Top tre

År 2008 har det ändå släppts sjukt lite skivor tycker jag. I alla fall som jag har haft någon vidare lust att lyssna på. Tänkte göra en top tre lista med de tre bästa i år i alla fall. Börjar med trean:

2008 bästa skivor:


3. Radiohead - In rainbows.

Aldrig varit så stort fan av radiohead. Dock har jag gillat Thom Yorkes soloplatta sen Petter skickade några låtar över msn i våras. Plus att han gör en fantastisk duett med Björk i låten "I've seen it all" så var väl dax att lyssna lite på dem? Paranoid andronoid säger jag bara Fast det är ju en gammal låt. Nu är det ju in rainbows det handlar om. 15 step som är öppningsspåret är BÄST. Tycker nog den är bäst på hela skivan, men har ändå inte lyssnat på skivan så mycket som jag egentligen borde.


2. Jason Mraz - We sing, we dance, we steal things.

Egentligen lite smått delad plats med Radioheads, vet inte riktigt vilken skiva jag skulle välja på vilken plats. Men så här får det bli, jag gillar nog Jasons lite mer faktiskt. Helt fantastisk skiva! Verkligen alla hans skivor är så jävla bra, alla låtar är grymmelåtar! Make it mine, butterfly, coyotes, the dynamo of volition bara för att nämna NÅGRA. Sämst är dock I'm yours. Den är så sjukt överskattad och uttjatad nu, vilket är trist eftersom folk "hatar" honom för de aldrig kan fatta att han gjort mer låtar än den.

Hur som helst, detta är nog även den Jasonskivan jag tycker bäst om. Han blir typ bara bättre och bättre för varje skiva. Sen fick man ju se han live två gånger, och CHEXUX folk, kan någon sjunga bättre? Nja.


1. Fall out boy - Folie à Deux

Trots många om och men om denna skivan så får den nog ändå hamna på första platsen. Första intrycket var inget vidare, en del vet nog vad jag menar haha! Fann verkligen inga ord för jag blev så besviken eftersom de inte alls lät som de brukade. Fast bestämde mig för att tjata ut den och till sist så blev den tamefan bra ändå.

Nu tycker jag om den jättemycket och går runt och sjunger på den jämt. Till och med låten jag verkligen HATADE mest i början "Tiffany blews" är skitbra nu. Och vad sa jag och Sheryl om den när jag visade henne den?  "De går ju inte framåt direkt. Låter som en 90tals låt" Haha! Men nu bara mmmmmyes<3

Älskar ju fall out boy även om min musiksmak ändrats en hel del den senaste tiden,
sitter bara och väntar på en turné nu!

PEACE

Igår träffade jag Fia och Nicollet med och handlade mat till nyår. Haha, säg ett inlägg jag har skrivit om dem där jag inte nämner mat? Helt otroligt fannemig!

Är helt sjukt att de är nyår i morgon, detta året har faktiskt gått sjukt cpfort. Ska lägga upp ltie bilder och så från året sen, typ en årsresume eller vad man kan kalla det! Brukar göra det på bdb men lägger nog bara upp något litet där för orkar inte spamma sönder med hundratalsbilder. NU ska jag hämta ut paketet, mamma låg tydligen och sov, tills vidare:
PEAAAAAAAAAACE OUT YO



Skivoor







Tre skivor för 10 kronor, inte helt fel? Haha, mamma som köpte dem till mig på typ erikshjälpen eller något:) Dock ett tag sen, bara jag som är lat och inte orkar lägga in haha!

Fick i alla fall Kate Bush - Aerial i julklapp så lägger upp den med, den är så fin!




Sjukt fin! Älskar att den är uppdelad i två skivor, a sky of honey liksom (L)















Fina bilder från texthäftet eller vad man nu kallar det. Tycker Katen NÄSTAN alltid har ganska tråkiga såna men denna är helt fantastisk! Tycker den är så sjukt fin, vill titta på den hela tiden<3


GANGSTA fo sho





Haha Nina tog på sig min gangstajacka! GANGSTA FO SHO!!!!

Ninaa<3

Dålig på att uppdatera? Alla bara klagar, :(

Nina åkte hem idag, det var jobbigt. Vi ses så sällan nu när hon flyttat så nu dröjer de väl tills vi ses igen :( Det var kul att ha henne här, vi har ringt kineser och egyptier och hon är så sjuk i huvudet. Haha!

