Alltså...



Somliga tar priset alltså.



The Crow

Såg The Crow idag! Måste ju säga att den var helt fantastisk, mycket bättre än vad jag kommer ihåg. Brandon Lee som spelar huvudpersonen råkade bli skjuten under inspelningen och dog, så hemskt! Han var grymme i filmen, hade velat se fler filmer med honom (som inte är karate chinchongfilmer) :(  Ny favoritfilm? Tror fasen de alltså!






Kolla på trailern här och köp den på cdon för 33(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kr sen:

10 nya filmer!

Idag fick jag 10 filmer från cdon! Finfint.


Harry Potter och Fenixordern (av någon konstig anledning har jag inte köpt den innan. sämst! men bättre sent än aldrig! The Crow. Blev så sugen på att se den igen när jag kollade på alla Joker vs Crowfilmer på youtube haha! Har nog sett den tusen gånger men aldrig från början så det kan bli kul! Min favoritlärare som jag hade när jag gick i åttan tipsade mig om denna då, tur man är ca 6 år försenad.


Johnny Deppfilmer! Måste ju fortsätta på min samling, nu har jag åtta Johnnyfilmer! Hoho. Secret Window såg jag för skitlängesen, kommer knappt ihåg den men den är grymme kommer jag ihåg och The Ninth Gate vet jag inte ens om jag har sett. Tror det är en film jag såg när jag var jätteliten, som var skitbra, så hoppas det är den! Verkar stämma med baksidan i alla fall.


En till Johnny! Gillar inte riktigt Kalle och chokladfabriken men Depp är Depp så är illa tvungen att ha den. Om en pojke tog jag mest för att jag nyss läste ut boken (som faktiskt var skitbra) och måste se filmen nu bara för det. Den kostade dessutom 33kronor så är den kass så är de inte så mycket att bry sig om. Han från säsong ett av Skins (Nicholas Hoult/Tony) spelar den lilla pojken, WTF? Får ju säga att han ser mer irriterande ut som liten än vad han gör i Skins.


Två Heath Ledgerfilmer! Får väl erkänna att jag är lite sen med att gilla honom. När han dog brydde jag mig inte ett skit och tyckte alla överdrivde men får väl erkänna att han var rätt så bra ändå... eh. Så! Två filmer, Casanova och A knights tale! Både två i gammalt stuk och de gillar jag!
Och såklart Batman Begins och The Dark Knight. Av samma anledning som jag köpte The Crow så blev jag sjukt sugen på att se Jokern. Och man kan ju inte se andra filmen förrän man sett ettan, visst? Så fick köpa båda två. Hoppas nu att dem är sådär jäkla bra som alla säger annars är ni skyldiga mig 200 spänn.


Harder, Better, Faster, Stronger

Älskar sånt här.







The Joker vs The Crow




Alltså åh!

Sommaren 09


Får med göra en liten sammanfattning av sommaren!

- Gjorde du något du inte fick - Näe det tror jag inte?
- Hur många badturer gjorde du - Haha inte en enda! Sjukt sämst. Fast jag var och badade fötterna med mamma en gång, haha!
- Shoppat mycket -  Näe inte så mycket? Mest mat, haha! Men lite skivor på loppisar och lite kläder.
- Vilken låt påminner dig om sommaren 09 - Antagligen något med Micheal Jackson men Sneaker Pimps har jag nog spelat mest denna sommaren.
- Har det varit fint väder- Sjukt fint? För det mesta i alla fall men ja, älskar regn och när det åskar också (om man är inomhus i alla fall) så kan inte klaga riktigt på det i heller.
- Vad var det bästa med sommaren 09 - Höör, träffa Tobias, Jennie, Jocko, Marielle och Ida. <3 Och Malmöfestivalen helt klart!
- Och vad var det sämsta - Att den tog slut så snabbt.
- Festade du mycket- Nej.
- Testade du något nytt- Haha bo ensam ute i skogen? och kampa i Vänersborg med folk jag aldrig träffat förut haha<3
- Blev du kär - Haha sjukligt kär i Chris Corner i alla fall! OCH VAKTEN!
- Vad önskar du att du kunde gjort mer - Umgåtts mer med folk och sett fler konserter.
- Vem umgicks du med mest - Mig själv, haha! Och min familj mest.
- Blev du sårad - Nej.
- Var du på något bio besök- Har sett Harry Potter och halvblodsprinsen två gånger<3
- Skadade du dig - Inte vad jag kan komma på!
- Godaste drycken - Päroncider och coca cola haha! ... Kaffe, eh...
- Saknade du något/någon - Ja.
- Vad spenderade du många timmar på - Läsa böcker! Har läst 26 böcker sen sommarlovet började, det är helt sjukt.
- Hur många kysste du -
Ingen.
- Vilken festival -
Helsingborgsfestivalen och Malmöfestivalen<3
- Bästa live bandet -
Får nog bli Yann Tiersen alltså!
- Vart reste du -
Ingenstans utanför Sverige.
- Vem var den roligaste personen -
Nicola och Fia.
- Något du ångrar - Näe brukar aldrig ångra mig.
- Sommaren 09s snygging -
Chris Corner? Haha fast de har han ju varit ett tag nu så vakten får nog ta första platsen!
- Sista frågan, har sommaren 09 varit bra -
Sjukt fin har den varit.

