OHNOES?!

Tydligen bara jag i hela världen som missat att desperate housewifes var idag! OHNOES. Får ladda ner det eller något, hur kan man missa? :(

Är så trött idag har sovit massor när jag kom hem efter skolan och sen lite senare igen haha! Sov kanske lite dåligt i natt. Av någon anledning lyckas jag alltid lägga mig runt elva/tolv och jag går upp gaaaaanska tidigt så de blir bara 4-5 timmars sömn. Ska försöka lägga mig tidigare snart... Men måste duscha nu!

Och Kate gnäller som en jävla häxa utanför min dörr så får springa och ge henne lite mat med
TJA.

Sofias bilder!

Hej

Är hemma från skolan nu, eller kom hem för ett bra tag sen. Gjorde verkligen ingenting idag, fjanta bara. vi fick en uppgift om några lagar som vi ska göra. Arbetade vi inte om lagar förra året? Drygt. Ska i alla fall jobba själv så det är skönt, haha.



Camilla kom en timme senare också, kollade på massa roliga (vissa hemska) klipp på youtube med hästar haha. Sen hade vi lunch och vad gjorde vi sen? Träffade Anna, haha, och spelade kort. Som vanligt alltså?
Sofia tog min mobil och tog lite kort som jag lovade lägga upp ;) Snygga eller hur! HAHA















Nu ska jag äta, hejdå!

ebaaay

Heeellu.

Är i skolan nu. Som vanlig är Ditta ute och springer så vi har inget speciellt att göra haha. Sitter och kollar på tradera, ebay och sånt istället. Får damp på alla saker, seriöst!

Idag kom Camilla försent den jäveln men vi lyckades få hit henne ändå fastän de inte verkade som det i början! HEHE. Är man bäst eller är man bäst.

Maskot

Haha jävlar vilka många kommentarer på Editthan med MISS anonym som vill att jag ska rösta massor :( SLUTA!

Haha kolla vilken söt bild jag hittade min på dator!
MAXEN:


Med min maskot maxot! Som var min förut. Jag hittade honom i Lund en gång (alltså den lilla figuren på hörlurarna haha) och tog med den hem och så har den suttit vid mitt skrivbord i år och dar och så skickade jag den till Max för han ville på lite äventyr haha! Ska leta upp en bild på mig och min maskot innan hans lilla resa!



DÄR, haha! Saknar honom lite, min maskot.... :(
Nu måste jag typ lägga mig så jag kommer upp imorgon, fast de gör jag ju alltd ändå HEHE.

Ferre på willys? Say what!

Förresten,
på willys hade de typ pizza och cider som var sån där smaka på-grejs. Men tjejen som höll i de stod typ och höll på med annat hela tiden så jag stod och åt upp alla pizzor typ hahah<3 Sen sprang jag. Mmmm cider!


Haha, så söt!

EDITTHAN

YO

handlade för TVÅTUSEN haha! ... mat alltså, ännu mer haha! Jag är så sjukt bra på att handla så Lasse vill alltid att jag ska med. Hur ska de annars överleva! Dessutom är jag ganska bra på att plocka saker till mig själv. Som... té, mmmm! En stor påse med massa gott té! Och skitgott bröd som jag ska äta till frukost för jag äter aldrig frukost när de inte finns något sånt gott bröd :(

Och



Alltså har ni smakat? Godaste maraboun so far, till och med
godare än digestivemaraboun, trodde inte de gick:( OMG!



Och LÄKEROL. Som är så jävla äckligt i lakris, fyfan säger jag men dem där är ju lite goda i alla fall. Lärde mig på min APU att de kan vara beroendeframkallande och göra så att folk kommer försenade till jobbet. HAHAH, carro<3 Gud vad jag saknar min APU det var faktiskt skitroligt. Och EDITH! Ska seriöst döpa nästa djur efter henne, de är hon fan värd!


LSD, någon?

Tja!

Åh nu kom Kate! Hörde hur hon sprang som ett as hit, haha.
Idag var det kul i skolan! Vi hade make up och jag sminkade Helena, på fredag ska hon sminka mig... Då har vi temat fest? Haha och vår lärare kommer tvinga oss att ha glitter och färgglada färger, och de ska jag ha på mig resten av dagen? OHNOES. Jag dör redan. På fredag ska jag till Blekinge också! Woh.





<--- tönt

Efter make upen hade jag och Helena (fast Camilla och Sofia satt ute också) håla i tre timmar så vi satt och drack varm choklad mmmm! och spelade kort. Jag ägde ju som vanligt! Sen satt vi och pratade om knark, det var väldigt intressant...!

Sen svenska och sen hem och snart ska Lasse och jag handla
och jag tror du har en bula ... där !

Gnosigt

Hej!

Är Andra avenyn bäst eller? Haha. Kollat på alla avsnitt nu för denna veckan, de är så bra!
Nu ska jag strax sova och imorgon är det skola............... Vi ska lägga en hel make up imorgon. Roligt! Fast jag hatar när jag måste göra det, det är ju roligare att bli sminkad än att göra de själv. Argh!

Kate har blivit så gnosig den senaste tiden.
Har lagt sig i min säng jättemånga gånger när jag varit där! Jag blir så glad!








Gammal musik<33

Pratar med Jennie och Jocko i gruppkonversation och ÅH letar upp så mycket gammal musik som man lyssnade på när man var liten. De är helt sjukt hur bra en del fortfarande är, SINNES. Och en del annat.... Dr Bombay? HAHA VARFÖR gillade man honom? Stört!

Några SJUKT bra låtar som jag älskar fortfarande haha,
förväntar mig inte att någon ska lyssna OK, är för min egen skull<3
Blue - all rise


Addis black widow - Goes around comes around


Eiffel 65 - blue


Brandy - Another day in paradise


Så sjukt bra! Sen ska vi inte prata om Spice girls, backstreet boys, five, nsync och så vidare. Haha åh gammal musik<3 Sen finns ju lite finare musik som jag kommer ihåg jag gillade när jag var skitliten.


Freddie Mercury - Living on my own


Madonna - Frozen


Robyn - Do you really want me


<33

Live high

Jason Mraz - Live high, live Olympen, Lund 260908.




Mr A-Z

But it's nice to say that we played in the dirt
Cause here we are, here we are
Here we are

We still here.

What a beautiful mess this is,
It's like taking a guess when the only answer is yes.


And through timeless words in priceless pictures
We'll fly like birds not of this earth
And tides they turn and hearts disfigure
But that's no concern when we're wounded together
And we tore our dresses and stained our shirts
But it's nice today, oh the wait was so worth it.