- Do you want to hear somtehing? Ok? Here we go... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!!!!!!!!"


Hahaha, även att hon ringde massa folk och börjar prata riktigt skånska "Hallå? Vad gör ni deä borta?" HAHAHA<3

Nu ska jag till ica och hämta ut paket, de står på Lasses namn så får se om jag ens får ut de,
ska lägga upp lite andra bilder sen också tänkte jag!

"I waited all day for you to call, but you never did... BAD BOY,
aso, vad håller ni på med där borta
?
"

and

k. säger:
GE MIG DIN HUNGER GE MIG DIN AND

Inför arvika...

Planerar inför arvika? HAHAHAHAHAHA DÖR!!!!



niki  nathalie säger:
haha jag o fia ska med
ZeroZeroni säger:
haha lätt :D
niki  nathalie säger:
du får visa dina RIKTIGA vämner åcå
niki  nathalie säger:
hahaha skoja:D
ZeroZeroni säger:
HAHAHAH
ZeroZeroni säger:
DÖR
niki  nathalie säger:
haha idioterna du alltid e medXXD
niki  nathalie säger:
kylskåpsplundrana
niki  nathalie säger:
AHAHHAHA
ZeroZeroni säger:
dem bara... "nej.. låt de inte komma nära.. vill ha min mat ifred" HAHAHAH
niki  nathalie säger:
HAHA ELLER HUR
niki  nathalie säger:
vi följer med
niki  nathalie säger:
men vi måste va vi vårt tält hela tiden
niki  nathalie säger:
haha sånna djur
ZeroZeroni säger:
HAHAHA
niki  nathalie säger:
instängda
ZeroZeroni säger:
HAHAHA KEDJOR
ZeroZeroni säger:
så fort ni rymmer så piper hela campingen
ZeroZeroni säger:
alla bara skyddar maten

Pallar inte alltså! HAHAHA

merry x'mas


12åring på morgonen


12åringen igen


ao sen blev de iaf bra. ville mest bara visa att jag har ögon och sånt.


eehehe gran. fast detta var ju efter att klapapr var borta, dum som man är.

Firade jul hos min mormor, åkte vid halv två kanske, vi är ju rätt slöa här. Alla var helt fina men vatusan, jag tog på mig mjuksbyxor HAHAH lia bra. "Är väl ingen nobelmiddag vi ska på eller?" fick jag försvara mig med när Lasse sneglade konstigt på mig. Och de var de ju inte, bara lite mysigt hos min mormor. Åt mat där och sov mest haha, var så sjukt trött.

Sen åkte vi hem, öppnade paket och sånt. Fick lite blandat, en adidaströja, kate bush - aerial, pengar, presentkort på gina/kicks och en sån grej till laptopen som man har den på och så en lapp där det stod TATOO på, = jag får en tatuering som de står för. Sjukt fint!

Denna julen hade även Nina och jag köpt julklappar till mamma och Lasse, haha! Så de var extra kul. Är så kul att ge till andra om de uppskattar de :) Bättre än att få själv! Men i alla fall,

Sen hade Nina och jag får årliga tradition, typ julkonsert HAHA. Nina brukar alltid sjunga några låtar och jag har spelat piano men i år sjöng även jag! Sjöng två tillsammans och sen två björk och en med cranberries. Det gick bra även om jag var nervös som jag vettetusan vad. Sen spelade jag två låtar på piano och sjöng till, två som jag skrivit själv och sen att alla och grät HAHAHAHA<3 Så söta.

Men nu ska jag snart sova,
GOJUL.


GODJUL<3

Hahaha Nicoles blogg:
"god jul frank, dobbie, o hedvig"


Alltså finner inga ord,
GODJUL ALLA. familiaaa, op07b, världens bästa forumfolk, alla fina vänner,
och FRED, DOBBIE OCH HEDVIG. grattis så in i helvete HAHA.

HAHA




Hahahaa finner inte ord
"skoja bara"

Besatta av Frank





Julkort

Heellu.

Nina är här:) Ska vara här över julen! Trevligt, ses ju så sällan nu när hon bor i kalrskrona :( Idag var vi även hos Freddy som är min halvbror. Han har flyttat till hus så fick se hans hus, de var jättefint! Och så hade han en hund som var så söt<3 Mm<3

Nu lagar jag mat, gissa vad?
Makaroner! :D Haha!

Fick lite julkort också av jocko, karl och jennie! De är så fina<3









Tack!:)
Fick även en tröja idag, lägger upp senare. Håller ju på att laga mat!!!