Promoe + Vakten <3



Idag var det sista dagen på Malmöfestivalen och helt klart den bästa! Jag och Fia skulle åka in med fyratåget. Tåget brukar alltid stanna i Teckomatorp en liten stund och Fia rökte. Jag hade gått in och ställt mig i dörröppningen och hon stod där ute och var nästan klar, och då stängs dörren och vi hinner inte göra nånting och så bara rullar tåget iväg. HAHAHA, alltså pallar verkligen inte. Kunde inte ens bli irriterad på de utan skrattade åt det hela resen. Så jävla sjukt roligt, haha!

Så Fia blev kvar i Teckomatorp och fick gå hem till Nicole och jag hoppade av i Lund, gick in på 7/11 och tog kaffe. Fia skulle ta nästa tåg som gick men den gick inte förrän efter en timme. Passade på att gå in till telia och byta abonnemang till Max 25!

När vi var i Malmö skulle jag se Promoe och Fia ville se John ME så vi skiljdes åt en stund. Tråkigt nog spelade Promoe bara två låtar från Long distance runner som är min favoritskiva och resten av låtarna var från den nya skivan som är på svenska. Tycker den är ganska tråkig, gillar när han sjunger på engelska mycket mer så blev lite besviken. Men, men, Promoe är ändå KING.





När spelningen var slut träffade jag Fia igen.Jag ville egentligen se Lady Soveregin inne i folkets park men Fia och jag fastnade vid ett bord med kristna människor. Pratade med en föredetta muslim som hade "träffat Gud" och insett att de var kristendomen som gällde. Både jag och Fia älskar att diskutera sånt så vi stod säkert i en timme och pratade med honom. Frågade om vi skulle komma till Helvetet och om han tyckte vi var störda i huvudet som inte trodde på Gud, haha!

Efter att vi hade pratat med den kristna föredetta muslimen så träffade vi Fias kusin en liten stund innan vi gick till stora scenen för att kolla på Christian Walz.







Men det bästa var inte spelningen utan ordningsvakten som stod mittemot oss. Helt allvarligt. De finns ju en del komedifilmer där de finns med en riktig tönt. Han hade kunnat spela en huvudroll. (Verkligen inte på ett dåligt sätt. Har aldrig sett någon sötare!) Som tagen ur en film! Så. jävla. söt! När han skrattade så höll han handen för munnen och ibland grävde han ner ansiktet i händerna när han skrattade för mycket. Hållningen, sättet han stod på, alla rörelserna. ALLT var liksom precis som på film. Blev helt kär! Vill verkligen känna någon som är så. Fia och jag tittade mer på honom än vad vi gjorde på själva artisterna som spelade, haha!





När vi skulle gå var jag tvungen att fråga om jag fick ta en bild på honom. Hade hatat mig själv om jag inte hade gjort det.

Jag vinkar till mig vakten
Jag: alltså, ursäkta... kan jag inte få ta en bild på dig?
Vakten: varför detta? *ler töntfånigt*
Jag: alltså... för att du är så... alltså. *tittar på fia, viftar med armarna* alltså... Går. Verkligen. Inte. Att. Förklara!
Vakten: hm... okejdå... hur ska jag posa?
Jag: ehm, såhär *gör peacepoptecknet*



HAHAHHAHHA. ÅH SÅ JÄVLA SÖT<3 Kan inte sluta le.