Hemma igen efter att ha sett Mr A-Z för andra gången i år! Sjukt ledsen nu att jag inte fick biljett till Danmark för det var en riktigt bra spelning med Jason i Lund, idag. Det var så mycket bättre än i Borlänge kan jag säga! Lugnare och jag fick stå vid mitt älskade staket denna gången. Så fort jag kommer vid ett staket är jag lugn, då kan folk pressa bäst dem vill men om jag är mitt i smeten är det inte riktigt lika kul. Så det var skönt!

Kom sent för att vara mig, inte förrän tjugo sex var jag på plats och jag som är köarn! Blev ju bra ändå, var inte så pepp på konsert som jag nämnde innan så allt kändes BLÄ. Insläpp var redan halv sju fast de stod halv åtta på biljetten så istället för att sitta på de kalla golvet och sjunga kate bush så fick man stå inne i någon timme istället. Jag som vill sitta! Argh!



Söt tjej, Ingrid Michaelsson, spelade några låtar. Hon lät bra! Som en kvinlig Jason fast... inte riktigt!

Sen kom i alla fall Jason. Han började med The Remedy och avslutade med Beautiful mess, det var jättefint! Tog med kameran ändå, som ni kanske märkte så passade på att filma in lite också. Fick bli en lugn låt så man hör något, canon är inte lika bra på att ta in ljud som min gamla tjockishp är (åh den var bäst!) så det blev bäst så. Skitfint alltihop! Han är dessutom skitrolig, speciellt när han ska få folk att härma honom. Åh! Ni som inte sett honom missar veeeeeerkligen något. Man ska inte gå efter I'm yours, den är så sjukt överskattad och knappast en av hans bästa så döm inte honom efter den. Gå på en konsert! De är magiskt!










Jason Mraz...

Heej!

Gick i skolan idag! De var nice. Lyssnade på redovisningar i två timmar om trender och skit, olika årtionden. Sen åkte vi in till Selma och hade social omsorg men fick inget nytt så vi gjorde ingenting som vanligt. Satt och lyssnade på Kate Bush på youtube och Camilla fick till slut erkänna att hon tyckte de lät ganska bra ändå ;) Haha! Visade them heavy people och the wedding listvideorna från julspecialen 79 där hon är så sjukt cp men finast ändå!

Fick sålt biljetten, tack vare Sara. Så fick 100 för den det var väl helt okej! Hade nästan kunnat ge bort den gratis bara för att bli av med den så de gjorde inte ont att få lite för den ändå. Tänkte åka dit runt fem tiden, tar typ en timme för oss att hitta till olympen ändå haha. Så då är jag där typ sex. Sjukt sent för mig men jag orkar verkligen inte köa idag, är inte alls pepp på att gå på konsert idag. MEN MEN, paniken kommer väl sen. Skiter nog i att ta med mig kamera... eller? Får se. Är skönare att slippa tänka på så mycket saker men ändå kul med bilder... jaja.


Kate Bush - Wuthering heights


Sjukt fina Kate! Fattar inte hur man kan sjunga sådär.

Kate Mufin!

Seriöst vem har världens bästa katt? Jaaag!
Ni anar inte hur dissig hon är. Man kan kalla på henne och fjäska skiten av en men hon bara tittar och sen går hon. Men när hon själv vill något då jävlar! Men sen är jag en toffel också och gör allt :(

Men nu kom hon helt frivilligt och la sig i min säng (hon ligger alltid på pudan!) och gnosade massor! Åh! Blev så glad. Det är så fint när hon gör så. Det är inte ofta men de är då de blir som finast också!




Så fin katt! Fast nu blev jag lite nysig så nu fick hon gå ner till sin puda igen. Lilla katen!



Trött! Jag med. Dags att lägga sig nu också (hehe .... ) ska ju upp 0520 plus att jag inte hunnit platta håret än så jag måste göra de imorgon! Aaaoidhsj. Natti!

Blekinge!

Goookväll!

Ska strax duscha och sen platta håret, lite sent ute nu, klockan är ju jättemycket märkte jag men! Åker till skolan imorgon, överraskar mina klassisar lite om de inte läst detta innan såklart haha. Sa till dem att jag inte skulla komma idag eftersom Frida skulle vara här och jag inte skulle lämna henne ensam hemma. Men jag dyker upp ändå! På make upen ska de fortsätta redovisa de som inte gjorde det och sen ska vi väl börja på något nytt på social omsorg antar jag.

Nästa vecka ska jag till Nina! Hon har köpt wii, sjukt roligt! Så måste ju hem till henne och testa! Får antagligen åka på fredag och stanna till måndag för att få de så billigt som möjligt, efterosm jag då kan åka med mitt busskort till kristianstad:) (får betala utanför skåne sen) Men NAJS! Så blir en fin softa och chillahelg, haha!

Naaaej nu ska jag duscha! Heeejdå.

Dúné inställt.

TJA

snart top model! har kollat på idol typ  två och en halv timme eller något. Haha de var en som hette Zeroni i efternamn, jag typ DOG. <3333 Ska kolla klart nu om jag hinner innan top model börjar!

Dúné har ställt in på lördag och de flyttas till 18 oktober i  Pumpehuset istället! Så kan de gå! Ingenting vill gå som jag vill verkar de som haha, men glad att de flyttat datumet och inte ställt in allting. Måste gå, CIAOOOOOO.

CIDEEEER

Tjeeena

Nu har vi pantat flaskor. Vi fick 153.50:- för allt, haha! Sinnessjukt.
Skickade iväg ett postgiro också så att jag får mina skivor snaart! åh! Nu är jag ganska fattig... Har typ 400:- kronor kvar nu men snart får jag ju studiebidrag! Då blir allt najs och fint igen. :D

Fick min efterlängtade cider! ... och en kaka!



Sån där från ett kond.. oteri? kondetori? W/E.
Såna skitstora i alla fall som man blir mätt på bara av att kolla på.
Sara ringde nyss så ska ringa upp henne nu, eller strax. CIAO.

Please don't let me go

Tja!

Idag fick jag ett jättefint mejl av Johan som jag köpte singlarna av på tradera:


Var de inte sjukt fint att han frågade mig först innan han la upp på tradera? Älskar honom! Klart jag vill ha den! Här är jättefina bilder på den! Åh. Fast jag hatar mig själv lite också. 771 kronor fattigare på ett par jävla singlar och den här skivan! Fast åh, Kate!







Mmmm yes!

Nu ska mamma och jag panta flaskor för vi råkar ha två stora svarta likpåsar med pant! Sen ska vi handla cider.... MM!

HMMMMM

Tja!

Träffade Sara och det var jättekul! Längessen vi träffades och de kändes jättenaturligt ändå. Den senaste tiden då jag träffat henne korta stunder som på buss och så vidare så har de alltids känts så konstigt som att jag inte har något att säga till henne eftersom vi inte "känner" varandra mer. Men idag var de jätteskönt och de var precis som vanligt! Hon skulle dessutom fråga lite folk om de var sugna på en Jason Mraz biljett och de är nu bestämt att jag ska gå med dem.

