade gamla låtar som till exempel deras bästa låt count in fives? ÅH. SÅ. BRA. LÅT.












Röd



Nu har jag kents nya skiva! Fast nerladdad. Hatar mig själv lite för det för jag har verkligen slutat ladda ner. Om andra laddar ner till mig känner jag mig inte lika dum, haha! Men det är ju för att det inte är jag som gör det olagliga, jag får de ju bara? Hur kan jag hjälpa det liksom? Försöker stå emot men folk bara skickar liksom... haha!

Men ja, laddat ner ja! Första gången på skitlänge? Men de får faktiskt skylla sig själva när de på kent.nu låter folk köpa skivan redan nu (när den släpps på onsdag) på någon webbshop för 100 spänn. Dumma i huet. Ska folk som är miljonärer få lyssna före mig bara för att jag är fattig? ÄEEEE!!?! och de ska ha gjort en låt och allt för programmet hemlös, hur tänkte dem där! VA VA VA

Nu är ju frågan om jag ska ge skivan en lyssning nu
eller om jag ska kolla på mammas pojkar. (tv4s stolthet)

(är btw SÅ lycklig över att nya skivan är så mycket electro)

Björk - Vespertine





Denna skivan är världens bästa sovskiva och världens bästa höst/vinterskiva. LYSSNA!

RSS 2.0