Presenter



Fyllde ju år för typ en vecka sen! Måste ju visa lite av alla fina saker som jag fick!

Av Nina fick jag Scrubs säsong ett! Sen jag bott i Höör ungefär halva sommarlovet så har Scrubs varit en av de stora höjdpunkterna. Är helt sjukt fast! Nu kan jag börja kolla från början i stället! Åh!


Detektivbyrån - Wermland i en superfin digipack! Lite svår att ta bild på för de speglar sig. Men den är guldig och jättefin!



Sneaker Pimps - Splinter. Detta måste ju vara en av världens bästa skivor? Så sjukt bra att det inte finns ord! Chris Corner i mitt hjärta.


Björk - Verspertine i vinyl! Världens bästa sovskiva?



Och så min present från mig själv till mig själv! En iphone! GUDARS, älskar den över allt annat.

Första skoldagen


Kom nyss hem från första skoldagen. Inte ens lönt att gå dit för gissa vad vi gjorde! Gick en tipsrunda!!!!!! OH GUD. Slutade i alla fall vid elva så de var väl tur det. Vi har fått en ny lärare ju, Ditta ska ska ettorna nu så vi ska inte ha henne längre. Hon verkar okej, åtminstone om man går efter idag. Men man vet ju aldrig... En sak vet jag i alla fall och det är att hon påminner sjukt mycket om Voldermort. OH GUD! Bådar inte gott alltså.

Nu ska jag köra till ica och handla hårfärg. Jag har inte färgat håret sen februari någongång bara för att jag vill försöka få ut min orginalfärg. Bara det att de tar ju så jävla lång tid så nu är halva mitt hår i en färg och halva i en annan. Klarar de inte mer så ska försöka få de lite mer jämnt... Jaja, sen blir det i alla fall malmö!

Seriöst?



Stort skämt att behöva gå upp nu?

The sounds & gang of four



Drog in till Malmö idag igen! Var först inte riktigt pigg på de, var så sjukligt trött! Men lia bra att passa på nu. Imorgon är sista dagen! Och så måste jag ju göra något för att förstränga att skolan faktiskt har börjat. Gud. Ångest.

När vi kom in vid tjugo i sextiden gick vi runt och kollade på all mat, som vanligt. Sen satte vi oss vid stora scenen och väntade på att The Sounds skulle spela. Tredje gången jag ser dem live! Måste ju säga att Maja är en av Sveriges grymmaste tjejer! Spelningen var bra, men inte i närheten så bra som de var på Venfestivalen 06.










Jag stannade inte på hela spelningen utan hade planer att ta mig till folkets park och se Gang of four. Ett engelskt postpunk band (Åtminstone enligt last fm, jag är så dålig på att placera musik i fack) som var mest aktiva runt sent 70tal till mitten av 80talet! Sjukt fint att se! Trots att de är så gamla så vet de i alla fall hur de ska få folk att skratta! Så sjuka rörelser och danser, haha! Och så var de inte så dåliga i heller! Lyssna här! Rekomenderas.




Efter spelningen återförenades jag med Fia och Nicole som hade stannat kvar på The Sounds. Vi skulle gå till tåget och åka hem men fastnade på lite ställen innan. Först blev vi tidsoptimister och "pausade" på några flaskbunkar som de hade raddat upp på en gata. Sen hörde vi musik från någon liten gränd och var tvungna att gå dit och kolla. Där var de två killar som spelade sjukt fin musik!

När vi lyssnat ett tag gick vi vidare och fastnade sen hos telenor. De hade en sån leksakshoppgrej som vi kände stort behov av att hoppa på! Haha!





Sjukt fin dag! Men vad annars när man är med mina två spettor. Imorgon är sista dagen, då blir de antagligen Promoe och Lady Sovereign, haha! Men först är det skola klockan nio, INTE OKEJ.

första skoldagen



Idag började vi skolan . Hur var första dagen? Äh! Vem försöker jag lura, jag var inte ens där. Vi började ett och min sista buss går kvart i nio så jag hade varit där klockan nio och fått vänta i fyra timmar på ett upprop. Inte ok. Så jag började det nya läsåret med att stanna hemma!