Kom hem åtta, lagom i tid till top model;) Och nu är det slut, vad ska man göra nu! Har varit sjukt sugen på cider (haha?) hela dagen så imorgon på min lediga dag... hehehehe, ska jag till netto och köpa cider! Mmmmm!

Sen vet jag inte vad jag mer ska göra i morgon. :( Kanske borde åka iväg till skånetrafiken och ladda på mitt rabattkort för de hinner jag väl inte på lördag. Så jobbigt att åka tåg och fixa på en lördag då mitt tåg inte går varje timme:( JAAAJA, nu ska jag vara lite social eller något, Kate står och gnäller vid dörren iaf...



Haha tröttsandra och utan luggsandra!

The Illusionist

Heeej.

Idag är jag ledig, det är jag imorgon med så det är najs! Frida kommer inte hit på torsdag som bestämt så antagligen går jag till skolan på fredag ändå vilket jag inte tänkt om hon kom. Jaaaja!

Försöker hitta någon som inte är upptagen på fredag haha det går INTE så bra! Ringde till och med Sara men hon skulle såklart redan gå. Så hittar jag ingen att gå med så kunde jag gå med dem sa hon, snällt:) Ska träffa henne strax (19:00) med hundarna, det var ganska längessen vi sågs. Vi var typ bästisar från ettan till nian och när vi började gymnasiet så tappade vi kontakten. Lite synd. Meeeen what to do what to dooo!

Såg en film nyss! The Illusionist. Den var bra. Kom på i slutet att Nina berättat om den efter hon sett den för något år sen så de var väl tur att jag glömt bort de totalt annars hade jag vetat slutet innan. Gillar såna filmer, om någon vet någon liknande så teeeeeeell me.



Nu ska jag fixa lite. hejsvejs.

Kate bush<3

WOHO jag vann tre av fyra saker jag ville ha. En jävel tog hammer horror ifrån mig men jag förstår honom/henne för en minut innan så tog jag the breathing ifrån den! HAHA! Och för inte så längessen så vann jag the big sky med en krona över samma person, haha! Så den blev nog riktigt förbannad och la ett maxbud som hette duga och hammer horror kom upp i 116. Inte riktigt vad jag ville betala för en singel... :P MEN,

suspended in gaffa
breathing
cathy demos volume 5 <3333

GRATTIS

GRATTIS ANNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Idag hade vi bara redovisningar heeeela dagen. Först i social omsorg och sen omvårdnad. Drygt. (Skojar inte nu när jasg säger att de kom en katt......) Hmmmmmmm...... om någon timme går mina kate bushskivor ut på tradera! Massa med folk som budat men jag kommer ju vinna ändå såklaer!!! nu ska jag äta och släppa in katt. hejdå.

Cdbyte


Cdbyte i bdbforumet igen haha. Lyckas alltid få någon som har direkta motsattsen till de jag lyssnar på, gap och skrik denna gången... haha! ...varför inte?! Får väl ta en liten nostalgitripp tillbaka till 13års ålder haha!


Imorgon är det redovisningar! Två stycken! Har precis gjort klart powerpointen så nu är det bara den andra kvar men den ska vi göra imorgon innan redovisningen. Bra att man är i tid haha! Vi har verkligen knappt gjort något på det arbetet förrän i fredes. Men är man bäst så fixar man allt, och bäst är vi ju!

Snart ska Anna på APU i 6 veckor också. Haha! Lite synd om mig eftersom jag arbetar med henne på alla grupparbeten nu för tiden eftersom vi sammarbetar bäst. Kommer dö lite om jag ska jobba med någon annan, så hoppas jag får jobba själv. Hur kan du göra såhär mot mig Anna! Haha!

70talet!

Haaallå..............

En katt står utanför mitt fönster, då är allt som vanligt. Fast undrar om hon börjar bli senil för jag släppte precis ut henne och nu tittar hon på mig och mjauar... lagom störd. Ska skicka över filmer nu till min laptop<3 så jag kan kolla. Sen ska jag sätta ihop en powerpoint av vår otroligt roliga teoritant...

Idag redovisade vi sjuttitalet! Jonna var sjuk... surprise surprise haha. Men de gick ju bra ändå! När jag vaknade så såg jag den här fina lappen på dörren:



Tur var väl de för annars hade jag glömt skriva ut de. Ibland är jag så finurligt smart!
Nu ska jag fixa mina filmer, tjooo!!!

(BTW TRADERA LIGGER NERE JUST NU............................ döden)

Andra Avenyn!

Tjoho!

Nu har jag sett på hål i väggen, duschat lite och fixat in arbeten på arena. Skulle fått Jonnas arbete idag men det har hon inte skickat så jag antar att jag får skriva ihop något... Jaja...

Idag är det den 21 september och vet ni vad som hänt idag! Jo Andra Avenyn började! Ska kolla på det nu. Ligger ju tre avsnitt uppe på svt! Åh vad jag har saknat det. Hejdå!

Makaaaroner med... majs?

Hej

Idag sov jag till tjugo i sju. Förutom att jag var uppe och skrev inlägg halv två. Efter det så somnade jag igen haha! Men känner mig ändå ganska trött nu så de ska väl gå fint att somna sen ändå! Min cola är slut, min kalvinchokladmjök är slut så jag ahr bara mjölk och vatten :'( Blir så ledsen.



älskar min fula jacka:(<33

Idag har jag ätit makaroner också! MMMMM GOTT ELLER HUR MAX..
mmmm.. med grillkrydda och... majs. Öe. Vem har majs till sina makaroner? Frågade på skämt max om han åt majs till och han bara ja...
Haha. <3 Sär.

Sen har jag sjungit litegrann i mikrofon för det var längessen! Nu vill jag ha vatten :(

Kat(t)en Kate

Mamma gjorde några konstiga grejer som var så jävla goda och söta! Typ skitgott!





Haha gissa vad det är... :D

Jaja, nu har jag precis vaknat eller, faktiskt för en halvtimme sen. Vill se någon film... eller en serie. :( Why lord why! Blir så ledsen! Argh. Och ... nu kom en katt, haha, såhär ser de ut när det kommer en katt.



Det är alltså utanför mitt fönster. Hon brukar springa till ena hörnet av fönstret när passienerna är nerrullade bara för då ser hon om jag är där haha, så då måste jag ju släppa in henne. Annars får man ju dåligt samvete. Alice kan man ju i alla fall ignorera för att man låtsas att man inte där... HEHE. och nu står hon där igen och tittar på mig... :(

Klad hezt



Såhär glad är jag idag! För jag är ensam hemma inatt så jag kan sjunga massor! Det gillar jag. Vad jag också gillar är att jag har cola hemma och de har jag nästan aldrig mer nu för tiden happi happi.