Bästa folket


jojo


SJUKT LIK CHUCK BASS?!<3 HAHAHA<33333




typ tre av världens bästa människor<3


Fiat och Nicollet

Har varit med Nicole och Fiat typ... "hela helgen" söndag är ju typ inte helg, vet inte ens varför den finns. Haha! Mötte de igår vid 18tiden och så stannade dem till 20idag. Blir fan aldrig av med dem när de väl har kommit alltså, haha! Ne, men de är så fint att ha dem här :D

Skulle ha HPmaraton vilket resulterade i en film, den flammande bägaren och åh vad Rupert (ron) är snygg då! Sen skulle vi kolla på Donnie Darko istället, och ja hur snygg är inte JAKE då!
- Varför är denna filmen så jävla bra egentligen?
- För han är så snygg...

HAHAHA! Dör<3
Nicole somnade när vi kollade på Donnie dock, hon var så rädd för Frank så när hon skulle blunda när han kom så somande hon i stället. HAHA, pallar inte alltså! HAHA. Jag och Fia var uppe till typ halv sju istället men varför inte, ändå gick vi upp kvart i tolv? Vad händer?! Åkte vill väla - brottades med folk, gick till IKEA, åt korv, åkte hit igen, kollade på harry potter och fången från azkaban och sen åkte de dem. :( Fia skulle se twilight med Elias och jag vill ju med se den, men har itne pengar så kunde inte följa med :( Dör.

- Vad är Katen för ras egentligen?
- Bonnkatt?
- Men va? Hon är ju vit?

- Är de hans band?
- Ja
- Är de dem, dir en grey?

- But Hermione, you're a girl?
"SJUKT OBSERVANT" HAHAHAHA!


Fick även tillbaka min kamera, lägger upp ltie bilder sen! Hoho!

Jomen jaja!

Skolavslutning var de idag ja? Verkligen ett dåligt påhitt. Fick reda på att de inte ens var obligatoriskt att vara DÄR, HAHA ja men fint hörru? De faktum att skolan har dålig ekonomi och inte kan "göra saker" men ändå köper smörgåstårtor till varje avslutning är ju också lustigt, kan jag tycka! Haha!

Hade inte min kamera med mig, har inte haft min kamera på en vecka nu för den ligger hemma hos Nicole och möglar. Börjar känna abstinensen nu. Men Helena hade med kamera:


Camills.


Anna och Daniela


Jag och Helena. HAHAHA, fick göra svartvitt och cencuera lite för allas trivsel.
Håret är ju inte lockigt eller sådär i heller? Jävla regn. Förstört min dag. Haha!


JOMEN jaja?

Pallar ej att de ösregna som ett jävla as i morse och mitt hår var så fint och vad är de nu ? LOCKIGT MINA VÄNNEEER, LOCKIGT. Haha! Inte nog med det, satte i rabattkortet istället för busskortet. JA MEN BRA man betalar ? Klart varför inte liksom. Inte nog med det, är i skolan en timme för tidigt, älskar skolan? Jaaaa självklart. Därför jag är här en timme innan så jag kan andas in allt som har med skolan att göra innan lovet. HAHA

Tur man har lite folk som håller en sällskap dock.
tack.

Bonde söker fru

Haha förresten, kul att jag grät till BONDE SÖKER FRU igår då? HAHAHA. Alltså, älskar Ville över allt annat typ. Och så skulle Peter välja mellan honom och en till och haha, fatta nervös! ville (haha) bara dö. Och sen när han väljer Ville och Ville börjar gråta HAHAHAHAH haha, GÅR INTE<3

Åh, Ville - vilken kille!!!

Justde

Sms till Fiat innan idag:
Har köpt 7 paket nudlar nu endast för din skull.





HAHAHAHHA<3

Läskiga mattan

Skiträdd för Mattan när hon gör "teh-peddo-look." Alltså, inte nådigt alls. Jag blir inte ens rädd på låtsas, jag blir fan rädd på riktigt. Hahaha! Och igår kom jag på varför jag blev så jävla rädd egentligen. För hon påminner så sjukt mycket om en tjej i ett videoklipp. HAHA!