Fick reda på lite gossip nyss med. VI SKA INTE HA DITTA MER! Hon ska ha ettorna, så nu ska vi få en ny lärare. Hoppas bara riktigt innerligt på att hon har lite vett i huvudet och hoppas att jag kan fortsätta ha distans. Vissa lärare är ju inte så pepp på det.

Pinsamt @ malmöfestivalen



Idag åkte jag in till malmö med Fia och Nicole. De ville kolla på Darin (!!!) WHAT TEH. Men jag ville se Pang Prego så vi skiljdes åt vid sextiden och jag gick iväg till folkets park. När jag kom dit var de dock fullsatt (!!!) WHAT TEH. Så what to do what to do?! Gick runt lite i parken och tittade och bestämde mig sedan för att kolla vem som spelade på Amiralen. Säger bara, whats up with the crazy people? Möttes av ett dräng hårdrockare (kan man ens kalla dem de(?) med konstiga sminkningar etc. Bandet var inte så speciellt bra, eller, inte bra alls,  men det var ändå ganska okej att titta på de förlorade själarna i publiken!


När de var slut tänkte jag att jag lika bra kunde stå kvar. Fia och Nicole skulle komma dit lite senare och se... nej... inte igen? Gudars... Dead by april. Hur som helst, tänkte vara så vänlig och ställa mig vid staketet och passa platser till dem. Det enda jag tänkte när jag stod där var dock  "Helvete, nu kommer ju alla runt här tro att jag gillar dem? Står och köar en timme innan för en bra plats, helvete"

När de tvingade iväg mig på Dead by april i november förra året var de inte kända än, men ändå kände jag HERREGUD NEJ.  Fyra månader senare började dem spela en av deras låtar på robinsonreklamen och nu älskar vartenda 13åring dem, hur tror ni det känns NU?! Åh gud. Trots pinsamheten var de ändå en rätt bra spelning. Tyvärr!







Yann Tiersen



Är så dålig på att skriva om konserter. Går liksom inte att förklara sånt riktigt, men hittade en fin och rättvis beskrivning om Yann Tiersen på last fm.

"Herrejävlar vilken pulveriserande, chockerande och smattrande föreställning Yann Tiersen bjöd på, ingen hade nog anat att han skulle förvandla hans stillsamma kärleksmusik till värsta experimentiella post-rock röran. Helt sinnessjukt, på ett mycket häftigt sätt! Dock blev man ju förstås lite besviken på att han inte spelade originalen med dragspel e tc, men man kan ju inte få allt."

Och här är lite finare bilder som jag hittade här



Telia kan suck a fuck


Något annat mög



Hellu!
Jag och Fia åkte in till malmö runt åtta så vi var där inte förrän tjugo nio. Frågade nog 3 olika vakter om vägen till Folkets Park och sen när vi väl var där så fattade vi inte vilken scen vi skulle till så vi frågade en vakt till. Haha så söt var han.

Fia
: Ursäkta hur många scener finns det här?
Vakten: Fyra stycken. Men den där borta är egentligen ingen scen, de är mest typ pjässcen... Eh och den där borta är mest punkscen... Och ja där borta på den stora scenen är det något annat mög som man inte kan lyssna på.
Fia: Kan du kolla vem som spelar på de olika scenerna?
Vakten: Ja! Vänta lite... Den sista som spelar nu är en... Yann...
Jag: Yann Tiersen?
Vakten: Ja något sånt
Jag: Ja, då var det de "möget" som vi skulle se
Vakten: ... *tar handen för munnen* HAHA OJ

ÅH SÅ SÖT.



Det var mysigt att lyssna på! Grymme på fiol om nått!

Bilder



Mamma hade gjort en fin tårta igår! Med maräng och allt! Åh!




- Åh vilket stort glas jag får!
- De är för du är så stor i käften


:@

Tatuering 2?



Jag vill sjukt gärna göra en andra tatuering så idag ringde jag till en tatuerare i Helsingborg och pratade lite med honom! Ska åka dit och prata face to face nästa måndag och prata mer ingående! Förra gången jag tatuerade mig så gjorde jag det på ett ställe som jag inte ens vet namnet på? Lugnet före stormen eller något sånt? Mamma och jag trodde dock stället hette House of pain och hade läst massa bra om det stället. Sen när jag redan satt på stolen och skulle tatuera mig fick mamma reda på att de inte alls var det stället, haha!