Idag slutade vi typ halv tolv, egentligen slutade vi tolv men vår lärare kom in och "Kan inte ni gå snart...?" Haha. Värdelösa är dem. De vill alltid att alla ska hem, typ så de kan dricka sitt kaffe i lugn och ro. Skitbra skola;) Men najs ändå för då slutade vi ju en halvtimme innan!

Justde! Fick ju smink av Marie (vår lärare på make up!) Haha hur gulligt var inte de då! De som blev över skulle hon lotta ut sen typ haha. Jättesött. Orkar inte ta kort på de med kameran så jag cammade dem istället men vad gör de!



En liten... spegel? Med en borste!



och en ögonbrynspenna! min besattnesshet! de gillar jag! hatar mina ögonbryn för de är
så ljusa så vad hade jag gjort utan mina pennor?</3

Jaaaja. Så är de! Nu ska jag ta lite cola. Wopedo.


tjaaaaaaaaarå.

Skolan!

Helluuu

Är i skolan nu. Vi har haft make up och där kollade vi på massa filmer om smink. Det var ganska tråkigt att kolla på film i typ två timmar... Eller nästan två timmar. När vi skulle gå fick vi två sminkgrejer! Jättesnällt! Nu sitter jag i klassrummet och väntar på Anna så att vi ska arbeta med vår powerpoint... nu kom hon HEJDÅ.

Hämndlysten?

För att Anna och Camilla var så elaka mot mig innan idag så hämnades jag på idrotten genom att ta lite FABbilder haha. (och lägga upp såklart) Är ni inte fina? (Haha vet att ni bara saknade mig så mycket att ni ville att jag skulle vara där<333) Haha!




WORK IT ANNA WORK IT WORK IT


HAHAHAHA



Haha nu mår jag bra igen, är du hämndlysten? HMMMMMMMMMMMMMMMMMMM............

Dessutom var jag med på spökbollen en runda för de var ojämna lag;) Vems lag vann och vem var den enda som var kvar och inte blivit bränd? ;););) behöver inte säga mer än att jag är BÄST.

TEH HORROR



Haha pallar verkligen inte. Längessen jag verkligen skrattade ihjäl mig!
TEH HORRORNESS. hade blivit asrädd om kate gjorde så. haha.

Camilla och Anna är onda.

Såhär skrev jag imorse på min bilddagbok:
"GUTENMURHEGENEENNEN.

nu ska jag till skolan, oohnoeeeees!:( fast kul att träffa klassisar
längesen jag la up något, så HEHEH tja.
"

såhär fint kommenterade camilla och sofia:

Men vet ni vad? Jag hade ingen svenska som sagt haha, och mina klasskompisar VISSTE de haha! Men de sa ingenting för att jag skulle åka till skolan. SJUKT ELAKT, du också Anna jag vet att du läser haha!

Camilla: Jaha vad ska ni göra idag då?
Anna: Jag vet vad Sandra ska göra i alla fall. Direkt när hon kommer
hem så sätter hon sig vid datorn och skriver blogg om hur elaka vi är.

Jag: Ja Anna de ska jag minsann!!!!!!!:@

Så är det. Dumma er! :P

ARGHHHHH

haha KUL vi hade ingen svenska så jag kan åka hem igen. de känns ju löööööööönt haha. hatar skolan!

Var är rubriken? Där är rubriken!



såhär pepp är jag på skolan nu! ska åka om typ tjugo minuter eller något.





och så pepp var kate på att vara med kort. surkärring.

Guuuutenmorgunee

Gooomorgon

Började visst 12 och inte 13 idag. Men ändå, tre timmars håla</3, men mamma kör mig idag:D Snäll. Orkar inte gå till skolan. Har säkert missat jättemycket och de orkar jag inte med! Jajaaaaaaaa. nu ska jag platta min luuugg heheheh. sen klippa den för den växer ju hela tiden men resten av håret står still. Känns de som i alla fall. heeeeejdåå.

Torsdagar =
Hatar torsdagar alltså! Imorgon går min sista buss 08:46 så jag är framme i l-krona redan 09:04, vet ni när jag börjar? 13:00!!!! Håla i fyra timmar bara för de inte går någon fucking buss! Eller jag kan ju i och för sig ta bussen från svalöv 09:42 och vara framme 11:45... sådär lagom restid... 2 timmar buss/tåg för en sträcka på 19km (20 min). VÄÄÄRT? Hehe.

Kommer nog bli mycket skolk för mig på torsdagar, tyvärr. Men jag kommer verkligen inte palla den hålan. Det är ju sjukt! Tack och lov har i alla fall mamma kört mig några gånger och förhoppningsvis kan hon köra mig fler gånger. Är ju inte så jättepepp på att gå till skolan imorgon kan jag säga. Svenska och idrott... Mmmmmmmm fuuuuunny.

Åh top model! Bäst är det. Hörde att Tyra skulle sluta med programmet 2010... Ok då blir det 12c säsonger det kanske börjar bli uttjatat för henne men det är ju bäääst. Hur ska jag leeeeeeeva :'( Ok... skoja bara! Däremot gillar jag inte hur de lagt upp nya säsongen. De brukade vara varje onsdag, nu är det tis-tors. Så man glömmer och missar hela tiden :( HATAR ER. Tyra är så snygg!


Top model!

Åååh om tjugo minuter börjar de vi alla väntat på... haha. Sa fel innan när jag skrev att de började nio, men det gör ju inget! Nu börjar de ju en hel timme innan woooho. Kollade aldrig på filmen jag skulle se innan, blev för upptagen med att göra ingenting alls. Helt ok!

Om en vecka och en dag kommer Frida hit. Det är väl läskigt om något! Pratat med henne sen vet inte hur länge, femhundra år maybee och vi har aldrig träffats så de kommer vara lite jobbigt. MEN WHAT TO DO. på fredagen ska vi ner till Lund och se världens bästa Jason Mraz! Nästa dag är de köpenhamn som gäller och då ska jag se Dúné! Längtar så mycket till dúné för de var så sjukt bra live. Och ni fattar inte hur många gånger jag försökt se dem igen men inte fått. En gång hade jag till och med biljett men fick inte gå för att de var protester och demostrationer i köpenhamn för deras ungdomshus. KUUUL ?

Ok dagens goda gärning!

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg – dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet."



http://www.uppdragbarn.se/

Posten!

Var nyss på...........

........

......

Posten och postade mitt enorma stora boxpaket haha. Vad blev frakten? 77 kronor! Ganska lagom eller hur? Det är ju vad man brukar betala för att skicka brev. Haha, helt sjukt. Hur kan de kosta så mycket? Jaja. Nu är det i alla fall skickat.