(16:42) matilda: HAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(16:42) matilda: HAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(16:42) matilda: HAHAHAHAHHAA
(16:42) ZeroZeroni: HAHAHAHHAHA ALLTSÅ tänker på dig
(16:42) matilda: JAG KLARAR INTE DIG ALLTSÅ HAHAHAHAHAHAHAH
(16:42) matilda: HAHAHAHAHAH JÄVLA PSYKFALL DEN ÄR HAHAHAHAH
(16:42) matilda: HAHAHAHAHAHAH
(16:42) ZeroZeroni: HAHAHAH
(16:42) matilda: HAHAHA JAG DÖR
(16:42) matilda: ASGARVAR!!!!!!!!
(16:43) matilda: HAHHAHAHAHAHAH
(16:43) ZeroZeroni: HAAHAHHA alltså... därför jag blir så jävla rädd för dig... för jag tänker på den :(
(16:43) matilda: HAHAHHAHAA DSÅ JÄVLA SÖÖÖTT!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA PALLA REJ




Videon. Alltså, Mattan på PRICKEN. Haha, nästan i alla fall. :D

Aso

Var nyss hos Dobby med Mattan. HAHA, ne... var hos Fiat de spettet. De har komma hit-förbud nu eftersom de tar slut på min mat, eller ja, Fia i alla fall! Hahaha<3

Haha Mattan berättade om Emilie, hon hatar falukorv och så hade hon sovit och sagt typ "Nej pappa... INTE FALUKORV!" HAHAHAA pallar ej folk som pratar i sömnen. Varför hör jag aldrig någon säga såna roliga saker? :( Jaja, efter vi varit hos Fiaten så stack jag och Mattan och tränade. De var najs! Imorgon ska jag köpa mig en plats in i yogan ehehehe. Sen kommer jag ha de typ i mars för då börjar de <3 Yoga är bäst!

Karl...

Karl förtjänar ju också en hedersplats i min blogg alltså, haha, hans videor är


I'm calling from Sweden... in Stockholm.

16-dec-08 07:16
Fia: EARTHCAKE!

Ifall någon har missat de så var de jordskalv i skåne imorse! 4.7 på richterskalan! Lagom läskigt. Allting skakade som fan i typ 7 sekunder och jag blev skiträdd. Trodde faktiskt att jag skulle dö! Hahaha! Men sen kommer Fia med världens klockrenaste sms <3 De roligaste är att vi för bara några dagar sen satt och skrattade åt Rikard Palm när han försöker säga earthquake men säger earthcake i stället.

- PALM?!
- Nej Mattan, de är inte Johans kusin.




EARTHCAKEEEEEEE!!!!

Fall out boy - thriller



Alltså! Typ en av världens bästa dagar i hela mitt liv :(
Miyavi och Fall out boy är typ teeeeh awesomeness!!! Aldrig varit gladare än vad jag varit då!

Mmyes, I said mmyes.

Imponerande att jag gick till gullstrand idag! Haha. Är ju inte helt glad i det... Känner mig verkligen helt fel där. Haha usch! Inte nog med att skolan är hemsk och klassen är högljudd och jobbigt så idag när vi slutade upptäckte jag att min tröja (sån dära med dragkedja) var ut och in... Ja men bra? Skitbra. Nu vill jag ju aldrig dit igen? HAHAHA.




lia gla gör de

Vem är vem?




Vem är Dobby och vem är Fia?
Alltså sjukt internt men ni skulle bara sett.

Sällan söndagar är bra då, ellor.

Kul att man har annat att göra än att plugga  NEEEEEEEEEJ GOSSIP GIRL?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIIIIIIIIIIIIIICKE:'( Dagen är förstörd nu!!!!!11111Eller inte för Micke är ju BÄST!!!!!!! tack.

I alla fall,
igår pluggade jag svenska de gick ju faktiskt jättebra även om de var så jävla tråkigt? Typ tråkigare ämne jag skulle skriva om får men leta länge efter, eller inte alls förresten... behövde bara vänta tills idag då jag skulle göra en uppgift i omvårdnad. TRÅKIG om NÅTT.

Och imorgon är det skola och imorgon är det gullstrand. FYFAN FYFAN. :( Kan man hata en skola mer än jag hatar gullstrand? Ja, filborna då. HAHA, Filborna slår ju allt och alla. Var det inte lov snart eller? Undrar snart aso.

Dissarn

*märker att lasse tittar på mig och tänker då, ne för fan, nu jävlar
så du bli tittad på och börjar titta sönder honom*
- haha, är detta någon psykning?
- ja funkar de?
- ne du får lov att kolla på mig
- jaså

(efter typ tre minuter)
- får ganska ont i huvudet nu av att titta
- jaså?
- ja, se ditt ansikte liksom

HAHAHAHHAAHA dissarn ASO<33333 jag är grymmast.