Jag fick tid direkt också, vilket var najs för då slapp jag bli nervös osv. Däremot känns de inte så bra att få en tid så snabbt för de visar ju att de inte har så mycket att göra(?) = inte någon av de bästa. Men jag skulle bara göra en liten text, så de hade inte spelat någon roll var jag hade gjort den tror jag. Jag älskar den och den är sjukt fin!

Men nästa tatuering ska vara en bild med mycket detaljer så jag ringde till Evil twins som är de tatueringsstället i skåne som de flesta rekomenderar. Där är väntetiden ca ett år. Gudars! Men de känns bra ändå! Väntar hellre och får en grym tatuering! Här är lite bilder på tatueringar som de gjort:





Gå in här för fler bilder

Yann Tiersen @ Malmöfestivalen



Idag ska jag se Yann Tiersen! Helt fantastiskt! Hur bra är malmöfestivalen på en skala? Gratis musik och varje år finns de alltid något som man verkligen vill se! (Förra året var dock... sådär?) Men andra år! Tex DAVID & THE CITIZENS! Gudars. Och Klaxons! SMK och den stora förvåningen, Detektivbyrån, som var helt sinnessjukt fina! Jag hjärtar malmöfestival!



Skrev ett inlägg om Yann Tiersen en gång här.

Harry Potter



Seriöst.
Dör för att jag inte kan skriva ut något om sista Harry Potterboken så därför skrev jag ett inlägg här i stället.

Gå verkligen inte in och läs om du inte vill veta något som händer i sista boken. Och går du in ändå fastän du inte vill veta så skyll dig själv.

(gå inte in om du inte sett senaste filmen och vill se den i heller)

Halvblodsprinsen


Hej

Idag fyller jag år! WO. De här hemma trodde de skulle kunna ta med mig på bio utan att jag skulle fatta något men jag är inte helt bakom flötet. Speciellt inte om mamma avslöjar allt en vecka innan när hon inte hade alla hästar hemma, hähä! Så ja, idag såg vi Harry Potter. Andra gången för mig, men Harry Potter kan man ju alltid se om och om igen - speciellt på bio. Den var dessutom sjukt mycket bättre denna gången konstigt nog. Förra gången var jag så nervös och spänd på hur de skulle ha gjort allt medan nu kunde jag ta in allt och bara njuta! Fick lite ont i hjärtat emellanåt. Så hemsk! Men fin och jag vill bara se de två sista filmerna nu, nu nu nununu.






Måste även tillägga att jag är ganska stolt just nu för till och med Nina (som hatat harry potter) blev sugen på att läsa böckerna nu! åhyes!

Torsdes



I torsdes åkte Nina och jag till Helsingborg och hälsade på pappa och resten av folket. Vi åkte in till stan och åt buffé! Det var fint! Inne i centrum fanns en matmässa som vi gick och kollade på efteråt.







När vi kom hem till lägenheten bakade vi kanelbullar, som blev sjukt goda NOM. Och sen satt vi ute på balkongen när det ösregnade! Det var supermysigt. Nu när Sandra, Coté, Rodrigo och Adam flyttat in i pappas lägenhet så har de gjort om ungefär allt för att få plats. Men det blev verkligen jättefint! Balkongen som varit ett vrak förut blev helt plötsligt lägenhetens höjdpunkt. Satt där ute hela kvällen och pratade!

WHAT





Skojar inte när jag säger att malmöfestivalen är en av de festivaler med bäst bandsläpp.
(siesta var snäppet bättre men annars... vafan? HERREGUD?!)

Archive - Bullets







Fin låt
Men den är finare när den är längre

Ohnoes


Man börjar märka att något är fel när ens humor som brukar vara den bästa i världens plötsligt sänks till en lägre nivå och man sitter och skrattar, högt, åt två och en halv män på tv. EHHHHH. Direkt efter kommer dock Scrubs och man hinner komma till sitt rätt igen och faktiskt skratta åt riktig humor och inse hur förlorad i mörkret man nyss varit.

Allt är alltså lugnt,
Men när man bara en stund senare GRÅTER till paradise hotel finns de inte så mycket mer att be för. Men det är värt ett försök. GUD HJÄLPE MIIIIIIIIIIIIIIIIG.

Miyavi har fått en dotter!


Detta är så fint! Blir så glad!


Ska jag, ska jag? :(



RSS 2.0