Igår missade jag vad... ? (Massa frågor nu, spännande!) TOP MODEL, tur de går repris på lördagar. Idag ska jag inte missa det, men det börjar ju inte förrän nio. Vad ska jag göra tills dess? Ska kolla genom min dator och se om jag verkligen har sett alla filmer där... Min nerladdning är så seg så de tar ju några år innan den får ner något så jag kan fortfarande inte se något som folk tipsat mig om för de går... inte snabbt! HMM BRB...

Tillbaka! Jag hade visst missat Ed Wood och the spiderwick cronicles eller något sånt. Ed wood orkar jag inte ens se på även om Johnny är <3 men den andra kanske kan vara kul. Jag gillar sånt fantasyskit. Harry Potter<33 Så den ska jag kolla på nu. Ska bara kopiera över till laptopen så jag kan ligga i sängen samtidigt;) TJAAARÅ

Queer as folk

Aaaw queer as folk 2 var ju jättesöt och jättebäst! Fast Nathan</3:(
Borde man plugga? Japp.

Plugplugg.


Sex and the city

Såååå...

nu har jag ätit nu mår jag illa istället. det är väl bra?
ska kolla på queer as folk nu fastän jag inte fattar om de är en film eller inte w/e. Igår kollade jag på.....



...sex and the cityfilmen! hade inte speciellt höga förväntningar för alla bara tjatar om att den var teh amazingness och då får jag höga förväntningar och då suger filmen, sååååå, lägsta förväntningarna. men den var bra! grät typ tre eller fyra gånger haha! de trodde jag inte!

dessutom låg tradera nere hela dagen igår,
säg någon som var olycklig? hahaha.

Lyssnar inte på något atm

Guuumorgon.

Nu kom en katt... hur ofta säger jag så? Haha. men de kom faktiskt en katt till fönstret. men nu ligger jag ju ner så hur  ska jag orka gå upp och öppna? så bekvämt(eller ok derraa är inte bekvämt) att ha laptop när man kan ligga i söngne. heeeheh. fast nu straffade nog gud mig för jag blev skithungrig så nu får jag ju gå upp ändå.

tja.

Visslaren



bästa katten!

Kom änglar

Måste plugga! Måste skriva ovanlig hyllningsdikt. Hur gör man en ovanlig hyllningsdikt? Hatar det! Ska plugga lite annat också. Och jag har blivit av med ett papper som jag måste ha. AAAAAARGH! Orkar inte fråga om ett nytt, har redan fått två stycken. Dumma mig!

Idag var jag inte i skolan. Åkte med Lasse till Höör då för han behövde lite hjälp + att jag får lite pengar HeHe! Lyssnade lita på Lars Winnerbäck för de var så sjukt längessen jag lyssnade på honom. Känns lite dumt att jag inte såg honom live i år för det är ju jättetradition för mig att se honom minst en gång per år. Fast sen och andra sidan så är hans senaste skiva inte sådär otroligt jättebra + att publiken är ju lamast någonsin. De som brukade vara så bra!

Lars Winnerbäck - Kom änglar


Lyssnade lite på Kent också! Det var också ganska längessen. 2005 var jag ju lagom besatt av dem men nu har jag nog tröttnat ganska mycket. Så kan de gå! Fast nu när man lyssnar är det sådär, Åh, vad bra igen. Vissa texter är ju att dö för! Fast varje gång jag lyssnar på Kent blir jag emo_tjej_90 haha. Jaja, nu ska jag äta daimtårta gott eller hur ;);););) Hejdå.

Volta

Hej!

Idag fick jag en jättefinskiva! Björk - Volta (limited edition)  Lite bilder på den,
eller ganska många, den var så fin.



Det är en jättefin box men jag fattar inte riktigt vad som är tanken. Om man ska öppna den i mitten (om man tittar noga så ser man att man kan öppna den genom att vika upp sidorna, fast då förstör man ju bilden :S) men det är enda sättet för att se vad det står inne i boxen. Någon text på islänska. Men vem är dum och tar bort björk"klistermärket" för det?
Annars kan man öppna den uppe ifrån.



Kolla så fint! Helt guldig om kanten också!



Två 180 grams skivor!



Och om man öppnade boxen såg de ut såhär. Massa fack i fack som aldrig tog slut, ungefär.



Fast om man vända på alla (förutom de fack som skivorna var i) så såg de ut såhär istället! Fint






The gunners dream



får alltid panik på tradera. varföör måste folk buda på det jag vill ha? :@ men vet ni vad! jag kommer vinna mwohahah! hatar tradera. varför började jag handla där? haha. skjut mig.

I'm still standing

Donnie Darko är så bra! Seriöst den blir bara bättre och bättre hela tiden. Var extra kul att kolla idag eftersom Lasse inte sett den förut :D Han fattade dessutom jättemycket, blev helt impad! Jag fattade ju verkligen ingenting när jag såg den första gången haha. Åh Doooonnieeee! Och Jake är så snygg!




Bäst!

Houdini

Haaalluu...!

Sista avsnittet var så sorgligt! Aaaw stackars! Blev lite lissen där.
Idag gick jag inte till skolan p.g.a en... person :@ Haha ne<3 Jag råkade somna om efter klockan ringt så....... :D Så nu är jag vaken! Vad ska man göra nu! Kolla på queer as folk kanske fast jag inte fattar om det är säsong eller film eller vad fan det är :( Ikväll, eller halv sex, ska jag träna intervall! Sen tänkte jag se Donnie Darko med Lasse för han borde ju se den!

Night of the swallow

Yooo!

Kan säga, aldrig mer box! Haha i alla fall inte nu i början när jag precis börjat träna. Är ju skapligt död inte nog med det så hade vi världens mest creeeeeeeeeeeeeeepy tränare. Jag skämtar verkligen inte! Alla verkade älska honom och bara ROBBAN ROBBAN och jag och Mattan baraa saay WHAAAAT? Vi fattade ingenting. Varje gång han kom till oss skrattade han. Och jag kan ju säga att de inte var med oss utan åt oss. Han tyckte nog vi var riktiga retards. Till sist så pallade vi inte att inte fatta något så Mattan bara "Ers, vi dansar i stället!" Haha!

Sen när han gick och hjälpte alla andra så tittade han på oss och vad gör han? Skrattar! På avslappningen stirrade han sönder oss och jag ville bara där ifrån haha! Så sjukt obehaglig, är helt rädd för honom! Teh stirrness verkligen. Inte box på ett bra tag som sagt! Haha!



Söte Mattan! Imorgon ska vi gå på intervall och det ser jag verkligen fram emot när jag tänker på boxen hahaha! Vaaar är boxen! Där är boxen.