Pallar ej mig själv



HAHAHHAAH bäst på julklappar, ELLOR?!
Rasmus med sitt fina förkläde där de står "älskling" på! HAHAHAHAA<3

GANGSTA FO SHO!!!!

Hämnden är ljuv

Min katt är en häxa, de vet vi alla.
Men jag är en häxa tillbaka ibland. Hon om någon förtjänar det.
Vi har nog någon hatkärlek till varandra.

Hon satt i badkaret, ibland brukar hon hoppa upp där för att hon ska till kranen och dricka vatten men nu satt hon kvar. Klart man tar tillfället i akt och tar duschmunstycket och öser vatten över henne? Hahahaa! Hon blev arg, jag skrattade det mordiska skrattet jag skrattat på länge. Ungefär såhär såg jag ut:



Till höger då alltså.
HAHAHAHA.

Jomen halåja?

Hahahaa och detta då?! Kopierat från Mattans bdb:

"sen träffade vi en tjej som var sjukt sugen att råna kebabhouse på plastbestick, inte så att hon tog ett par, nänä hela lådan skulle hon ha. blev ett jävla liv där inne, hon sa även att hon var journalist på aftonbladet och skulle göra så att de inte kunde sälja pitabröd längre!
"om fyra timmar, om fyra tilmmar kommer detta läggas upp på hemsidan"
och somliga tycker att jag är sjuk?
"

finns folk för allt
kan jag tycka

Vrede



räcker väl för att förklara kvällen igår :D
HAHA

hej



ska ut och vara lika fjortis som jag ser ut på denna bilden :(
hejdå

De heter ju värmeljus av en anledning... eller?





INGA KOMMENTARER.
okej, ett litet:

HAHAHAHAHAH<3 dum eller?!<3

Lia bra

Lia bra


Sedjedo

Guuuuten morgon!

Haha måste lägga upp världens gladaste låt! Blir helt lejonkungen/pocahontas-glad i hjärtat när jag lyssnar på den. Typ bästa låten att lyssna på om man är lite nere eller något :D Pappa som gett mig den<3


Skivan

Ok har lyssnat lite mer på FOBs nya skiva och nu börjar den väl bli lite bättre... Tur det! Annars hade jag blivit sjukt deprimerad. Får lyssna ännu mer så kanske den blir superbra. Det försöker jag i alla fall hoppas på :( Men kan ju inte direkt påstå att skivan låter som något de gjort förut. Men man ändras väl, jaja!


Katen skivor

Och så kan jag lika bra lägga upp bilder på lite skivor som kom idag och igår:



Kate Bush - The kick Inside (Canada cover)
Haha har den från usa, japan, england och canada nu. Finns de ens fler?





Bildskiva. Abbey road studios interview. FIN!!!

Mat?

Fia och Mattan skulle hit. När Fia och Nicole är hos mig brukar de ju länsa mitt kylskåp. De är nog känt vid de här laget. Innan de var här fick jag sms av Fia:



Försöker spela förvånad.
Går inte.

Hahaha!

Fall out boy



Fall out boy har släppt nytt album. Alltså jag älskade dem så jävla mycket, okej de gör jag fortfarande. Problemet är väl bara att jag är korkad och spelar sönder all musik, så har ju inte lyssnat på dem på ett bra tag. I alla fall, så berättade Elias för någon månad sen att de skulle släppa ny skiva och snacka peppen på de! Sjukt glad! Men näe, hör skivan och vafan är det för mög. Hört sämre eller? Blir så ledsen!

Har bara lyssnat på skivan en gång i och för sig så får ge den fler chanser men första intrycket var ju kanske inte de bästa. Sjukt besviken bara, finns inga ord. HAHA. Men får lyssna mer och se om de blir bättre. De bästa med nya skivan är i alla fall att de borde gå ut på ny turné nu? Förra konserten var ju teh AMAZINGNESS.

Lite bilder jag tog på konserten 21/03-07










<33333
och <3 på vakten som vill vara med på varje bild

Inställt



"Måste tyvärr" Haha, jag var ganska glad när jag kollade arena imorse (vilket jag ALDRG GÖR, fantastisk jag är som gjorde det idag) och såg att jag slapp åka in till världens jobbigaste skola gullstrand. Dagen kan ju inte börja bättre!