Dessutom var passet 90 minuter och inte 60 som vi trodde så vad missar jag? TOP MODEL:'( De skulle ju göra om deras hår idag det är ju det roligaste avsnittet HELLNOOOOOOO! får ladda ner:( Nu ska jag se sista avsnittet av a shot at love säsong två sen kanske lite Max om han har tid:( Sen sova. Heeeeejdå!

There goes a tenner

Heej.

Ska snart iväg och träna. Idag kan jag cykla dit för nu har vi fixat låset! Woho!

Fick lite post idag,




Sööt! Nu måste jag gå och fixa lite innan jag ska gå, heeejdå. Ojoj måste plugga sen också, skit!

The dreaming

Yooooo!

Skippa träningen idag va och samlar nya krafter till boxen imorgon istället;) Idag har jag hämtat mitt idkort de var sweeeet! Sen hämtade jag Ninas skiva, lägger upp lite bilder på den sen så hon kan se! Sjukt fin, skivan är mycket bättre än min för min har ett hack någonstans vid All the love/Houdini vilket suger. ARGH jaja!

Sen handlade jag massa mat som mamma bad mig handla och när jag kom hem så tittade jag på tre avsnitt av a shot at love with tila tequila säsong två! Det är så kul att kolla på för vissa människor är så sjukt pinsamma haha! Är ensam hemma också så jag har sjungit lite, lite och spelat massa piano. Måste verkligen lära mig något program så jag kan spela in:( Får damp. Men har så sjukt dåligt tålamod när det gäller sånt för jag fattar ingeeenting! AAAAAAAARGH.

Snart börjar top model ehehehehe. Puss.

Breathing

Åh fin låt!


Nocturn

Godmorgon!

Någon är ju ledig! Eeehe. Ska snart vakna lite och sen gå och hämta mitt idkort som kommit. Det var väl på tiden? Haha har tagit typ en månad att få det. Aaargh. Ska dessutom hämta ut en Kateskiva till Nina som kom igår:) The dreaming! Och så skrev mamma en lapp om att jag ska handla lite men fattar inte hur jag ska kunna de med mina armar:'( Ni fattar inte smärtan! Fast det är mycket bättre idag än igår, så kanske ska man träna i alla fall? Hmmm...

Jaja banken stänger tre så jag får börja gå upp lite och så. Hejdå.


Nattinandi

Nu ska jag ringa Maxen och så ska vi sova. GODNAAAAAAAAAATT

Marble house

GNÄLL. OK jag har så jävla ont i armarna :'( Gråter snart ok slut gnäll. Fin bild på Camilla istället:



Haha!

Pacemaker

Hemma!

Fick sluta tidigare. Ulla är ganska bra ändå! HEHE. Har fått sluta typ två timmar tidigare varje gång vi haft henne så det är ju ganska najs.

Om en timme ska jag börja gå mot hälsomagasinet. Mattan och jag ska styrketräna 45 min innan vårt pass på 1 timme börjar. Erkänn att jag är sjukt duktig! Kom på att jag ska träna varje dag tills fredag också. Får se hur det går då, haha. Igår var skitjobbigt och idag ska vi ha en annan jobbig tränare... men men!

Imorgon är jag ledig från skolan och det är jag på torsdag också. Sen på fredagen går jag från 08-12 och sen är det helg. Det känns jättefint. Det är nämligen så att endel i vår klass (haha fyra stycken typ) ska åka till Stockholm och kolla på rikshuset eller något annat skit så vi som inte ska med får stanna hemma och plugga ;) Sjukt jättenice. Är ganska glad att jag inte följer med för allt verkar bara jobbigt. Bussresa i typ 8 timmar klockan 5 på morgonen? Pepp? Nej. Enda anledningen till att man skulle åkt hade varit för att träffa Henriken! Men känns lönt i typ fyra timmar? Jaaaja.

Fixa lite nu, hejhej!

High hopes

Woho hej.

Är i skolan och gör ingenting. Jo lyssnar på pink floyd på youtube, ;) Vet inte alls om vi har lektion eller inte för vår skola är lite som den är haha. Men det gör inget den är ganska bra ändå. Tur man får låna datorerna i alla fall, det är najs. Bra att jag alltid har mina hörlurar med mig också. :P

Idag redovisade vi. Vi ägde! Såklart! Ne men var bara tre grupper som redovisade haha, det är fan illa! Knappt någon som ens visste att vi skulle redovisa. Sjukt bra!

Hmmmhmm slutar inte förän kvart i fyra det är ju jättelänge tills dess. Vi ska ha Ulla iag haha! Hon är så kul. Meen nu ska jag kolla lite mer på pink floyd tjaaaro.

Possible maybe

Men TJA

Sjukt jobbig träning idag haha! Ganska glad att jag inte hade dubbla pass denna gången för då hade jag inte orkat ligga ner ens... kanske... haha ne, men det hade inte varit kul. :( Sjukt skönt att gå hem efter det i alla fall. För det är så kallt och fint då, nom nom. Ringde Max, han är med fin!

Eh... Vet inte mer:( Jo imorogn har jag redovisning. Trodde vi skulle ha de på fredag så de kom som ett brev på posten HAHA älskar de uttrycket. Ni fattar inte hur många som sa så när jag var på APU. Verkligen hela tiden! Haha. Men det ska väl gå bra ändå. Anna och jag är ju de ultimata ultimatum! Så sjukt bra att arbeta med henne :P Lätt MVG alltså! Haha nu låter det precis som att hon gjort allting men så är det inte. Bara det att vi sammarbetar s sjukt bra så det blir så jävla bra.

Jaja! Så var det med det. Snart sova jag är ganska trött:(


Venus as a boy

Yoooo wazzapp!!

Av någon anledning (fick läsa camillas dikt HAHA) så fick vissa personer mig att stanna i skolan trots min håla på tre timmar! Otroligt. Detta är andra gången! Men det var ändå ganska kul. Fick reda på värsta skvallret, roligaste var att jag först bara "Jaja..." och viftade bort det och den bara "Eller vänta, vad sa du?" HAHA. Något som också var roligt var när Camilla lyckades kasta en pappersbit i Annas mun haha, så sjukt lägligt. Fattar inte hur man lyckas.

På make upen så la vi ögonskugga och sånt skit. Tog skitljusa färger så de syntes inte ens på mig. Vilket var skönt för då slapp jag tvätta bort det haha. När vi ska börja experimentera med massa färger ska jag ta med kameran och ta lite fina bilder haha!

Om 40 min ska jag träna intervall med Mattan! De blir najs! Får nästan fixa allt nu så jag inte kommer försent. Heeejdå.

Leave it open

Heellu...

Märks att det är söndag för vad har jag gjort? Inget! HEHE. Sov med Maxen de var fint<3 Fast jag glömde sätta i laddaren i natt så batteriet tog slut någongång ... där... emellan... Men ändå! Max är bra!

Två avsnitt kvar av Queer as folk säsong 1. Avsnitten är bara en halvtimme långa:@ Blir sjukt arg. För man sträcktittar då och de blir ju jobbigt för då tar de slut så snabbt. ARGH. Jaja, bra serie! Tycker i alla fall jag...

Min laptop är så fin! Fast störigt att man måste ha sladd för att få internet. Ska köpa en sån dongel eller vad det heter så jag kan surfa trådlöst! Fast aningen dyrt va! Åttahundra något för ett startpaket sen 300 i månaden HEHE kuuul... naat. Jaja What too doooo what to do.

Take it easy (love nothing)

Cam är så kul! Max är så söt.



PUSSS

Donnie Darko

Åh

Nina och jag sitter och pratar om Donnie Darko och kollar på massa forum där de disskuterar olika teorier. Det är så kul. Hon och Mohammad ska se den snart så blir lite sugen på att se den jag också. Kommer ju på massa nya saker hela tiden! Ska fixa lite fler såna filmer sen. Nästa film blir som både Micke och Patrik rekomenderat, Mulholland Drive! Fast först ska jag nog se Donnie igen. ARGH blir helt knäpp i huvudet av att tänka såhär mycket. De som inte sett den borde se den! Så sjukt bra och den blir bara bättre och bättre för varje gång man ser/tänker på den. Haha!



Her ghost in the fog

Haha dör lite. Igår gick jag genom lite musik på min dator eftersom jag skulle flytta över lite till denna. Det var ganska kul. Det fnns massor musik där som jag "glömt bort" eller inte lyssnat på på flera år. Bland annat Nightwish, Marilyn Manson, Slipknot och Cradle of filth som jag älskade när jag gick i sjuan typ. Roligaste är att jag fortfarande tycker att de låter bra. Eller faktiskt skitbra. Hör jag däremot liknande band och artister tycker jag att de är sämst. Får nog mest ont i huvudet.

Cradle of filth - Her ghost in the fog

(Haha man kan verkligen inte tro att jag lyssnat på (och fortfarande GILLAR)
detta om man tänker på vad jag lyssnar på nu) Jag har dessutom sett dem live. DE NI1


Now is forever

cam is teh shit!





Sjukt massa trött idag. Har nästan knappt gått upp än. Farligt med laptoppar, risken är ju att man aldrig lämnar sängen sen HEHEH, nejdå. så kul ska de inte bli. Igår såg jag klart på alla a shot at loveepisoder. ARGH. Fast de finns ju en säsong till! Lite arg att hon inte valde Dani. Hon var ju bäst! Älskade henne. Jaja. Nu ligger på säsonger av Queer as folk och väntar på mig. Får skynda mig lite för snart börjar ju alla bra program på tv och jag orkar inte kolla på tv hela tiden. Blir så ledsen. :'(

Woho laptop!

Men tja

Nu har jag köpt en laptop! Grymme! Fast nu känns de som at jag får klippa mina naglar för de går ju inte så sjukt bra att skriva på detta tangentbordet utan att skriva fel tusen miljoner gånger. Nu har jag cam! Fast de kanske jag inte skulle skrivit. HEHE.

Idag var jag på make upen. Vi sminkade varandra för första gången. HAHA. Dock bara grunden så de blev inte så stor skillnad. På måndag ska vi noppa varandras ögonbryn haha jag dör bara jag tänker på det. Jag har aldrig noppat mina bryn och de gör väl skitont första gången? Usch måste öva lite hemma så jag nte sitter och gråter sen hahaha. OK SKÄMT Å SIDO!

Nu ska jag testa min dator lite mer. Tog lite tid innan jag fattade hur man fick igång kameran. Nu ska jag bara fatta hur man spelar in... HMMMMM...

King of the mountain

Yoooo

Sitter i skolan men jag slutar klockan tolv! Ska åka med Lasse och kolla på bärbara datorer sen HEHE. Så han ska hämta mig efter skolan. Dessutom är jag ensam hemma ikväll så jag kan sjunga massor. Yaaay. Hejdååå

Let's not fall apart

Åh blir helt åh! David & the Citizens är bäst! Blir helt nykär när jag lyssnar på skivan. Har nämligen inte hört alla låtar från den skivan än eftersom jag tyckt bättre om Stop the tape! Stop the tape som jag fick hemskickad på min födelsedag år 2006. Den betyder så sjukt mycket för mig och de är nog den skiva som inspirerat mig mest på alla sätt och vis. Den är så bra! David är en av få personer jag verkligen skulle kunna skriva hur mycket som helst om för han förtjänar de verkligen. Fin video och fin låt från Until the sadness is gone:



Så jävla fint! Något som också är jävligt fint är de fina kortet han skickade hem till mig en gång. Är fortfarande jätteglad över det.





Döden så bra han är!

Until the sadness is gone.

Fick en fin skiva idag! David & the Citizens! David Fridlund är verkligen en av mina största förebilder inom musik. Både som låtskrivare och pianoist. Dessutom är han grymmast någonsin för han har varit med om så mycket skit och jag ser verkligen upp till honom. Hade jag haft en miljon att ge vem som helst hade han fått de, seriöst! Han är så sjukt underskattad så det finns inte.

I alla fall, fin skiva<3









Haha insidan, mjölk<3

Hoppípolla



Idag hade svenska b samt idrott. Dagge kom en halvtimme försent så vi fick roa oss på något sätt innan haha. Bland annat skulle Camilla göra kullerbyttor! De var hon tydligen inte så bra på så hon fick öva lite på gräset!




Haha! Baklänges kullerbyttan! Vilka skills! Sen kom Dagge i alla fall och så skulle de springa några varv runt en sån friidrottsbana ni vet. Vad de nu heter. Jag orkade inte vara med eftersom jag hade (har) sjukt mycket träningsvärk i benen från igår haha. Så jag gick 4 varv istället och lyssnade på KATEN! mmm!



Den mest poetiska bilden på Camilla so far! Vinden i håret och allt HAHA







Inga ord om resten av bilderna! Annars så har jag avbokat boxen idag eftersom Mattan inte orkade det idag och jag vill verkligen inte vara där själv eftersom man ska vara typ två och två :P Så naejtack. Fast imorgon ska vi dit:) Har även fått en skiva så ska åka och hämta den nu på ICA. Sen se a shot at love;) Hann aldrig se igår för det började åska och då stänger jag alltid ner min dator för den kraschade ju en gång. ARGH! Aldrig mer!



Is there anybody out there?

Wazzaaap!