Sen pratade jag med Esbjörn och Ulla och allting går så bra nu! Nu ska jag bara dit imorgon för att gå på någon invallsgrej och på torsdag för att prata med Dagge (och fredag då såklart) sen efter de är jag ledig tis-tors :D Skönt

Hallå?

Ja vad har man gjort idag? Säg de, du som vet!
Hade möte med Ditta, gick skitbra. Nu har jag härmed distans! Najsigt värre eller hur!

Sen träffa jag Fia, åkte till hbg, åkte till malmö, åkte till hbg, åkte till svalöv. Och sådär.
- Säg hallå
- HALÅJA :D

Army dreamers



Fick tydligen en till!
Kate Bush - Army Dreamers 7"

Fint så fint!
Fast ibland undrar jag hur folk tänker när de packar. Vill dem att ingen ska få upp dem eller? Haha. Helt sinnesjukt. Tar typ en halvtimme innan man får upp ett paket. Men de är ju fint att de packar bra, men är de inte lite för bra?

tjocKISEN



Blir inte ens förvånad längre.
Konstigt att mina kläder alltid är håriga? Haha.

Wow

Fast på något konstigt sätt får jag alltid skivor hem när dagarna är som sämst!



Kate Bush - Wow 7"

Livet är så fint





Tur man har vettigare saker än att gå till skolan? HAHA. Alltså. Världens tidsoptimist är jag. När jag gick i högstadiet var jag tvärtom. Gick tidigare än vad jag behövde till skolan osv, stressade alltid och "ohnej nu missar jag" men NU?! HAHA. "Jaja, vi får väl se vad som händer" Haha, sjukt bra att gå fem minuter innan bussen går när det dessutom är skithalt ute. Kunde inte cykla ens ju, gick ju ingen vidare. Sen när jag väl kom fram ja då kom bussen, men jag var ju upptagen med att låsa min cykel och bussen hade väl inte tid att vänta, jävla as.

Bara att gå hem igen då!

Ful? NAEJ





Ni skulle bara se!

Bilder

Googmorgon!!!

Lite bilder från måndes, när jag var med

Mattan und Fiat och åt pizza!


- De har samma stolar som vi har hemma vad hemtrevligt!


Sen var vi hos Mattan! Fia nörda sig.

Sämst

ZeroZeroni säger:
HEHE trodde du skojjade på mig att du glömt mobilen. jag bara MEN JAJA SURE
rasmus | HEJA SKAPARN säger:
nae jag hade det
rasmus | HEJA SKAPARN säger:
faktiskt
rasmus | HEJA SKAPARN säger:
eller glömt och glömt
rasmus | HEJA SKAPARN säger:
sket i att ta med den för att folk som typ.... Du inte ska ring
rasmus | HEJA SKAPARN säger:
a



tack?
HAHAHAHA<3

December will be magic again



Typ den enda jullåten jag kommer spela om och om igen i jul! Haha. Dock är denna omgjord för ett tvprogram orginalet är ju bättre! Men Katen är ju så fin!

Naje

Skulle träna igår men vad gjorde jag? Åt pizza med Mattan och Fiat. I och för sig åt jag typ världens minsta bit. Fattar inte ens varför jag köpte den. (BARNPIZZA DESSUTOM haha!) I stort sätt hela var kvar så Lasse och mamma fick den sen. Men colan var god.

Sen åkte vi hem till Mattan en stund i bonnehålan Kågeröd!
Men idag ska vi träna i alla fall!

Distans

Hoho jag får min distans! Behöver inte ens ha möte. Bara med Ditta om hur det ska fungera! Niiice. Något som var mindre nice idag var att jag skulle till gullstrand (själv) och hitta i deras jälva skola. Livrädd, hade typ ångest hela natten och hela bussresan. Haha! Men sen hitta jag ett offer som fick hjälpa mig, men sen när jag kom dit (typ andra sidan helvetet) så var de mörkt i hela korridoren och på schemat stod de att de skulle vara något annat där inne... Haha, SUPER. Så jag gick ut igen och skulle fråga i receptionen och då mötte jag tack och lov Johanna! Hon hjälpte mig, tack!

Haha, ganska livrädd av att vara där. Gillar de verkligen inte. Om ni varit på den skolan så vet ni varför. Sen hade jag danska! Haha! Helt okej. Men man kunde ju haft roligare. Sova nu, eller?

RSS 2.0