Nu är jag tillbaka efter en och en halvtimmes träning! Har precis duchat och lagat makaroner de var naaajs! Är ganska trött nu så ska stax lägga mig haha! Det gick faktiskt ganska bra på träningen! Dog inte lika mycket som jag förväntade att jag skulle göra för att vara så sjukt otränad man någonsin kan vara. Men de var inte precis INTE jobbigt. Haha! Tur jag hade Mattan med mig, det blir så mycket roligare då :) Imorgon ska vi dit igen och köra ett boxpass! och på fredag blir det intervall igen! Kul :)

Gick till skolan idag. Ibland måste vi dit för att ha mentorstid osv men haha hade vi mentorstid? NAEJ. Vi fick ett försäkringspapper sen skulle Ditta dricka kaffe så försvann hon. Hade kunnat gå hem då för när hon försvinner finns de inte så stor chans att man hittar henne igen. Men satt kvar och tittade på lite parodier med Camilla till klockan 12 då jag tog bussen hem.

Imorgon börjar jag 12 med svenska b. Kul att sista bussen till L-krona går 09:15 så jag är där 09:40 typ. :P Kunde inte flytta ner idrotten eftersom Dagge inte var där på förmiddagen, lite synd för det hade varit perfa! Jaja! What to do what to do! Nu ska jag se på ett avsnitt av a shot at love haha sen ska jag sova! NAAITI.

Bachelorette

Yo!

Har precis kollat klart på 7de avsnittet av a shot at love. HAHA. 4.6 timmar på två dagar! Yay. Första gången jag grät i den serien i alla fall när Domenico fick lämna! Hoppas på Dani nu eller Bobby HEHE. Nu ska jag gå och göra mig i ordning sen ska jag ner till hälsomagasinet och träffa Mattan och vi ska träna lite intervall samt core! Det ska bli... jobbigt haha! Får se hur jag mår efter det. Heeeejdå!


Stand by me



HAHA Camilla och Anna sjunger. Eller ja, Anna sjunger ju lite oseriöst men Camilla haha<3
Och kolla på snyggast.se är ju livet, eller hur?!

Nej! Nu ska jag göra klart en uppgift och sen ska jag kolla på A shot at love! Hahah! Älskar såna serier. Är helt inne i dem. Som när reprisen av Skönheten och odjuren gick på kanal5. Satt och storgrät typ varje avsnitt! Och skrek och hade mig! De var så sjukt hemskt åh, hur kunde hon skicka hem den bästa killen?! Hatar henne!



Var är boxen? Där är boxen!

Till skillnad från igår var denna dagen rolig! Haha så sämst humor men så sjukt kul idag med Anna och Camilla! Vi hade vår omvårdnadslärare idag och jag kan lova att hon är skitrolig. Eller, hon pratar så sjukt roligt så de är så svårt att inte skratta! Och sen... "Jag är en räka... Vänta... Det är HON som är räkan!" Haha!



Vi spelade kort! Anna lärde oss att spela dam och vem var bäst, JAG! Kolla mina kort, så sjukt bra!



Camilla är den enda som ställer upp på kort, så de blir typ bara på henne alltid. Men vad gör de! Brukar ju få världens bilder på henne! Ni ska bara se en bild Anna tog igår. HAHA, dör varje gång jag ser den. Ska se om jag kan lägga upp den sen <3



Mmmm maaat. Jag har förresten inget matkort för vi i äckelSvalöv får betala 500/termin medan alla andra betalar NOOLL. Så sjukt orättvist. Varför är Svalöv dumma i huvudet? Why lord why?! Naaaej!!! Jag vägrar, jag svälter hellre.





Jag ställer också upp på kort! ... När jag själv tar dem i alla fall! HEHE. (HAHA dör åt tröjan<3 ser så konstig ut)





Vaar är boxen? Där är boxen!





Sen sjöng dem en massa! Bland annat Timon och Pumba. HAHA. Pallar ej! SKITSTÖVEL.

Goodbye blue sky

Yooh niggahz!

Hämtade nyss min cykel med bilen. Jävla as är så jävla arg för det! Funderar starkt på att skriva en argalappen och sätta upp på busshållplatsen där de står "Ditt jävla as som låste min cykel. Du kan ta den jävla nyckeln och trycka upp i röven OK?" Seriöst, har man ett liv eller? Jävla AS:@ Ska i alla fall såga upp låset sen så tj fick du din äckliga fan.

På tal om folk som låser en cyklar så måste jag skriva ner om den gången jag tog två killar på bar gärning då de försökte låsa min cykel. Jag gick ganska sakta för jag visste att låset ändå inte skulle gå att låsa (som sagt, hulken måste ha låst den för de gick verkligen inte innan) och även om de skulle lyckas så hade de ändå stått kvar vid busshållsplatsen så jag fått tillbaka nyckeln. Hehe. Så gick sakta och sen kom jag fram och där stod en kille och försökte som fan att låsa cykeln och jag bara "EHEHE... ursäkta, är du klar? För jag behöver min cykel" Blev han paff eller vad? HAHA min dag var gjord seriöst. Hans kompis började skratta såklart och andra killen såg så jävla rädd ut. Snacka om att bli tagen på bar gärning. Hoppas jag förstörde hela hans dag. Han gjorde min i alla fall.

IAF. Folk, lås inte andras cyklar. Ni märker hur jävla pissed off jag är! De är inte snällt. OK?



en lite gammal bild men där var jag iaf inte sur. JAG ÄR SUR!!!!!!!1111111 AAAAAAAAAARGH

Comfortably numb

Men TJA

Idag har varit sämsta dagen på länge! Eller de var ganska kul i skolan men annars åt helvete! Vaknade idag, lite försent så jag kom lite försent iväg till bussen så var alltså redan stressad... Då min jävla sladd till ipoden snurrar in sig typ 4 varv i cylindern (heter de så?) och fastnar. Så i fem-tio minuter fick jag sitta och försöka mecka upp all skit och var sen riktigt svart om händerna och de gick inte bort! AAAAAAAAGRH! missade inte bussen tack och lov, jag lovar ingen hade trott mig!

Sen var jag i skolan. Hade make up. Har bestämt mig för att stanna där, kan nog lära mig en hel del där haha + att det blir roligare när man är med folk man tycker om. Efter make upen så hade jag håla i tre timmar vilket SÖG. Sen hade vi svenska och de var väl ok. Vi håller på med poesi och sånt vilket är ganska kul faktiskt. Min kärleksdikt kicked ass! Lovar.

När jag skulle hem så missade jag min buss och fick vänta i 40 minuter och sen när jag skulle ta min cykel så hade något jävla as låst den?! (Finns lås i bakhjulet, sånt med nyckel ni vet) Saken är den att de har aldirg gått att låsa förut. För de är helt igenrostat. Inte ens Lasse har klarat de så vi snackar hulken här! Vad är nöjet? Skitkul att förstöra för andra? Fattar inte grejen. Hatar folk ibland de är så jävla störda i huvudet. Ditt jävla as, jag ska skjuta dig!  :@

RSS 2.0